Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

17 Nisan

Kahvaltı 11.00
Peynir-zeytin-domates-salatalık-haşlanmış yumurta
Bikaç çatal patates kızartması
Bikaç lokma reçel
2 d köy ekmeği
1 tane börek

14.00
Türk kahvesi (şekerli yapmış arkadaş içtim mecbur)

Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Küçük bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Salata-yoğurt

Su bilmiyorum baya az oldu bugün
60 dk kardiyo yürüyüş

tabi artık vücudunu iyi tanıyorsun
Bende kaşık hesabı yapayım artık hiç dikkat etmiyorum ona
inşallah çok sabrettim içim gitti o hamburgere birde ısrar ediyor off
Bu hafta mezun olacağım canım. Gelecek hafta Antalya ya gideceğiz ufak kaçamaklar olabilir.
Gonul83 le birlikte mezun oluruz İlk mezuniyeti bana kaptırmaz heralde
asla (Durumum çok vahim) yine yükseklerden uçuyorum bakma sen bana ama çok artıydım şimdi ne haldeyim bilmiyorum Akkat tartı cezası verdi bana pilini çıkardım bende
Lütfen benden önce mezun olma anca beraber kanca beraber
Beraber yürüdük biz bu yollardaaaaa
Süper kurtarmışsın paçayı yarında ben Antep dolmalarının içine düşeceğim allam yardım et

06:00 ılık limonlu sirkeli su
Avuç içi kadar inçe kaşar

08:30 peynir, yarım yumurta kuşburnu çayı, 3 dilim elma

10:45 avuç içi kadar beyaz leblebi ve kabak çekirdeği ve ananas

11:15 1 içli köfte beyaz çay

Arada bir ısırık hamburger 3-5 pattes

16:30 salata biraz kuzu kuşbaşı haşlama

19:30 ananas ayran

2 lt su

Cok az olmus canim... bari kısıri biraz fazla yeseydin

Canim zamanlar birbirine cok yakin olmus sanki surekli biseyler yemissin gibi... tamam az ama hic leptin çalışmasına izin vermemissin...

Son düzenleme:
Ben bu hafta mezun olacağım kesinlikle. Seni de bekliyorum.

Canım istesede tutuyordum canım kendimi. Zaten çok sürmüyor en fazla iki hafta sonra canında istemiyor. Biraz kendini şartlandırman lazım. Bugün geriye bir döneyim takıma ilk geldiğim zamanlara bakalım neler yemiş neler içmişim. Sayfa sayısını bulayım sizlere de faydası olur.

Ayy nasıl güzel bir histir. İnsan 2-3 kilo verince bile kendini değişik hissediyor ki bu kadar vermek ile nasıl güzel bir değişim hisseder kendinde.

Süpersin gerçekten çok iyi.
Aynen canım şimdi eski fotoğraflarıma bakıyorum anne kız gibiyim yan yana gelince

Nasıl saçma bir menü bu böyle

Şu irade meselesini bi gözden geçirmemiz şart kızlar. Siz birer ısırık alıyorsunuz yaaaa size bir faydası olmuyor bence aksine zararı oluyor. Hayat boyu yememezlik yapmayacağız zaten ama diyet süresince bence istenilirse uzak durulabiliyor.

Kesinlikle çok haklısın. Bir ısırık diye aldığımız şeyler kilo vermemize engel oluyor.

17 Nisan Menü
Saat10:00
Bir dilim tb ekmeği
Bir domates
Bir salatalık
Bir biber
Bir dilim beyaz peynir
6 zeytin
Yeşil çay

Saat 12:30
Filtre kahve sütlü

Saat 16:30
Bir tabak kabak yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
Bir dilim kepek ekmeği

Saat 18:30
Salata
2 litre su

LAydLiNe

Kızlar oğlum tranbolinde zıplarken boynunu acıktı ne sağa ne sola dönebiliyor bayağ ağlıyor uyanınca yarın doktora götürmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…