Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karnabahr şişkinliğidir o canım hiç üzülme yarına geçer

kolay gelsin canım

Bir tane resim atayım size tam güzrl foto olmadı ama öncesi sonrası da yapacağım daha sonra
Bele dikkat
harikasın canımmmm darısı bize inşallah bugü bende düzenli mekik çekmeye karar verdim bugün başladım ....

aslında zayıfladıkça miktarları azaltıyorsun yaaa biraz uzun süre alıyor ama ilk günkü gibi de olmuyor
Alışmak şart. Olsundu yeterki zayiflasindi her istediğimizi yersek her istediğimizi giyemiyoruz malesef..değer başta ki gibi olmaz tabi dediğin gibi

Alışmak şart. Olsundu yeterki zayiflasindi her istediğimizi yersek her istediğimizi giyemiyoruz malesef..değer başta ki gibi olmaz tabi dediğin gibi
bugün kuaföre gittim , ne kadar zayıflamışsın dedi... böyle söylenilnce daha bi gaza geliyor insan ) gerçekten kiloluyken giydiklerimiz yakışmıyor maalesef yada bana öyle geliyor bilmiyorum..
herkesin bana aaaa yüzün çok güzel ama demelerinden bıktım bir bütün olarak değerlendiremiyorlardı çünkü

yumurta
3 halka sucuğun yanında ki altındaki kadardı ,
zeytini hatırlamıyorum , peynir 1 yk kadar.
Çiriş kavurması da çiriş yöresel bi ot,soğanla kavuruyorum ıspanak gibi kaptan .
Aslında bunları yazarken miktarını yazıyordum ama anca bu kadar oluyor arada girdiğim için.

Evet aynen öyle. Fıstık gibi oldun şimdi

oh Sefan olsun .
Emeğinin karşılığını alıyorsun maşallah sana
2 tane sınavım var abla bu hafta da quizler var onlara çalışıyorum pek gelemeyebilirim beni bu haftacık idare edin
Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…