işte bu doğru yoldasın aç uyuyacaksın ertesi gün mutlaka eksi görüyorsunMerhabalar kızlarkilo bildirimim
Cuma 73.2
Bugün 73.1
Dün başlamış sayıyorum kendimi diyete. Gece açlıktan midem grulduyordudua ederek uyudum sizdim artık
karnabahr şişkinliğidir o canım hiç üzülme yarına geçerMerhaba herkese
Cuma Günü: 71.1
Bugün: 71
Haftasonu hiç kaçamak yapmadım. Hatta dün kayınvalidem içli gözleme bile yapmış bir kere tadına bile bakmadım. Herkes gözleme yerken ben haşlanmış karnabaharımı yedim. Ama yine de sadece 100 gram gitmiş iki günde biraz üzüldüm
kolay gelsin canımHayirli günler kizlar
Haftanin ilk iş ğünü
2 ğündenberi evde boya telaşi
Benide boya tikamiş nefes almakta sikinti yaşiyorum malum bugun pazartesi iş deyiz
Neyse yarin tatilde kaln boyama işinide bitirip kurtuluruz oh ramazanada temiz temiz karsilar temizlik işim olmaz
LAydLiNe
çarşambada ben başlıyorum bi bitsede kurtulsak dip köşeBen de temizliğe devam edicem
oooo ne güzell tadını çıkar aman dikkat et cıs yemek yok show unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaTramvaydayım kızlar pikniğe gidiyorum
harikasın canımmmmBir tane resim atayım size tam güzrl foto olmadı ama öncesi sonrası da yapacağım daha sonra
Bele dikkat
Bu gurultulu uyuma süreci ne kadar sürer adaişte bu doğru yoldasın aç uyuyacaksın ertesi gün mutlaka eksi görüyorsun
aslında zayıfladıkça miktarları azaltıyorsun yaaa biraz uzun süre alıyor ama ilk günkü gibi de olmuyorBu gurultulu uyuma süreci ne kadar sürer adaNe zaman alışıyor insan
Bir tane resim atayım size tam güzrl foto olmadı ama öncesi sonrası da yapacağım daha sonra
Bele dikkat
Alışmak şart. Olsundu yeterki zayiflasindiaslında zayıfladıkça miktarları azaltıyorsun yaaa biraz uzun süre alıyor ama ilk günkü gibi de olmuyor
bugün kuaföre gittim , ne kadar zayıflamışsın dedi... böyle söylenilnce daha bi gaza geliyor insanAlışmak şart. Olsundu yeterki zayiflasindiher istediğimizi yersek her istediğimizi giyemiyoruz malesef..değer başta ki gibi olmaz tabi dediğin gibi
2 tane sınavım var abla bu hafta da quizler var onlara çalışıyorum pek gelemeyebilirim beni bu haftacık idare edinevet benim ortim kaybolduuuaypare ackerman canım nerdesin ?
tamam canım , kolay gelsin Rabbim zihin açıklığı versin başarılar2 tane sınavım var abla bu hafta da quizler var onlara çalışıyorum pek gelemeyebilirim beni bu haftacık idare edin
yumurtaCumaya kadar düzelir inşallah.
Çok güzel yapmışsın yememekle. Cumaya kadar tartılma artık. Tartı insanın moralini bozuyor.
Kolay gelsin canım. Menülerini yazmayı unutma.
Bak mesela bu menüye kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği ekleyebilirdin. Kaç tane zeytin yedin? Tulum peynirin miktarı ne kadardı? Yumurta ne kadardı? Çiriş kavurması ne? Su çok az olmuş.
Bitki çayı olarak ne içiyorsun canım?
Evet aynen öyle. Fıstık gibi oldun şimdibugün kuaföre gittim , ne kadar zayıflamışsın dedi... böyle söylenilnce daha bi gaza geliyor insan) gerçekten kiloluyken giydiklerimiz yakışmıyor maalesef yada bana öyle geliyor bilmiyorum..
herkesin bana aaaa yüzün çok güzel ama demelerinden bıktım bir bütün olarak değerlendiremiyorlardı çünkü
oh Sefan olsun .bugün kuaföre gittim , ne kadar zayıflamışsın dedi... böyle söylenilnce daha bi gaza geliyor insan) gerçekten kiloluyken giydiklerimiz yakışmıyor maalesef yada bana öyle geliyor bilmiyorum..
herkesin bana aaaa yüzün çok güzel ama demelerinden bıktım bir bütün olarak değerlendiremiyorlardı çünkü
Allah yardımcın olsun canım2 tane sınavım var abla bu hafta da quizler var onlara çalışıyorum pek gelemeyebilirim beni bu haftacık idare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?