Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

24 subat spor listesi
1. Ada 2 saat ev temizligi =40
2000 adim = 30 toplam=70 puan.

2.yumaknuro 30 dk koşu bandında yuruyus= 150
2 saat ev temizliği = 40
Toplam= 190 puan

3.gulenyuzumsunsen
14.000 adım =210 puan
90 sn plank=30 puan

Toplam=240 puan

4.merve4416
8112 adım = 121 puan
10 dk eliptik = 50 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 201 puan

5.csi
3100 adım = 47 puan
Merdiven çıkma (20bx12x2) = 96 puan
Plank 60 san = 20 puan (kollarım hala titriyor )
Ev isi 60 dk = 20 puan
Toplam = 183 puan

Son düzenleme:
Suan evde patlamış misir kokuyor esim bir saklama kabina doldurmuş yiyor.. ben mi ben sadece yutkunuyorum..
Benimki de künefe yiyor
Ben sadece ölüyorum

Yemin ederim tam dayaklıklar ikisi de...
Allahtan benimki tatlı ağzına koymaz, abur cubur da yemez.

Aksi olsa herhalde yeminle döverdim bu psikoloji ile

Benim koca "şekersiz ice tea" aldım diye söylenen bir koca.
Evlerden ırak.
Adam sağlıklı yaşam manyağı.
Evde nutellayı falan yasaklayalı kaç yıl oldu bilmiyorum. (1.87 boy ile 80 kg kendisi. )

Benim esimde 1.80 boyunda 83 kilo ama ne kadar abur cubur varsa hepsini yer... her aksam bir tabak dolusu meyve yer saat 22 gibi...olmadi ustune sucuklu tost yapar yer kısacası yatana kadar yer... sıfır spor yerinden kalkmaz.... metabolizmasi cok iyi çalışıyor yedigini yakiyor o yiyor bana yariyor....

En sevdiğim tatlının künefe olduğunu ve çok şükür ki burada iyi yapan tek bir yer olduğunu ve çok şükür ki oranın da 2 aydır tadilatta olduğunu söylemiş miydim?
Şimdi söyledin sanırım
maşallah ne diyelim biz onlara bakarken de kilo alıyoruz

Reactions: csi
24 şubat pazar

10.00

1 haş.yumurta
1/4 avokado
2 hindi füme
4 zeytin
1/4 simit

14.00
haşlanmış tavuk göğsü
1 kepçe mantar çorba

19.00
tavada çipura
salata

22.00
1 muz

2.5 L su

N’oluyo yaaaaaaa ne tatlısı ahaliiiii

Bi kaybolduk iyi ki

Evdeki internette sorun var dünden beri, hat mı ne çekiyorlarmış sinir oldum. İnternet paketim bitti bitecek eşimin internetinden paylaşımı açtım da geldim bi de ne göreyim terlik değil füze atıcam hepinize

Sormayın bu arada sabahtan beridir yatak döşek yatıyorum regl oldum nasıl ağrım var anlatamam. Acayip melankoliğim önüme gelene bağırasım var.

Omur boyu tatlisiz duramayiz yaaa elbet yiyecegiz... aslinda bu diyetle birlikte kucuk porsiyonla tatli yemeyide ogrenmeliyiz her gun olmaz tabii ama haftada 1 gun kucuk porsiyon bi tatli mi yesek...
Aman yok yok, ctesi yeşimi azıcık tatlının bedelini ödüyorum. Demek dukan amca doğru söylemiş. Balon patladı, yeniden şişirmekle uğraşıyorum.
snitzel kızarmış değilse, güzel. Patates püresini bilemedim

ben hatayda yaşıyorum
sizin oranın humusu ve künefesi nefis oluyor.

Bağırmasana kaptan aaaaa
Bizim ancak dilimizde, birilerinin ise midesinde. Hatta sindirdi bile

Anam nolmuş takıma ben yokken böyle. Yarın hastanede ilk işim bütün geçmişi okumak olacak. Sanırım evren sizin menüleri görmeyeyim diye internetsiz bıraktı beni

Anam nolmuş takıma ben yokken böyle. Yarın hastanede ilk işim bütün geçmişi okumak olacak. Sanırım evren sizin menüleri görmeyeyim diye internetsiz bıraktı beni
N'olcak, takım baktı katmerlerle künefelerle, hamburgerlerle, kolalarla kilo veriliyor, kaptanın bildiği vardı diyip, kaptanın rotayı izledi

Kaptan bu, karga mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…