Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Napiyorsunuz kızlar? Oğlumu dışarı çıkardık eşim izinliydi. Pazar alisverisi bulaşık evi toplamaca şimdi yemek hazirlicam. Çook yoruldum yaa

Bende menümü yazayim benim icin ilk gün zira 2 haftadir firardaydim sagolsun tartida hic affetmiyor,cuma icin elimden geleni yapicam umarim bu haftada + etkilemem listeyi

Sabah 10.30
2 yumurta siganli
1 dilim peynir
7 zeytin
3 hurma
5 6 ceviz

17
Tarcinli türk kahvesi
2 hurma

18.30 19 gibi
Zeytinyagli patlicabn
Yogurt
Salata

Su 1 var yok sebebi ise agzim da bir sürü yara cikti agzimi acipta su icemiyom resmen.bu yaralar ( tatli yara deniyo sanirim ) uzun süredir var burnumda cikmisti tam gecmek üzereyken yenisi cikiyor ,sebebini bilen var mi ( virüs diyolar ama niye böyle uzun sürdü

Ben gecmiste cok kez çöpe atmışligim oldu Allah affetsin...

kaç yaşında miniğin.
Ya benmkinimde başlatmam lazım 3 yaşna yakın ama kattiyen istemio
Benim oğlum da 2 buçuk yaşında başlamak istiyorım
Burada havalar ısındı 20 derece üstü büyük oğlan 2,5 -3 yaş arası öğrenmişti
Şimdi küçük olan tan 2,5 yaşında 30 aylık
Ama şuanda bir başarı gösteremedik tuvalarte gitmeyi oturmayı çok seviyor popsunu kuşunu hep yıkatıyor hem lazımlığına hem tubalete oturuyor
Ama gezerken şırrr gidiyor altından
Bende evi topladım süpürdüm yemek yaptım falan ilgilenemedim yanlış günde başladım

Napiyorsunuz kızlar? Oğlumu dışarı çıkardık eşim izinliydi. Pazar alisverisi bulaşık evi toplamaca şimdi yemek hazirlicam. Çook yoruldum yaa
Bizde törene gittik geldik.... azcik yukarı kati toparladim yarin icin biraz hazır olsun diye...

Saat basi götürmek gerekiyor,Allah sabir versin olmuyosa zorlama hem kendini hem cocugu yipratmaya gerek yok

Evdekiler tatlı istedi şimdi tatlı yapıyorum Allah bana sabır versin cumaya kadar bir parça ayırıp Cuma günü giyeceğim
Hepsinin tadini biliyoruz canim.. ve bize yağ katmaktan baska bişey katmiyor... diyete yeni basladin uzun sure bir dilim dahi olsa yeme derim... canin tatli isterse 3 adet hurma yeter....

Afiyet olsun canım memnun cok güzel

Bizde törene gittik geldik.... azcik yukarı kati toparladim yarin icin biraz hazır olsun diye...
Ayy nee tatlılar yaa bizde kutlamalar a katıldık bayram şekeri gibiydi çocuklar. Maaşallah Rabbim korusun hepsini. Ama ben his oldum durmadı ordan oraya koşturdu durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…