bende tok karna bişi yiyince haram gibi hissediyorumBen de pazara gittim geldim şoka girdim. Şu pahalılıkta bir çok insanı düşününce gerçekten çok lüks yaşıyoruzyaptığımız bütün kaçamaklar aç insanları düşündükçe haram gibi geliyor
Bende aynı gözleme yemedim ama sabit geldim bende 71 im.. ama karnabahar yapmıştır bence sende canım üzülme aynen devamMerhaba herkese
Cuma Günü: 71.1
Bugün: 71
Haftasonu hiç kaçamak yapmadım. Hatta dün kayınvalidem içli gözleme bile yapmış bir kere tadına bile bakmadım. Herkes gözleme yerken ben haşlanmış karnabaharımı yedim. Ama yine de sadece 100 gram gitmiş iki günde biraz üzüldüm
Cumaya kadar düzelir inşallah.Cuma akşam ani bir şekilde misafirliğe gittik börek yedim sarma yedim. Cumartesi de bi paket fıstıklı bitter yedimama dün 84,7 çıkmıştı. akşam kuru fasulye yedim bugün 84,9 çıktı.
Çok güzel yapmışsın yememekle. Cumaya kadar tartılma artık. Tartı insanın moralini bozuyor.Merhaba herkese
Cuma Günü: 71.1
Bugün: 71
Haftasonu hiç kaçamak yapmadım. Hatta dün kayınvalidem içli gözleme bile yapmış bir kere tadına bile bakmadım. Herkes gözleme yerken ben haşlanmış karnabaharımı yedim. Ama yine de sadece 100 gram gitmiş iki günde biraz üzüldüm
Kolay gelsin canım. Menülerini yazmayı unutma.Hayirli günler kizlar
Haftanin ilk iş ğünü
2 ğündenberi evde boya telaşi
Benide boya tikamiş nefes almakta sikinti yaşiyorum malum bugun pazartesi iş deyiz
Neyse yarin tatilde kaln boyama işinide bitirip kurtuluruz oh ramazanada temiz temiz karsilar temizlik işim olmaz
LAydLiNe
Bak mesela bu menüye kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği ekleyebilirdin. Kaç tane zeytin yedin? Tulum peynirin miktarı ne kadardı? Yumurta ne kadardı? Çiriş kavurması ne? Su çok az olmuş.Dün kü menüm
Kahvaltı 09:30
Domates salatalık
Zeytin tulum peynir
3 halka sucukla yumurta
Bol yeşillik
15:30
Tencere yemeğinden 2 kanat 2 küçük but
1 kase yoğurt
3 çiğköfte marul maydanoz nane dereotu
Akşam 17:30
3 yk çiriş kavurması
1,5 lt su
Bitki çayı olarak ne içiyorsun canım?Sporumu yaptım oğlum u parka götürüp getirdim şimdi bitki cayimi içiyorum. Siz napiyorsunuz kızlar. Ben daha bahar temizliğine baslamadim. Biraz geç yapmaya karar verdim evi tasicam zaten bayram sonu bayram a yakın yaparım ki çıkınca temiz olsun
Yeşilçay içiyorumCumaya kadar düzelir inşallah.
Çok güzel yapmışsın yememekle. Cumaya kadar tartılma artık. Tartı insanın moralini bozuyor.
Kolay gelsin canım. Menülerini yazmayı unutma.
Bak mesela bu menüye kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği ekleyebilirdin. Kaç tane zeytin yedin? Tulum peynirin miktarı ne kadardı? Yumurta ne kadardı? Çiriş kavurması ne? Su çok az olmuş.
Bitki çayı olarak ne içiyorsun canım?
Hoşgeldin canım aramızaBen de temizliğe devam edicem
Hoş geldin cnm kolay gelsinBen de temizliğe devam edicem
Bende aynı gözleme yemedim ama sabit geldim bende 71 im.. ama karnabahar yapmıştır bence sende canım üzülme aynen devam
Çok güzel yapmışsın yememekle. Cumaya kadar tartılma artık. Tartı insanın moralini bozuyor.
canım ameliyat olunca bitti mi rahatsızlık yoksa tekrar nüksetiyor mu ?çok profesyonelce görünüyor. Ellerine. Sağlık.
ben ameliyat oldum o dertten
hoş geldin canım aramıza. İstediğin kiloya en koşa zamanda sağlıkla ulaşman dileğiyle..
hoş geldin Birsen. Ben Fatma. Öncelikle ben de tam 30 kg aldım hamilelikte. Sürekli yatmak zorundaydım, hiç hareket edemedim. Hala vermem gereken 15 kg ım var. Umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın.
Ben de arkadaşlara katılıyorum, kullanıcı adını değiştirmelisin. Mesela iradeli olabilir. Bilinçaltına o şekilde mesaj gönderme.
ben farklı bir baskülde tartılacağım ama.. umarım farklılık yoktur. Gerçi bu gayri resmi bir ölçüm olacak.
aşure miiii offf ne severim yaaaa ama sen yemeeeeGünaydın kızlar
Kilom 71,5 hadi bakalım geçen haftaki gibi başladık bakalım nasıl geçecek bu hafta.
Benim Cuma akşamına aldığım program perşembeye değişti. Ve ben aşure yapacaktım off ben nerelere gidem gidem
aşure bende dayanamam ... yapmasını bilmiyorum Allahtan yoksa yapar yapar yerim .... ablam aşure ayında yaptı babamla göndermişti ayyy ne yemiştimmAylardır aşure hayali kuruyordum
canım bu hafta proteine ağırlık ver bakliyata cumaya kadar ara ver...Günaydın herkese
Cuma = 84
Güncel = 84,9
Fasülyenin faydaları
Kaç haftadır 84’den kurtulamadım ya
hadi bakalım başlıyoruz artıkGünaydın kızlar.
Sabah tartıldım 64,8 çıktım.
canım kaçamak yapmıyorsun muhtemel ödem ve sporsuz olunca böyle olduCuma : 71
Pazartesi: 71
hadi bakalım mumu sahalara dönerrrrrBu misafirlik bana cok iyi geldi cok sükür kendime geldim,dönünce tam gaz diyetime devam edicem o 79 buraya gelicekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?