Çok şükür ben iyim annem hastalandı ona gittim telefonda kızın elindeydi fırsat bulup giremedim
Günaydın koşu bandindan selamlar 1 saat spor yapippp ise gidecegim
2 bardak su ictim uyanınca
Çok geçmiş olsun canımÇok şükür ben iyim annem hastalandı ona gittim telefonda kızın elindeydi fırsat bulup giremedim
Şimdi iyi anemin çarpıntı sorunu var bi anda nabzı 200 üzerine çıkıyor bazen kısa sürüyor bazen 2 saati geçiyor kendi kendine gectigi oluyor ama 2 saat olduğu durumlarda hastanede yatmak durumunda kalıyor atakta sonra cok halsiz ve bitkin oluyorGeçmiş olsun canım nasıl şimdi önemli bişeyi yoktur inşallah
Günaydın canim sen bana şu sabah enerrjilerinden bi gondersene mutfakta bi dünya isim varGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Merhaba herkese, iki gündür menü yazamadım. Eşimin abisinin nişan olayları var da hazırlık içindeyiz. Bilgisayar açamadım çok. Kaptanım neden perşembe spor yapmayalım?LAydLiNe
Şimdi iyi anemin çarpıntı sorunu var bi anda nabzı 200 üzerine çıkıyor bazen kısa sürüyor bazen 2 saati geçiyor kendi kendine gectigi oluyor ama 2 saat olduğu durumlarda hastanede yatmak durumunda kalıyor atakta sonra cok halsiz ve bitkin oluyor
Kahvaltını yaptın mı canım ?Günaydın canim sen bana şu sabah enerrjilerinden bi gondersene mutfakta bi dünya isim var
Kahvaltını yaptın mı canım ?
Yaptıysan kendine bi saatte şunları şunları yapacam diye bi liste çıkar buzdolabına yapıştır .
Yaptıkça üstünü çiz belirlediğin saatte bitirmeye çalış bak ben günlük işlerimi bitirdim kahvaltı yapıyorum
Geçen hafta : 71
Güncel : 70.4
fark : 0.6
Yüzde :%0.84
Ay maşallah ne diyim anca kahvaltı yaptim bitki cayi içiyorum daha bişey yapmadım makine bosaltilacak içimden gelmiyorKahvaltını yaptın mı canım ?
Yaptıysan kendine bi saatte şunları şunları yapacam diye bi liste çıkar buzdolabına yapıştır .
Yaptıkça üstünü çiz belirlediğin saatte bitirmeye çalış bak ben günlük işlerimi bitirdim kahvaltı yapıyorum
Hadi hadiii kalkalım soffty kendine hedef koy mesela saat 11.. o saatte işin bitince mutlu olacaksınAy maşallah ne diyim anca kahvaltı yaptim bitki cayi içiyorum daha bişey yapmadım makine bosaltilacak içimden gelmiyor
Geçen hafta : 71
Güncel : 70.4
fark : 0.6
Yüzde :%0.84
Günaydın kızlar gayet güZel sonuç bi 6 şu rakamları görseydin gülen:)Hadi ilk bildirim benden gelsin.
Geçen hafta = 84
Güncel = 83,4
Fark = 600
Yüzde = 0,71
bende seni tebrik ediyorum canım inşallah en kısa zamanda 7 ki rakamları görürsün.Maşallah sana ya
Aynı anda yazmışıztebrikler canım.
Günaydın kızlar.
Allahım ceset gibiyim yaaa nasıl yorulmuşum
Akşam aşure yemedim kızlar. 2 kaşık suyundan şekerine baktım. Sonra gece 12 ye doğru bi tartıldım. 75 geldim
Lan dedim yemeden nerden geldi bu kilo dedim o saatte 1 kepçe yedimbakalım tartılacağım az sonra 3 kilo gitmiş midir
İnşallah olcakGünaydın kızlar gayet güZel sonuç bi 6 şu rakamları görseydin gülen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?