Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım nasıl şimdi önemli bişeyi yoktur inşallah
Şimdi iyi anemin çarpıntı sorunu var bi anda nabzı 200 üzerine çıkıyor bazen kısa sürüyor bazen 2 saati geçiyor kendi kendine gectigi oluyor ama 2 saat olduğu durumlarda hastanede yatmak durumunda kalıyor atakta sonra cok halsiz ve bitkin oluyor

Merhaba herkese, iki gündür menü yazamadım. Eşimin abisinin nişan olayları var da hazırlık içindeyiz. Bilgisayar açamadım çok. Kaptanım neden perşembe spor yapmayalım? LAydLiNe

Kaslar şiştikçe ağırlaşıyor canım. Kiloyu da etkiliyor bu durum. Yani kilonuz azken tartıda fazla çıkabilirsiniz.

latiska canım dün mesajını alıntılamıştım ama sanırım cevap yazmamışım. Sizin oralardan sonra Konya'ya alışması çok zor tabii ki. Acaba yatay geçiş gibi bir şey yapamaz mı başka bir üniversiteye? Kızını da gördüm seni de. Saçları çok güzel olmuş maşallah

Anladım canım çok geçmiş olsun.

Günaydın canim sen bana şu sabah enerrjilerinden bi gondersene mutfakta bi dünya isim var
Kahvaltını yaptın mı canım ?
Yaptıysan kendine bi saatte şunları şunları yapacam diye bi liste çıkar buzdolabına yapıştır .
Yaptıkça üstünü çiz belirlediğin saatte bitirmeye çalış bak ben günlük işlerimi bitirdim kahvaltı yapıyorum

Günaydın kızlar.
Allahım ceset gibiyim yaaa nasıl yorulmuşum
Akşam aşure yemedim kızlar. 2 kaşık suyundan şekerine baktım. Sonra gece 12 ye doğru bi tartıldım. 75 geldim
Lan dedim yemeden nerden geldi bu kilo dedim o saatte 1 kepçe yedim bakalım tartılacağım az sonra 3 kilo gitmiş midir

Ay maşallah ne diyim anca kahvaltı yaptim bitki cayi içiyorum daha bişey yapmadım makine bosaltilacak içimden gelmiyor

Maşallah sana ya

Aynı anda yazmışız tebrikler canım.
bende seni tebrik ediyorum canım inşallah en kısa zamanda 7 ki rakamları görürsün.
tüh ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…