- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
Allah kavuştursun canim...Misafirlerimi gönderdim kızlar
Siz neler yapıyorsunuz
Bas agrisi 10 gun sürüyor canim sonra geçiyor... sonra beynini daha dinc hissetmeye basliyorsun o neydi oyle seker beni mahvetmis demeye basliyorsun2 gündür hiç şeker almadığım için baş ağrım oldu. 21 gün mu sürer diye düşünüyorumsaat 10 'dan sonra akşam mide kazinmaya başlıyor. Uyuyana kadar dua ediyorum. Alisacam inşallah biraz zaman alacak
Aksamki kasik sayilarini azalttim azcik... ama cok ac uyuyorum zaten madamcim bide onlari yemesem ne olur halim... gunluk o kadae spor yapam kiiii ....
Bu sabah -400 idim
Misafirlerimi gönderdim kızlar
Siz neler yapıyorsunuz
Bas agrisi 10 gun sürüyor canim sonra geçiyor... sonra beynini daha dinc hissetmeye basliyorsun o neydi oyle seker beni mahvetmis demeye basliyorsun) basaracaksin ben inanıyorum
O duygu bende de oluşuyor canim cok guzel anlatmissin ...bende o kadar verdigim kiloya ihanet ediyormusum gibi geliyor sabah ilk isim kendimi eliptigin ustune atiyorum....merhaba kızlar buralardan uzak kaldım aksattım sanki her sey üst üste geldi gibi oldu.
dün öğlen çıktım hazırlık vs gösterimiz oldu çok duygulandım çok nasıl minikti kuzular....
sabah tartıldım 72,7 yim (cuma 72 idim) ama aksattığım öğünler mecburen açlıkyan yediğim elmave akşam geç yememden dolayı ama artık normal hayata dönme zamanı geldi. sabah kahvaltılık gevrekle sütümü yedim. (diyet listedmede haftada en fazla 2 gün bu şekilde yiyebilirsin demişti)
1 kupa çay içtim . bitki çayı içmiyorum çünki regl im ve çok yoğun olduğu için beklemem gerekiyor.
bu gün nasipse sporumu da yapacağımm çok mutsuzoluyorum sporsuz ve diyete tam uymadığım günler kendime ihanet halinde gibi hissediyorum.
merhaba kızlar buralardan uzak kaldım aksattım sanki her sey üst üste geldi gibi oldu.
dün öğlen çıktım hazırlık vs gösterimiz oldu çok duygulandım çok nasıl minikti kuzular....
sabah tartıldım 72,7 yim (cuma 72 idim) ama aksattığım öğünler mecburen açlıkyan yediğim elmave akşam geç yememden dolayı ama artık normal hayata dönme zamanı geldi. sabah kahvaltılık gevrekle sütümü yedim. (diyet listedmede haftada en fazla 2 gün bu şekilde yiyebilirsin demişti)
1 kupa çay içtim . bitki çayı içmiyorum çünki regl im ve çok yoğun olduğu için beklemem gerekiyor.
bu gün nasipse sporumu da yapacağımm çok mutsuzoluyorum sporsuz ve diyete tam uymadığım günler kendime ihanet halinde gibi hissediyorum.
gelen misafire haydi yallah geri dönün diyesim geliyorEvet ya spor ve diyet aksatınca benimde canım sıkılıyor. Spor yapacakken ani misafir falan gelince modum düşüyor
Evet ya spor ve diyet aksatınca benimde canım sıkılıyor. Spor yapacakken ani misafir falan gelince modum düşüyor
ama unutma temizlik yapmak da spor saylıyor ... ben denedim tlf üzerime bağladım adım sayara baktım spor yaptığımdan daha fazla yürümüşüm hareket etmişi.ay hepimiz ayni duygulari yasiyoruz... ben yarin 3 gun temizkle ugrasacam ama sabah sporumu yapacam oyle planliyorum
Evet haklisin hatta beni spor degil ama temizlik cok yoruyor ...ama unutma temizlik yapmak da spor saylıyor ... ben denedim tlf üzerime bağladım adım sayara baktım spor yaptığımdan daha fazla yürümüşüm hareket etmişi.
çok sağol canımAllah kavuştursun canim...
Ben hazirlik yapiyorum saat 2 de kizimin gosterisi var oraya gidecegiz bi taraftan evi toparliyorum ....
Haklısın çok spor yapıyorsun azaltma yemeklerini
Bende düne göre -500 cumaya göre +400
Tam 1 saattir kızı uyutmaya çalışıyorum uyursa inşallah yürüyüşümü yapacağım
InşallahBas agrisi 10 gun sürüyor canim sonra geçiyor... sonra beynini daha dinc hissetmeye basliyorsun o neydi oyle seker beni mahvetmis demeye basliyorsun) basaracaksin ben inanıyorum
Küçüğü tuvaley eğitimine başladım şu ana kadar 5 kere altını ıslattı :) /süpürgeyi 200 kere falan durdurdum güya ev süpürüyorum
Ya benmkinimde başlatmam lazım 3 yaşna yakın ama kattiyen istemioKüçüğü tuvaley eğitimine başladım şu ana kadar 5 kere altını ıslattı :) /süpürgeyi 200 kere falan durdurdum güya ev süpürüyorum
benim ki 3 yaşını şubatta doldurdu ama şuanda havalar soğuk hala üşütür hasta olur az ısınsın öğreteceğim. ki 3 yaş en uugun yaş zatenYa benmkinimde başlatmam lazım 3 yaşna yakın ama kattiyen istemio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?