Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlarım ben yarın kacamaksiz 40 güne başlıyorum. Defter tutacam haftada en az 3 gündür yürüyüş inşallah. Karatay usulü devam ediyorum akşam sağlam yicem ki acikmayayim diye. Yemeklerimi gerekirse öğlenden hazır edip koyacam. 40 gün sonra kendime bir ödül günü verip sonrasında 2. Bir 40 güne baslicam seyir dönemi gibi... msnumu haftalık yazmayı düşünüyorum ki abuk subuk şeyler yapıp saldirmayayim diye. Yarınki kilomuda not alıp defterime başlıyorum Allah ın izniyle

cok guzel olur canim.. bak ben 21 gun sekersiz gunu tamamladim evet ilk 3 gun cok zordu bas agrim oldu vs... ama suan hic canim istemiyor... canim isterse 3 hurma yiyecem diyetisyen 3 hurma bir meyveye esit demisti aklimda...
Bugun esim abur cubur aldi karsimda yedi hic canim istemedi ....

En çok neyi seviyorum biliyormusun hani sağlıklı beslenince sis göbek mide iniyor bir hafiflik geliyor ya. O şahane bir duygu...o aburcuburlar o hissiyati veremez insana. Inşallah basaracam not tutup sistemli gidicem inşallah

Bugünkü menüm

Sabah kalkar kalkmaz limonlu Su

sabah (saat 9:00)
Türk kahvesi

Arada bir yerde
Beyaz Çay
Kayısılı activia

Öğlen (Saat 13:00 civarı)
Koca bir tabak yoğurt (içine elma, zencefil, tarçın)

Arada bir yerde
Sütlü nescafe

Akşam
1 küşleme
1 külbastı
2 köfte
Bol yeşil salata
Ayran

dukan birası bitti bitiyor. 2 büyük bardak su içtim. Şu anda da sütlü mistik çay içiyorum.
Belki bir kahve daha içebilirim

Spor yapmadım
Adımlar ve merdiven sayımı devam ediyor

En çok neyi seviyorum biliyormusun hani sağlıklı beslenince sis göbek mide iniyor bir hafiflik geliyor ya. O şahane bir duygu...o aburcuburlar o hissiyati veremez insana. Inşallah basaracam not tutup sistemli gidicem inşallah
Ben bugün bir ara oturdum ağladım.
İnanamazsınız ama ağladım.

Beni hiç bir şey zorlamıyor, tatlı hariç.

Bütün sinir sistemim bozuldu.
Kocayla da tartıştık hem de tam gününde "böyle eziyet çekeceğine ye o zaman ne bu afra tafra" diye.

Akşam yemissin sadece nerdeyse canin bisey yemek mi istemedi yoksa özellikle mi yemedin. Iradeni alkışlıyorum ama yaa valla hi bravo

Evet bazen insanın sinirleri lackalasiyor. Sabırla devam edecez. Bende çok ağladım bugün. Kızlarla mesajlasirken agliyordum hep. Cidden kilo vermek zor bir iş. Sen benden bin kat daha iyisin ama gayet güzel kilo verdin. Sanırım patlama olmuş sadece. Benim eşim tam bir odun umarım seninkide öyle biri degildir

Guzel menu canim kuslemeyi bilmiyordum google amcaya sordum ) cok guzel görünüyor

Reactions: csi
Akşam yemissin sadece nerdeyse canin bisey yemek mi istemedi yoksa özellikle mi yemedin. Iradeni alkışlıyorum ama yaa valla hi bravo
Olan iştah da gitti canım.
Hiç bir şey yemek istemiyorum.

Kuzu biraz enerji verir belki diye yedim yoksa çok da diyetlik değil kuzu (gerçi yağlarını ayırdım)

Ama canım hiç bir şey istemiyor...

1 tepsi sütlü nuriye hariç.. Tamam, o olmazsa damla sakızlı tavuk göğsü de olur

Benimki tam bir ağır abi.
Evde varlığı yokluğu belli değil.
Sen konuşma, o günlerce konuşmaz...

Taktı rejimime. Yemememe değil, o yemememe alışık zaten de, niye depresifleşmişim.
Gelme üstüme diyorum, anlaatamıyorum.

Bu sefer de "ben sana demiştim yeme o tatlıları diye" diyor, "bak şimdi çekiyorsun eziyetini" diyor, ben de patlıyorum.

Konuşmalar hep şu:
Ne yiyorsun? Yulaf... O yenir mi at mısın sen? git bişey ye.. Yiyemem dukandayım... Hay Dukanına
O nasıl yumurta öyle ekmeksiz? Ekmek yasak Dukandayım.. Hay senin dukanına..

Omur boyu tatlisiz duramayiz yaaa elbet yiyecegiz... aslinda bu diyetle birlikte kucuk porsiyonla tatli yemeyide ogrenmeliyiz her gun olmaz tabii ama haftada 1 gun kucuk porsiyon bi tatli mi yesek...

Eşim de ağır abi takılıyor da bildiğin odunlar ne kadar isterdim kadın ruhundan anlayan bir eşim olmasını. Sessiz ama yılan gibi sokuyor laflariyla. Keşke disari ciksaydin

Keşke 2 kare bitter yeseydin sutlu6kahveyle bastirirdi biraz

Omur boyu tatlisiz duramayiz yaaa elbet yiyecegiz... aslinda bu diyetle birlikte kucuk porsiyonla tatli yemeyide ogrenmeliyiz her gun olmaz tabii ama haftada 1 gun kucuk porsiyon bi tatli mi yesek...
Klasik cevabım geliyor.

"Olmaz, Dukandayım.."

'En ufak bir sapma,küçücük bir kaçamak,sınırları azıcık aşmak,ne kadar önemsiz görünsede,bir balona iğneyle dokunmaya benzer.''demiş Dukan Amca

http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/08/dukanda-kacamak-neye-denir.html

24 subat spor listesi
1. Ada 2 saat ev temizligi =40
2000 adim = 30 toplam=70 puan.
2.yumaknuro 30 dk koşu bandında yuruyus= 150
2 saat ev temizliği = 40
Toplam= 190 puan

Reactions: csi
Eşim de ağır abi takılıyor da bildiğin odunlar ne kadar isterdim kadın ruhundan anlayan bir eşim olmasını. Sessiz ama yılan gibi sokuyor laflariyla. Keşke disari ciksaydin
Dışarı çıktık zaten yemeğe.

Bu saatte yemeğe mi çıkılır la başladı..
Özel gün yemeği ya, alkol de almadım, kös kös geri geldim ayran içip.

Şimdi ben survivor izliyorum yukarıda, o da aşağıda takılıyor.

Aslında sınırını aşmadan küçük bir porsiyon dan hiçbirşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…