Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yerim ben onu yaaaaaaa

Gunaydin kizlar ... tarti bana gulmuyor bu hafta bu sabahta 62.600 arti 100 gelmis nerden gelmis bilemedim.....

Çok güzel kilo verdin bu ara canım arada durması normal. Birde kilo verdikçe yedikleri azaltmak lazım. 72 kiloyken de aynı besleniyordun galiba dimi

Eki Görüntüle 2261498 Eki Görüntüle 2261499

Kendime dün yeni ciciler aldım kızlar. Alt Small üst XSmall ama tartı 67.8 diyor deliricimmm

Oo çok iddialı

Günaydın canım. Artık yediklerini bir tık azaltman lazım diye düşünüyorum. Hala yediklerin çok gelmiyor mu midene?
Hayir gelmiyor canim hatta cok ac uyuyorum... eger spor yapmasam dedigin doğru ama gunluk 1.5 -2 saat spor yapan biri icin yediklerim az bile... spor olmasa bi tik daha kisardim... saat 22 de acliktan basim dönüyor...

Benim kizinda gosterisi var saat 2 de gideceğiz.. evde dans hareketlerini yapip duruyor..

Çok güzel kilo verdin bu ara canım arada durması normal. Birde kilo verdikçe yedikleri azaltmak lazım. 72 kiloyken de aynı besleniyordun galiba dimi

Oo çok iddialı
Aksamki kasik sayilarini azalttim azcik... ama cok ac uyuyorum zaten madamcim bide onlari yemesem ne olur halim... gunluk o kadae spor yapam kiiii ....

Sağolasın canim senin nasil gidiyor gece aclik durumlari nasil ?
2 gündür hiç şeker almadığım için baş ağrım oldu. 21 gün mu sürer diye düşünüyorum saat 10 'dan sonra akşam mide kazinmaya başlıyor. Uyuyana kadar dua ediyorum. Alisacam inşallah biraz zaman alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…