Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum kızlar
Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık 6 zeytin 1 koz biber çay

Saat 15.30
1 elma sütlü kahve ile

Saat 17.45
Tavuk haslama 3 parça salata 2 bardak ayran

Su 2 ye tamamlarim
Spor 30 dk tempolu yürüyüş ama gün içinde hep hareket halindeydim

Kahvaltı
2 dl t bgday ekmeği
Sekersiz cay
Yarm kk peynir
Kavurmalı yumurta(az yağlı)
Bir domates
Ara
2 Dilim karabuğday patlağı
Öğle
2 dlm t bgday ekmeği
4 yk yagsız kısır
Küçük bi parça ızgara tavuk
Ikı kozlenmiş biber
Söğüş yağsz salata
Ara
Bi elma
Akşam
4 yk kabak
1 s bardağı yogurt
Kapanış
Bi elma
1 s bardağı süt
Bugun suyu az içtm 2 lt yatmadan tamamlıcam
Yarım saat tempolu yürüyş

Geçmiş olsun tuzla gargara yapmayı denedn mi

Siz böyle şekersiz gün derken bile benim kalbim sıkışıyo ben kendimi öyle şartlasam hiç beceremem sürekli canım ister sanırım

Bende şartlamadım kendimi diyet listeme tam uymaya çalışıyorum dolayısıyla şeker de tüketmiyorum az önce çorba yapmak için un kavurdum aklıma un helvası geldi of offf

Cok heyecanlıydık guzel gecti cok eğlendiler

benim de hep yara dudak içlerim diş etlerim hep iltihap. Bi dişim çekilecek bende hiç çiğneyemiyorum acı veriyor niye oldu bilmiyorum
Benimki hiç bilmiyor , artık wc ye yapacağz diyorum tamam koşucaz koşucaz yapıcaz diye yine altına yapıyo götürsem de yapmıyor, geçen gün 4 saat yapmadı . Aradan çıksa iyi olur aslında

Dis etlerin sis mi canim benimde belli kısım şiş ve cok kaniyor seninde oyle oluyor mu ? Dağ Kekik suyu ile gargara yapiyorum biraz iyi geldi tavsiye ederim..

Anka sen karatay yaptığın dönemde d vitamini kullandinmi ? D vitamini sende istah artirdi mi ?? Ayy ben bi ampul kullandim 3 gundur istahim tavan yapti hic doymuyorum.... eğer bugun gunlerden cuma olsaydi kesin kacamak yapardim ....acim yaaaa doymuyorum 3 gündür boyleyim..

Ben de çok severim irmik helvası da severim çamfıstıklı

İrmik helvasının hastasıyız dedeeee

Ben canım tatlı isterdi kalkar irmik helvası yapardım canım ister yaş pasta yapardım arada basit bişey olsun diye tavuk göğsü yapardım eşim bir dilim alırdı gerisini ben gider gelir yerdim. Bu kilolar kolay gelmedi

Tatlı demeyiiiin ağzım sulanıyoooo

Evet kullandım. Eskiden ayda 1 ampül iğne olarak vurduruyordum. 3 ay vurup 3 ay ara veriyorduk. Şimdi damla şeklinde kullanıyorum. Benim iştahım genelde açık olduğu için neyden kaynaklı bilmiyorum

Bugün menü
Sabah 10.20
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık
2 yk patlican salatasi
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
3 hurma ve 1c.bardagi kefir

Aksam 16.40
10 yk kabak yemeği
2 yk bulgur pilavi
1 kase yoğurt

Ara
12 yer fıstık

2 lt su icildi.. LAydLiNe

Sabah
60 dk eliptik
30 dk cardio yürüyüş yapildi.

Fena açım bana bisey oldu

Benim muhallebime laf edene de bakın hele

Evet kullandım. Eskiden ayda 1 ampül iğne olarak vurduruyordum. 3 ay vurup 3 ay ara veriyorduk. Şimdi damla şeklinde kullanıyorum. Benim iştahım genelde açık olduğu için neyden kaynaklı bilmiyorum
Benim hersey normaldi bir ampul huplettim olanlar oldu cok acim yaaa ...

Geçmiş olsun tuzla gargara yapmayı denedn mi
Tesekür ederim,hayir denemedim ama yaralar disarda icerde degil
Sanada gecmis olsun canim,benimkiler disarda cok aciyor kimildatamiyom agzimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…