Bu hafta mezun olacağım canım. Gelecek hafta Antalya ya gideceğiz ufak kaçamaklar olabilir.Aksam az olmus ama menu guzel ... bu hafta mezuniyet yakin mi ?
Wawww harikaBu hafta mezun olacağım canım. Gelecek hafta Antalya ya gideceğiz ufak kaçamaklar olabilir.
Gonul83 le birlikte mezun oluruz İlk mezuniyeti bana kaptırmaz heralde
tabi artık vücudunu iyi tanıyorsunPilav 2 yk demisti diyetisyen ama ekmek olmayacak.... bakliyat ve sebze icin 12 yk demisti... tabii kilo verdikce 10 kaşiga düşürulebilir... ama ben bazen bakliyati hala 12 yk yiyorum... cunku spor cok yapiyorum 12 yk hakediyorum diye düşünüyorum....
inşallah çok sabrettim içim gitti o hamburgere birde ısrar ediyor offGünüm vardı bugün. Kahvaltı yapıyoruz günümüzü o yüzden sabah kalktım hazırlandım çıktım evden giremedim buraya.
Hadi gözün aydın
Günüm vardı bugün kahvaltı olunca erken çıktım evden gelemedim.
Çok iyi yapmışsın canım sen mezun olacaksın inşallah bu hafta. Sonra nasılsa yersin
Ne güzel bir duygu ya. Bende eski kıyafetlerime girmeye başladım. Çok hoşuma gidiyor. Baya zayıfladın lafını duymaksa paha biçilemez
aslaBu hafta mezun olacağım canım. Gelecek hafta Antalya ya gideceğiz ufak kaçamaklar olabilir.
Gonul83 le birlikte mezun oluruz İlk mezuniyeti bana kaptırmaz heralde
Süper kurtarmışsın paçayı yarında ben Antep dolmalarının içine düşeceğim allam yardım et17 Nisan
Kahvaltı 11.00
Peynir-zeytin-domates-salatalık-haşlanmış yumurta
Bikaç çatal patates kızartması
Bikaç lokma reçel
2 d köy ekmeği
1 tane börek
14.00
Türk kahvesi (şekerli yapmış arkadaş içtim mecbur)
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Küçük bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Salata-yoğurt
Su bilmiyorum baya az oldu bugün
60 dk kardiyo yürüyüş
AçmısınKahvaltı 10:00
Domates salatalık
Zeytin peynir
Marul maydanoz tere
2 çatal menemen
14:00 1 elma
15:00 4 yk kısır
1 bardak ayran
Bir ısırık baklava
17:30 Türk kahvesi
1 avuç çekirdek
2 lt su
1 kupa yeşilçay
Cok az olmus canim... bari kısıri biraz fazla yeseydinKahvaltı 10:00
Domates salatalık
Zeytin peynir
Marul maydanoz tere
2 çatal menemen
14:00 1 elma
15:00 4 yk kısır
1 bardak ayran
Bir ısırık baklava
17:30 Türk kahvesi
1 avuç çekirdek
2 lt su
1 kupa yeşilçay
Canim zamanlar birbirine cok yakin olmus sanki surekli biseyler yemissin gibi... tamam az ama hic leptin çalışmasına izin vermemissin...06:00 ılık limonlu sirkeli su
Avuç içi kadar inçe kaşar
08:30 peynir, yarım yumurta kuşburnu çayı, 3 dilim elma
10:45 avuç içi kadar beyaz leblebi ve kabak çekirdeği ve ananas
11:15 1 içli köfte beyaz çay
Arada bir ısırık hamburger 3-5 pattes
16:30 salata biraz kuzu kuşbaşı haşlama
19:30 ananas ayran
2 lt su
Ben bu hafta mezun olacağım kesinlikle. Seni de bekliyorum.tabi artık vücudunu iyi tanıyorsun
Bende kaşık hesabı yapayım artık hiç dikkat etmiyorum ona
inşallah çok sabrettim içim gitti o hamburgere birde ısrar ediyor off
asla(Durumum çok vahim) yine yükseklerden uçuyorum bakma sen bana ama çok artıydım şimdi ne haldeyim bilmiyorum Akkat tartı cezası verdi bana pilini çıkardım bende
Lütfen benden önce mezun olmaanca beraber kanca beraber
Beraber yürüdük biz bu yollardaaaaa
Süper kurtarmışsın paçayı yarında ben Antep dolmalarının içine düşeceğim allam yardım et
Canım istesede tutuyordum canım kendimi. Zaten çok sürmüyor en fazla iki hafta sonra canında istemiyor. Biraz kendini şartlandırman lazım. Bugün geriye bir döneyim takıma ilk geldiğim zamanlara bakalım neler yemiş neler içmişim. Sayfa sayısını bulayım sizlere de faydası olur.migren atağı mı yoksa?
işe yaradıysa ben de mi uygulasam? Mesela o kilonverdiğin dönemde canın hiç pasta vb birşeyler istemedi mi kaptan? Ne yapıyordun o zamanlarda? Ben bu kaçamak işini nasıl bitireceğim bilmiyorum.
hayal ediyorum ama irade de gerekiyor.
girme aynen canım buralardan.
Bu defa ne farklı ada? İite ben şuan senin o topiklerde gezinen Halinim. Ne önerirsin bana?
Okumak lazım çok ihtiyacım varİşte az eşyayla sade yaşamak. Marie kondonun derle topla rahatla kitabını okuyup gaza gelip ne var ne yok atıyorsun
Aynen canım şimdi eski fotoğraflarıma bakıyorum anne kız gibiyim yan yana gelinceAyy nasıl güzel bir histir. İnsan 2-3 kilo verince bile kendini değişik hissediyor ki bu kadar vermek ile nasıl güzel bir değişim hisseder kendinde.
Süpersin gerçekten çok iyi.
Nasıl saçma bir menü bu böyle06:00 ılık limonlu sirkeli su
Avuç içi kadar inçe kaşar
08:30 peynir, yarım yumurta kuşburnu çayı, 3 dilim elma
10:45 avuç içi kadar beyaz leblebi ve kabak çekirdeği ve ananas
11:15 1 içli köfte beyaz çay
Arada bir ısırık hamburger 3-5 pattes
16:30 salata biraz kuzu kuşbaşı haşlama
19:30 ananas ayran
2 lt su
KatılıyorumŞu irade meselesini bi gözden geçirmemiz şart kızlar. Siz birer ısırık alıyorsunuz yaaaa size bir faydası olmuyor bence aksine zararı oluyor. Hayat boyu yememezlik yapmayacağız zaten ama diyet süresince bence istenilirse uzak durulabiliyor.
Kesinlikle çok haklısın. Bir ısırık diye aldığımız şeyler kilo vermemize engel oluyor.Şu irade meselesini bi gözden geçirmemiz şart kızlar. Siz birer ısırık alıyorsunuz yaaaa size bir faydası olmuyor bence aksine zararı oluyor. Hayat boyu yememezlik yapmayacağız zaten ama diyet süresince bence istenilirse uzak durulabiliyor.
evet niye böyle oldu ben de bilmiyorumCanim zamanlar birbirine cok yakin olmus sanki surekli biseyler yemissin gibi... tamam az ama hic leptin çalışmasına izin vermemissin...
Nasıl saçma bir menü bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?