Haklısın aslındaHepsinin tadini biliyoruz canim.. ve bize yağ katmaktan baska bişey katmiyor... diyete yeni basladin uzun sure bir dilim dahi olsa yeme derim... canin tatli isterse 3 adet hurma yeter....
Sağol canımAy en sevmedigim kolay gelsin
Geçmiş olsun tuzla gargara yapmayı denedn miBende menümü yazayim benim icin ilk gün zira 2 haftadir firardaydim sagolsun tartida hic affetmiyor,cuma icin elimden geleni yapicam umarim bu haftada + etkilemem listeyi
Sabah 10.30
2 yumurta siganli
1 dilim peynir
7 zeytin
3 hurma
5 6 ceviz
17
Tarcinli türk kahvesi
2 hurma
18.30 19 gibi
Zeytinyagli patlicabn
Yogurt
Salata
Su 1 var yok sebebi ise agzim da bir sürü yara cikti agzimi acipta su icemiyom resmen.bu yaralar ( tatli yara deniyo sanirim ) uzun süredir var burnumda cikmisti tam gecmek üzereyken yenisi cikiyor ,sebebini bilen var mi ( virüs diyolar ama niye böyle uzun sürdü
Siz böyle şekersiz gün derken bile benim kalbim sıkışıyoben kendimi öyle şartlasam hiç beceremem sürekli canım ister sanırım
Bugün ilk günümüzde pek ilgilenemedim saat başı götüremedim götürdüklerinde de kalktıktan sonra yaptı haklısın hazır değilse zorlamam zatenSaat basi götürmek gerekiyor,Allah sabir versin olmuyosa zorlama hem kendini hem cocugu yipratmaya gerek yok
Ben de çok severim irmik helvası da severim çamfıstıklıBende şartlamadım kendimi diyet listeme tam uymaya çalışıyorum dolayısıyla şeker de tüketmiyorumaz önce çorba yapmak için un kavurdum aklıma un helvası geldi of offf
Cok heyecanlıydık guzel gecti cok eğlendiler
benim de hep yara dudak içlerim diş etlerim hep iltihap. Bi dişim çekilecek bende hiç çiğneyemiyorum acı veriyor niye oldu bilmiyorumBende menümü yazayim benim icin ilk gün zira 2 haftadir firardaydim sagolsun tartida hic affetmiyor,cuma icin elimden geleni yapicam umarim bu haftada + etkilemem listeyi
Sabah 10.30
2 yumurta siganli
1 dilim peynir
7 zeytin
3 hurma
5 6 ceviz
17
Tarcinli türk kahvesi
2 hurma
18.30 19 gibi
Zeytinyagli patlicabn
Yogurt
Salata
Su 1 var yok sebebi ise agzim da bir sürü yara cikti agzimi acipta su icemiyom resmen.bu yaralar ( tatli yara deniyo sanirim ) uzun süredir var burnumda cikmisti tam gecmek üzereyken yenisi cikiyor ,sebebini bilen var mi ( virüs diyolar ama niye böyle uzun sürdü
Benimki hiç bilmiyor , artık wc ye yapacağz diyorum tamam koşucaz koşucaz yapıcaz diye yine altına yapıyo götürsem de yapmıyor, geçen gün 4 saat yapmadı . Aradan çıksa iyi olur aslındaBurada havalar ısındı 20 derece üstü büyük oğlan 2,5 -3 yaş arası öğrenmişti
Şimdi küçük olan tan 2,5 yaşında 30 aylık
Ama şuanda bir başarı gösteremedik tuvalarte gitmeyi oturmayı çok seviyor popsunu kuşunu hep yıkatıyor hem lazımlığına hem tubalete oturuyor
Ama gezerken şırrr gidiyor altından
Bende evi topladım süpürdüm yemek yaptım falan ilgilenemedim yanlış günde başladım
Dis etlerin sis mi canim benimde belli kısım şiş ve cok kaniyor seninde oyle oluyor mu ? Dağ Kekik suyu ile gargara yapiyorum biraz iyi geldi tavsiye ederim..
benim de hep yara dudak içlerim diş etlerim hep iltihap. Bi dişim çekilecek bende hiç çiğneyemiyorum acı veriyor niye oldu bilmiyorum
Benimki hiç bilmiyor , artık wc ye yapacağz diyorum tamam koşucaz koşucaz yapıcaz diye yine altına yapıyo götürsem de yapmıyor, geçen gün 4 saat yapmadı . Aradan çıksa iyi olur aslında
Ben de çok severim irmik helvası da severim çamfıstıklı
Tatlı demeyiiiin ağzım sulanıyooooİrmik helvasının hastasıyız dedeeee
Ben canım tatlı isterdi kalkar irmik helvası yapardım canım ister yaş pasta yapardım arada basit bişey olsun diye tavuk göğsü yapardım eşim bir dilim alırdı gerisini ben gider gelir yerdim. Bu kilolar kolay gelmedi
Evet kullandım. Eskiden ayda 1 ampül iğne olarak vurduruyordum. 3 ay vurup 3 ay ara veriyorduk. Şimdi damla şeklinde kullanıyorum. Benim iştahım genelde açık olduğu için neyden kaynaklı bilmiyorumAnka sen karatay yaptığın dönemde d vitamini kullandinmi ? D vitamini sende istah artirdi mi ?? Ayy ben bi ampul kullandim 3 gundur istahim tavan yapti hic doymuyorum.... eğer bugun gunlerden cuma olsaydi kesin kacamak yapardim ....acim yaaaa doymuyorum 3 gündür boyleyim..
Benim muhallebime laf edene de bakın heleİrmik helvasının hastasıyız dedeeee
Ben canım tatlı isterdi kalkar irmik helvası yapardım canım ister yaş pasta yapardım arada basit bişey olsun diye tavuk göğsü yapardım eşim bir dilim alırdı gerisini ben gider gelir yerdim. Bu kilolar kolay gelmedi
Benim hersey normaldi bir ampul huplettim olanlar oldu cok acim yaaa ...Evet kullandım. Eskiden ayda 1 ampül iğne olarak vurduruyordum. 3 ay vurup 3 ay ara veriyorduk. Şimdi damla şeklinde kullanıyorum. Benim iştahım genelde açık olduğu için neyden kaynaklı bilmiyorum
Eksiklik mi vardı ki. Bilmiyorum canım yoğurt falan ye istersenBenim hersey normaldi bir ampul huplettim olanlar oldu cok acim yaaa ...
Tesekür ederim,hayir denemedim ama yaralar disarda icerde degilGeçmiş olsun tuzla gargara yapmayı denedn mi
Sanada gecmis olsun canim,benimkiler disarda cok aciyor kimildatamiyom agzimi
benim de hep yara dudak içlerim diş etlerim hep iltihap. Bi dişim çekilecek bende hiç çiğneyemiyorum acı veriyor niye oldu bilmiyorum
Benimki hiç bilmiyor , artık wc ye yapacağz diyorum tamam koşucaz koşucaz yapıcaz diye yine altına yapıyo götürsem de yapmıyor, geçen gün 4 saat yapmadı . Aradan çıksa iyi olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?