- 12 Ağustos 2015
- 233
- 338
- 103
Afiyet olsunben geldimmmmmyoğun bir gün geçirdim kuaföre gittim geldim ancak gelebildim sıcak suyumu aldım bi geçmişe uçuyorummm
Bana da bi yardımcı olsa ne iyi olurdu ya tek tabanca debelenıoz☺Balkonlarımı yıkadım yoruldum. Yarın yardımcı abla gelecek kapı cam duvar koltuk sildi mi bitiyor inşallah
Ne guzel ıncecıksın maasallahBir tane resim atayım size tam güzrl foto olmadı ama öncesi sonrası da yapacağım daha sonra
Bele dikkat
Perdeler duruyo daha onları da ramazandan önce halledermçarşambada ben başlıyorum bi bitsede kurtulsak dip köşe
Yıllardır ben de debeleniyordum ama 4 çocukla mecbur alıyorum artık.Bana da bi yardımcı olsa ne iyi olurdu ya tek tabanca debelenıoz☺
Yani senin sebep baya geçerliYıllardır ben de debeleniyordum ama 4 çocukla mecbur alıyorum artık.
Hoş buldum çok saol cevap yazmayı unutmuşumçok profesyonelce görünüyor. Ellerine. Sağlık.
ben ameliyat oldum o dertten
hoş geldin canım aramıza. İstediğin kiloya en koşa zamanda sağlıkla ulaşman dileğiyle..
hoş geldin Birsen. Ben Fatma. Öncelikle ben de tam 30 kg aldım hamilelikte. Sürekli yatmak zorundaydım, hiç hareket edemedim. Hala vermem gereken 15 kg ım var. Umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın.
Ben de arkadaşlara katılıyorum, kullanıcı adını değiştirmelisin. Mesela iradeli olabilir. Bilinçaltına o şekilde mesaj gönderme.
ben farklı bir baskülde tartılacağım ama.. umarım farklılık yoktur. Gerçi bu gayri resmi bir ölçüm olacak.
Oh güle güle kirlet canımBalkonlarımı yıkadım yoruldum. Yarın yardımcı abla gelecek kapı cam duvar koltuk sildi mi bitiyor inşallah
Benim de gün var ya mecbur yapıyorum bu ay. Yoksa ramazandan önceki hafta yapacaktım aslında ramazanda rahat oluyor.Oh güle güle kirlet canım
Bende misafirler gidince başlayayım diyordum ama hava çok soğuk resmen fırtına var . Mayıs 1 de havaya bakıp karar vereceğim sanırım
Teşekürler cnmkolay gelsin canım
ya pek bana göre birşey yoktu ceviz ve yeşil elma vardı biraz cıs yedim mecbur aç kalacaktım yoksa ama az yedim ve saati erkendioooo ne güzell tadını çıkar aman dikkat et cıs yemek yok show unutmaaaaaaaaaaaaaaaaa
teşekkür ederim çok az kaldı artık benim ben hergün olmasa da mekik çekiyorum karnım acayip yanıyorharikasın canımmmmdarısı bize inşallah bugü bende düzenli mekik çekmeye karar verdim bugün başladım ....
oda olacak
Teşekkürler çok aç kaldımNe guzel ıncecıksın maasallah
canım bu hafta proteine ağırlık ver bakliyata cumaya kadar ara ver...
Tramvaydayım kızlar pikniğe gidiyorum
Bir tane resim atayım size tam güzrl foto olmadı ama öncesi sonrası da yapacağım daha sonra
Bele dikkat
bugün kuaföre gittim , ne kadar zayıflamışsın dedi... böyle söylenilnce daha bi gaza geliyor insan) gerçekten kiloluyken giydiklerimiz yakışmıyor maalesef yada bana öyle geliyor bilmiyorum..
herkesin bana aaaa yüzün çok güzel ama demelerinden bıktım bir bütün olarak değerlendiremiyorlardı çünkü
Balkonlarımı yıkadım yoruldum. Yarın yardımcı abla gelecek kapı cam duvar koltuk sildi mi bitiyor inşallah
Bizim spor listesi noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?