Nerdesiniz yaaa
Siz böyle şekersiz gün derken bile benim kalbim sıkışıyoMisafirliktearkadaş rica etti kek yaptım bir güzel koktu ki ama tabi ki yemicem. Bugün şekersiz 3. günüm
Cok heyecanlıydık guzel gecti cok eğlendilerçok sağol canım
Ay sende onu izleyeceğin için heyecanlanıyorsun değil miNe güzel ❤
Ben gecmiste cok kez çöpe atmışligim oldu Allah affetsin...Pazar akşam komşu kakaolu ıslak kurabiye yapmış getirmiş. Tezgaha koydum eşim yer diye dün yemiş bikaç tane gerisi duruyordu. Kurabiye bana bakıyor ben kurabiyeye en son dayanamadım ve naptımtabi ki yemedim ve kurabiyeleri buzluğa attım diyeti bozduğum birgün yerim
kaç yaşında miniğin.
Ya benmkinimde başlatmam lazım 3 yaşna yakın ama kattiyen istemio
Burada havalar ısındı 20 derece üstü büyük oğlan 2,5 -3 yaş arası öğrenmiştiBenim oğlum da 2 buçuk yaşında başlamak istiyorım
Bizde törene gittik geldik.... azcik yukarı kati toparladim yarin icin biraz hazır olsun diye...Napiyorsunuz kızlar? Oğlumu dışarı çıkardık eşim izinliydi. Pazar alisverisi bulaşık evi toplamaca şimdi yemek hazirlicam. Çook yoruldum yaa
Saat basi götürmek gerekiyor,Allah sabir versin olmuyosa zorlama hem kendini hem cocugu yipratmaya gerek yokBurada havalar ısındı 20 derece üstü büyük oğlan 2,5 -3 yaş arası öğrenmişti
Şimdi küçük olan tan 2,5 yaşında 30 aylık
Ama şuanda bir başarı gösteremedik tuvalarte gitmeyi oturmayı çok seviyor popsunu kuşunu hep yıkatıyor hem lazımlığına hem tubalete oturuyor
Ama gezerken şırrr gidiyor altından
Bende evi topladım süpürdüm yemek yaptım falan ilgilenemedim yanlış günde başladım
Yarin ne var ? :)Bizde törene gittik geldik.... azcik yukarı kati toparladim yarin icin biraz hazır olsun diye...
Hepsinin tadini biliyoruz canim.. ve bize yağ katmaktan baska bişey katmiyor... diyete yeni basladin uzun sure bir dilim dahi olsa yeme derim... canin tatli isterse 3 adet hurma yeter....Evdekiler tatlı istedi şimdi tatlı yapıyorum Allah bana sabır versin cumaya kadar bir parça ayırıp Cuma günü giyeceğim
Bahar temizliğiYarin ne var ? :)
Ay en sevmedigim kolay gelsinBahar temizliği
Afiyet olsun canım memnun cok güzelKahvaltı 09:00
1 tereyağda yumurta
1 yk tulum peynir
Salatalık domates
5 zeytin
12:00 2 hurma+ 5 fındık +3 badem
Akşam 17:00
5 yk kabak yemeği 3 yk yoğurt
1 tabak köz patlıcan biber salatası
20:30 Türk kahvesi
2 lt su
Ayy nee tatlılar yaa bizde kutlamalar a katıldık bayram şekeri gibiydi çocuklar. Maaşallah Rabbim korusun hepsini. Ama ben his oldum durmadı ordan oraya koşturdu durduBizde törene gittik geldik.... azcik yukarı kati toparladim yarin icin biraz hazır olsun diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?