Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menu
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yesillik
Salatalik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara14.30
3 hurma ve 3 fındık

Aksam 16.10
2 lahmacun ( mayasız incecikti )
Boool salata

2.5 lt su icildi... LAydLiNe
2 saat ev temizligi. .
2000 adim... ( sayabildigim bu kadardi teli fazla yanimda tasimiyorum agir oluyor..)

24 subat spor listesi
1. Ada 2 saat ev temizligi =40
2000 adim = 30 toplam=70 puan.

Güzel menü olmuş canım. Afiyet olsun

ben varım canım

gönderme iyileşsin iyice. İyi düşünmüşsün.

ben de varım, beni de alın
Takımca Hepimiz varız ha gayret bu hafta
Wuuuuuuu menu harika
Teşekkürler canım
Ayyy lahmacun sayısını beğenmedim 12 filan olsa güzel olurdu

Guzel menu afiyet olsun... bende hayatima bi balik sokabilsem hic sevmiyorum baligi haftaya cumartesi bende bi balik deniyeyim )

Kizlar sizler icin zor olmasa menunuzun altina sporlarida yazsaniz... ben menuleri degerlendirken spora gore degerlendiriyorum... o yuzden ben menu yazsrken sporuda yaziyorum... su kadar yedim ammaaaa su kadarda spor yaptim diye ....
Nedersiniz ??

Kizlar sizler icin zor olmasa menunuzun altina sporlarida yazsaniz... ben menuleri degerlendirken spora gore degerlendiriyorum... o yuzden ben menu yazsrken sporuda yaziyorum... su kadar yedim ammaaaa su kadarda spor yaptim diye ....
Nedersiniz ??
Sporu ayrı listeye yazdığım için menünün altına yazmıyorum canım. Ama bundan sonra yazabilirim.

Nedersiniz ??
Olur tabi

Nedersiniz ??
Ben yazıyorum zaten fark ettiysen canım. Yazmaya devam ederim sıkıntı yok

Nedersiniz ??
Ben yazıyorum zaten fark ettiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…