Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün kü menüm

Kahvaltı 09:30
Domates salatalık
Zeytin tulum peynir
3 halka sucukla yumurta
Bol yeşillik

15:30
Tencere yemeğinden 2 kanat 2 küçük but
1 kase yoğurt
3 çiğköfte marul maydanoz nane dereotu

Akşam 17:30
3 yk çiriş kavurması

1,5 lt su

bende tok karna bişi yiyince haram gibi hissediyorum
Bende aynı gözleme yemedim ama sabit geldim bende 71 im.. ama karnabahar yapmıştır bence sende canım üzülme aynen devam

Sporumu yaptım oğlum u parka götürüp getirdim şimdi bitki cayimi içiyorum. Siz napiyorsunuz kızlar. Ben daha bahar temizliğine baslamadim. Biraz geç yapmaya karar verdim evi tasicam zaten bayram sonu bayram a yakın yaparım ki çıkınca temiz olsun

Cuma akşam ani bir şekilde misafirliğe gittik börek yedim sarma yedim. Cumartesi de bi paket fıstıklı bitter yedim ama dün 84,7 çıkmıştı. akşam kuru fasulye yedim bugün 84,9 çıktı.
Cumaya kadar düzelir inşallah.
Çok güzel yapmışsın yememekle. Cumaya kadar tartılma artık. Tartı insanın moralini bozuyor.
Kolay gelsin canım. Menülerini yazmayı unutma.
Bak mesela bu menüye kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği ekleyebilirdin. Kaç tane zeytin yedin? Tulum peynirin miktarı ne kadardı? Yumurta ne kadardı? Çiriş kavurması ne? Su çok az olmuş.
Bitki çayı olarak ne içiyorsun canım?

Yeşilçay içiyorum

Bende aynı gözleme yemedim ama sabit geldim bende 71 im.. ama karnabahar yapmıştır bence sende canım üzülme aynen devam
Çok güzel yapmışsın yememekle. Cumaya kadar tartılma artık. Tartı insanın moralini bozuyor.

Yok sonradan üzüntüm geçti :) Düşündüm ki kaçamak yapsaydım demek ki gözlemeden yeseydim, artı olacaktım. Ama şimdi en azından 100 gramda olsa verdim ve artı değilim. Bu nedenle bütün kaçamaklara haaayır :)

canım ameliyat olunca bitti mi rahatsızlık yoksa tekrar nüksetiyor mu ?

aşure miiii offf ne severim yaaaa ama sen yemeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…