Benimki de künefe yiyorSuan evde patlamış misir kokuyor esim bir saklama kabina doldurmuş yiyor.. ben mi ben sadece yutkunuyorum..
En sevdiğim tatlının künefe olduğunu ve çok şükür ki burada iyi yapan tek bir yer olduğunu ve çok şükür ki oranın da 2 aydır tadilatta olduğunu söylemiş miydim?Benimki de künefe yiyor
Ben sadece ölüyorum
Suan evde patlamış misir kokuyor esim bir saklama kabina doldurmuş yiyor.. ben mi ben sadece yutkunuyorum..
Benimki de künefe yiyor
Ben sadece ölüyorum
Benim esimde 1.80 boyunda 83 kilo ama ne kadar abur cubur varsa hepsini yer... her aksam bir tabak dolusu meyve yer saat 22 gibi...olmadi ustune sucuklu tost yapar yer kısacası yatana kadar yer... sıfır spor yerinden kalkmaz.... metabolizmasi cok iyi çalışıyor yedigini yakiyor o yiyor bana yariyor....Yemin ederim tam dayaklıklar ikisi de...
Allahtan benimki tatlı ağzına koymaz, abur cubur da yemez.
Aksi olsa herhalde yeminle döverdim bu psikoloji ile
Benim koca "şekersiz ice tea" aldım diye söylenen bir koca.
Evlerden ırak.
Adam sağlıklı yaşam manyağı.
Evde nutellayı falan yasaklayalı kaç yıl oldu bilmiyorum. (1.87 boy ile 80 kg kendisi. )
Off offf en sevdiğim tatliiiBenimki de künefe yiyor
Ben sadece ölüyorum
En sevdiğim tatlının künefe olduğunu ve çok şükür ki burada iyi yapan tek bir yer olduğunu ve çok şükür ki oranın da 2 aydır tadilatta olduğunu söylemiş miydim?
Şimdi söyledin sanırımEn sevdiğim tatlının künefe olduğunu ve çok şükür ki burada iyi yapan tek bir yer olduğunu ve çok şükür ki oranın da 2 aydır tadilatta olduğunu söylemiş miydim?
maşallah ne diyelim biz onlara bakarken de kilo alıyoruzYemin ederim tam dayaklıklar ikisi de...
Allahtan benimki tatlı ağzına koymaz, abur cubur da yemez.
Aksi olsa herhalde yeminle döverdim bu psikoloji ile
Benim koca "şekersiz ice tea" aldım diye söylenen bir koca.
Evlerden ırak.
Adam sağlıklı yaşam manyağı.
Evde nutellayı falan yasaklayalı kaç yıl oldu bilmiyorum. (1.87 boy ile 80 kg kendisi. )
Aman yok yok, ctesi yeşimi azıcık tatlının bedelini ödüyorum. Demek dukan amca doğru söylemiş. Balon patladı, yeniden şişirmekle uğraşıyorum.Omur boyu tatlisiz duramayiz yaaa elbet yiyecegiz... aslinda bu diyetle birlikte kucuk porsiyonla tatli yemeyide ogrenmeliyiz her gun olmaz tabii ama haftada 1 gun kucuk porsiyon bi tatli mi yesek...
snitzel kızarmış değilse, güzel. Patates püresini bilemedimBugünkü menüm,
Sabah 8.30 sade türk kahvesi
9.30 kahvaltı
2 tereyağında yumurta, 1 parca örgü peynir 1kk köy peyniri, 3 zeytin,4 ceviz, bir parça yeşillik
12.30
1 kupa sütlü nescafe, 1 gün kuruşu 5 fındık
17.00 akşam yemeği
2 tane ev yapimi snitzel, 1 kase salata, 2 kaşık patates püresi
Su 2lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
sizin oranın humusu ve künefesi nefis oluyor.ben hatayda yaşıyorum
Bağırmasana kaptan aaaaaN’oluyo yaaaaaaa ne tatlısı ahaliiiii
Bi kaybolduk iyi ki
Evdeki internette sorun var dünden beri, hat mı ne çekiyorlarmış sinir oldum. İnternet paketim bitti bitecek eşimin internetinden paylaşımı açtım da geldim bi de ne göreyim terlik değil füze atıcam hepinize
Asıl yarın menüleri okuyunca tek tek çemkirecem hepisine merak etme senBağırmasana kaptan aaaaa
Bizim ancak dilimizde, birilerinin ise midesinde. Hatta sindirdi bile
N'olcak, takım baktı katmerlerle künefelerle, hamburgerlerle, kolalarla kilo veriliyor, kaptanın bildiği vardı diyip, kaptanın rotayı izlediAnam nolmuş takıma ben yokken böyle. Yarın hastanede ilk işim bütün geçmişi okumak olacak. Sanırım evren sizin menüleri görmeyeyim diye internetsiz bıraktı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?