Bende gün içinde oldum öyle ama benim ilk günleri normal diye düşünüyorumAksam üzerimde acayip bi sinir oluştu sebebini bilmiyorum... tatlı mi istiyor canim ne
Benim regliyle alakasi yok bilemedim sinirliyim ama neyeBende gün içinde oldum öyle ama benim ilk günleri normal diye düşünüyorum
Yok regli değilim diyete asildim diyeBenim regliyle alakasi yok bilemedim sinirliyim ama neyeneye sinirlendiğimi bulamadigim icin ayri bir sinirleniyorum...
Afiyet olsun canim tam diyetisyen menüsüAç karna 1 brdk lmnlu su
Kahvaltı
Bir tane domates
1 tane yumurta
bir dilim peynir
3 ceviz
2 Dilim çavdar ekmeği
bir bardak şekersiz yeşil çay
Ara
1 su bardağı süt
Yarım Elma
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
4 y k yağsız kısır
2yk kıyma kavurması
Bir çay bardağı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
4 eti form
Akşam
6 yk kabak yemeği
1 kase tarhana
2 dlm t buğday ekmeği
5 marul
Kapanış 21.30
1 s bard yoğurt
yarım elma
2.5 lt su
Butun gun ev işi
Aynen eksiksiz uydum o kadar iş yaptğm halde inş alşkanlk halne getririmAfiyet olsun canim tam diyetisyen menüsü
Bitti mi bari temizliğin? Bende büyük temizliğe girişeceğim ama gözüm yemiyorAyaklarım sızlıo hala çok yoruldum
Normalde kahvaltı olacak değil miİyi akşamlar. Bugünkü menüm
Kahvaltı yok
Akşam 2 tabak kuru fasulye
İki kaşık pilav
Bir kaşık et kavurma
3 yuvarlak sucuk
Az yoğurt az salata
Şekersiz çayın yanına bir kase ceviz ve fıstık
3 litreye yakın su içtim
Kahvaltı normalde yapmıyorum. Bana iyi gelmiyor. Kahvaltı yaptığım günler rahatsız oluyorum.Normalde kahvaltı olacak değil mi
Pirinç Pilav mümkün mertebe yeme bulgur yemeğe çalış az yemiş gibi görünüyorsun ama bir kase ceviz ve fıstık acayip kaloridir diye düşünüyorum akşam vakti hele
Canim menu olmamis niye sabah yok ? Aksama yuklenmissin buda sana arti getirir...İyi akşamlar. Bugünkü menüm
Kahvaltı yok
Akşam 2 tabak kuru fasulye
İki kaşık pilav
Bir kaşık et kavurma
3 yuvarlak sucuk
Az yoğurt az salata
Şekersiz çayın yanına bir kase ceviz ve fıstık
3 litreye yakın su içtim
Sabah yiyemiyorum karın ağrısı oluyor ve sindirimde zorlanıyorum. Çoğu zaman kahvaltı yapmam. fakat ne yazık ki dediğin gibi akşama yükleniyorum bu sefer. Ev ahalisi ciddi yiyici.Canim menu olmamis niye sabah yok ? Aksama yuklenmissin buda sana arti getirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?