Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar buralardan uzak kaldım aksattım sanki her sey üst üste geldi gibi oldu.
dün öğlen çıktım hazırlık vs gösterimiz oldu çok duygulandım çok nasıl minikti kuzular....
sabah tartıldım 72,7 yim (cuma 72 idim) ama aksattığım öğünler mecburen açlıkyan yediğim elma ve akşam geç yememden dolayı ama artık normal hayata dönme zamanı geldi. sabah kahvaltılık gevrekle sütümü yedim. (diyet listedmede haftada en fazla 2 gün bu şekilde yiyebilirsin demişti)
1 kupa çay içtim . bitki çayı içmiyorum çünki regl im ve çok yoğun olduğu için beklemem gerekiyor.
bu gün nasipse sporumu da yapacağımm çok mutsuzoluyorum sporsuz ve diyete tam uymadığım günler kendime ihanet halinde gibi hissediyorum.

Bas agrisi 10 gun sürüyor canim sonra geçiyor... sonra beynini daha dinc hissetmeye basliyorsun o neydi oyle seker beni mahvetmis demeye basliyorsun ) basaracaksin ben inanıyorum

Aksamki kasik sayilarini azalttim azcik... ama cok ac uyuyorum zaten madamcim bide onlari yemesem ne olur halim... gunluk o kadae spor yapam kiiii ....

Haklısın çok spor yapıyorsun azaltma yemeklerini

Bu sabah -400 idim

Bende düne göre -500 cumaya göre +400

Misafirlerimi gönderdim kızlar
Siz neler yapıyorsunuz

Tam 1 saattir kızı uyutmaya çalışıyorum uyursa inşallah yürüyüşümü yapacağım

Bas agrisi 10 gun sürüyor canim sonra geçiyor... sonra beynini daha dinc hissetmeye basliyorsun o neydi oyle seker beni mahvetmis demeye basliyorsun ) basaracaksin ben inanıyorum

şekeri ilk bırakrtığımda bende 1 hafta sürmemişti. bol su iç bol su iç. daha azalıyor ağrı.

O duygu bende de oluşuyor canim cok guzel anlatmissin ...bende o kadar verdigim kiloya ihanet ediyormusum gibi geliyor sabah ilk isim kendimi eliptigin ustune atiyorum....

Evet ya spor ve diyet aksatınca benimde canım sıkılıyor. Spor yapacakken ani misafir falan gelince modum düşüyor

Evet ya spor ve diyet aksatınca benimde canım sıkılıyor. Spor yapacakken ani misafir falan gelince modum düşüyor
ay hepimiz ayni duygulari yasiyoruz... ben yarin 3 gun temizkle ugrasacam ama sabah sporumu yapacam oyle planliyorum

Pazar akşam komşu kakaolu ıslak kurabiye yapmış getirmiş. Tezgaha koydum eşim yer diye dün yemiş bikaç tane gerisi duruyordu. Kurabiye bana bakıyor ben kurabiyeye en son dayanamadım ve naptım tabi ki yemedim ve kurabiyeleri buzluğa attım diyeti bozduğum birgün yerim

Allah kavuştursun canim...
Ben hazirlik yapiyorum saat 2 de kizimin gosterisi var oraya gidecegiz bi taraftan evi toparliyorum ....
çok sağol canım
Ay sende onu izleyeceğin için heyecanlanıyorsun değil mi Ne güzel
Haklısın çok spor yapıyorsun azaltma yemeklerini

Bende düne göre -500 cumaya göre +400

Tam 1 saattir kızı uyutmaya çalışıyorum uyursa inşallah yürüyüşümü yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…