Yerim ben onu yaaaaaaaGünaydın kızlarrr
Burada paskalya tatili idi kaç gündür şimdi maraton başlıyor oğlanı kahvaltı ettirip kreşe gider ben :)
Tatil diye heryer kapalı idi marketler dahil kedimin mamasını almayı unutmuşum arkadaştan aldım beğenmedi yemedi fır dönüyor etrafımda açlıktan yavrum
Gunaydin kizlar ... tarti bana gulmuyor bu hafta bu sabahta 62.600 arti 100 gelmis nerden gelmis bilemedim.....
Eki Görüntüle 2261498 Eki Görüntüle 2261499
Kendime dün yeni ciciler aldım kızlar. Alt Small üst XSmall ama tartı 67.8 diyor deliricimmm
Hayir gelmiyor canim hatta cok ac uyuyorumGünaydın canım. Artık yediklerini bir tık azaltman lazım diye düşünüyorum. Hala yediklerin çok gelmiyor mu midene?
Benim kizinda gosterisi var saat 2 de gideceğiz.. evde dans hareketlerini yapip duruyor..Aaaa ne güzel olmuş. Oğluşun nasıl? Alıştı mı Konya’ya? Dersleri nasıl? Amma soru sordum
Benim kızın da gösterisi var. Papatya dansı yapacaklar. Heyecandan çıldırıyor. Ben de topuz yapacağım saçlarını
Evet değişiyor ama ben genelde sali sabahi eksiye duserdim panik oldumHergün tartılınca sonuçlar dalgalı çıkablr takma sen ona
Aksamki kasik sayilarini azalttim azcik... ama cok ac uyuyorum zaten madamcim bide onlari yemesem ne olur halim... gunluk o kadae spor yapam kiiii ....Çok güzel kilo verdin bu ara canım arada durması normal. Birde kilo verdikçe yedikleri azaltmak lazım. 72 kiloyken de aynı besleniyordun galiba dimi
Oo çok iddialı
Pantolon alacaktin beyaz demiştin aldinmiBenim kizinda gosterisi var saat 2 de gideceğiz.. evde dans hareketlerini yapip duruyor..
Sağol canim nedense hala kendimi cok kilolu hissediyorum 56 olursam rahatliyacamCanım verilecek çok kilon kalmadı neredeyse ideale yakinsin. O yüzden 'dir. Tadını çıkar adam yaa fıstık gibi hatun oldun
Bende kilo verdikçe menüyü artıranlardanımÇok güzel kilo verdin bu ara canım arada durması normal. Birde kilo verdikçe yedikleri azaltmak lazım. 72 kiloyken de aynı besleniyordun galiba dimi
Oo çok iddialı
Dun gittim canim 38 genis oldu 36 tam oldu iki kilo verirsem 36 super durur ustumde ama paça kisminin duruşunu begenmedim almadim daha yaza cok cesit gelir diye vazgectimPantolon alacaktin beyaz demiştin aldinmi
Hayır hayır hiç öyle deme eminim şahane olmuşsun durSağol canim nedense hala kendimi cok kilolu hissediyorum 56 olursam rahatliyacam
Güle gule kullan canimEki Görüntüle 2261498 Eki Görüntüle 2261499
Kendime dün yeni ciciler aldım kızlar. Alt Small üst XSmall ama tartı 67.8 diyor deliricimmm
Sağolasın canim senin nasil gidiyor gece aclik durumlari nasil ?Hayır hayır hiç öyle deme eminim şahane olmuşsun durtabi nasıl mutlu hissedeceksen o kiloya in ama Su halinlede fıstık olmuşsun dur
2 gündür hiç şeker almadığım için baş ağrım oldu. 21 gün mu sürer diye düşünüyorumSağolasın canim senin nasil gidiyor gece aclik durumlari nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?