- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Menümüz aynı olmuşKızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık 1 koz biber çay 5 zeytin 2 dil form ekmek
Saat 14.45
1 elma 1 havuç yeşil çay
Saat 17.00 da
5 kaşık kabak salata 1 bardak ayran 1 dil form ekmek
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Menümüz aynı olmuş
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah 9.00 yarım kase nesfıt
12.00 4 halka sucuk yarım kase dovme corbası
18.00 1 fırında kalcalı but ıkı bardak ayran ve biraz marul
2 litre su
Sanki sucuğu 3. Görüşüm bu hafta bende ödem yapıyor sucuk yiyince artı çıkıyorum sende öyle yapmıyorsa sorun yok canım afiyet olsunBugunku menum
2 litre su
Ne yedin ada miktarı ni söyleme ne yedigini merak ettim sadece. Bak dün baya video izledim bilinç altı temizliği yediğin şeyleri kilo alırım diye düşünmeden beyne kodlucakmissin. Yedim evet vücudumun bunada ihtiyacı var yarın dengeleyip sporla desteklicem diyerek beyne kodlucakmissinBugun menu yazsam doversiniz beni( temizlikten bittim aksam yemegimi cok abarttim ustune bide mini bir kek yedim... cok üzgünüm ama vucudum bitmisti artik kizlar.... bugun butun temizliği bitirdim sukur yarin kendi duzenime geciyorum.... sabah artiyi atamamistim ustumden bugunku yediklerimle yarina ne gelir bilemiyorum... lutfen beni bu cumalik affedin
Baya odemlıyım zaten temızlıge baglıyordum ama sucugun da payı var herhalde.. Ara vereyim sucuga bakalım ne olacakSanki sucuğu 3. Görüşüm bu hafta bende ödem yapıyor sucuk yiyince artı çıkıyorum sende öyle yapmıyorsa sorun yok canım afiyet olsun
Temizlikte insan kendini kaybediyorBugun menu yazsam doversiniz beni( temizlikten bittim aksam yemegimi cok abarttim ustune bide mini bir kek yedim... cok üzgünüm ama vucudum bitmisti artik kizlar.... bugun butun temizliği bitirdim sukur yarin kendi duzenime geciyorum.... sabah artiyi atamamistim ustumden bugunku yediklerimle yarina ne gelir bilemiyorum... lutfen beni bu cumalik affedin
Sabah ve mini ara hersey yolundaydi klasik ada menüsuydu olan aksama oldu....Ne yedin ada miktarı ni söyleme ne yedigini merak ettim sadece. Bak dün baya video izledim bilinç altı temizliği yediğin şeyleri kilo alırım diye düşünmeden beyne kodlucakmissin. Yedim evet vücudumun bunada ihtiyacı var yarın dengeleyip sporla desteklicem diyerek beyne kodlucakmissin
Aynen oyle oldu canim kaybettim kendimi cok şükür yarin kendi duzenime dönüyorum ev piril piril oldu heryer yumos kokuyorTemizlikte insan kendini kaybediyoruzulme bısey olmaz ne yedın merak edıyorum
evet tatile gidersem eğer onunda tatil ücretini ödeyerek yanımda kalmasını isteyeceğim o çocuklarla ilgilenecek ben rahat tatil yapacağımÇok güzel olur canım ya benimde ihtiyacım var
Nasıl yani tatil derken beraber Türkiye ye mi geleceksiniz
Hayırlı olsun canım. Gülegüle oturun inşallah
annem hasta olduğunda öyle birşey yapmışlardı hergün geliyordu yarım gün evin bütün işi temizlik alışveriş hallediyordu acayip rahat etmişti kadın artık böyle şeyler ihtiyaÇ dediğim gibi hele ki çalışan kadın için çok büyük kolaylık benimkisi biraz lükse giriyor o ayrı allah kocamdan razı olsun....şimdi ben anlaştım haftada iki gün gelecek ne ihtiyacım varsa görecek saat ücreti olarak anlaştık üstümden büyük bir yük kalktıGonul83 yardımcı konusunda iyi düşünmüşsün canım. Ben de düşünüyorum öyle bir şey. Ama hafta içi her gün gelsin, yarım gün de olur, evi toparlasın, yemeği halletsin, küçük kız seneye ilk okula başlayacak onunla ilgilensin ben gelince de evine gitsin istiyorum.
vallahi oğlumuz daha siftah yapmadı ablasıBana göndersene yavrulardan bi tane
Keyfine de nasıl düşkün o öyle
alerjisi olana çok kötü dokunuyor yeğenim öyle yüzü gözü şişiuor hapşırıyor çok fena ama onunda bir iğnesi var heraldeBenim de eşimin allerjisi çıktı. Eve sahiplenmiştik bir tane yavru kedicik. Çok seviyoruz biz kedileri ailecek. Kedicik eve gelir gelmez eşim başladı aksırmaya tıksırmaya. Allerji oldum dedi önce. Ben yok yok grip olmuşsundur diye geçiştirdim ama belli allerji olduğuİkinci hafta iyice kötüleşti. Doktora gittik mecburen allerjeni uzaklaştırmanız lazım dedi ve maalesef aldığımız aileye geri vermek zorunda kaldık. Şimdi her gördüğümüzde içimiz gidiyor.
Kızlar menum Sabah 10.30
Saat 14.45
1 elma 1 havuç yeşil çay
Saat 17.00 da
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Kahvaltı 09:30
2 küçük haş yumurta
1 kk peynir+7 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
12:30 2 küçük elma +1 tk tarçın+2 badem
Akşam 17:15
6 yk kabak yemeği
1 bardak ayran
Boooooolll salata
2 lt su
Hepimizin menüsü Harika yalnız mutlaka yeşil çay içip yatın şişe tavsiyeBugunku menum
2 litre su
Sadece bulgur şişlik yapar diğerleri gayet normal ki aylardır kaçamak yapmadin o kadar tost istedi canın yemedin. Perşembe olmayaydi hele hiç sıkıntı olmazdıSabah ve mini ara hersey yolundaydi klasik ada menüsuydu olan aksama oldu....(
Aksam 17.20
1 haslanmis yumurta
5 yk bulgur pilavi
2 yk patlican salatasi
Peynir
1 kizarmis form ekmek
1 minik kek...
Bunlarin hepsini nasıl yedim bilemedim cok acikmistim coookkkk....
Evet canim persembe olmasi sıkıntı ...artik bu hafta takim beni idare etsin haftaya telafi ederim insallah.... artik 58 olup mezun oluncaya kadar kacamak yok....Sadece bulgur şişlik yapar diğerleri gayet normal ki aylardır kaçamak yapmadin o kadar tost istedi canın yemedin. Perşembe olmayaydi hele hiç sıkıntı olmazdı
Gonul83 yardımcı konusunda iyi düşünmüşsün canım. Ben de düşünüyorum öyle bir şey. Ama hafta içi her gün gelsin, yarım gün de olur, evi toparlasın, yemeği halletsin, küçük kız seneye ilk okula başlayacak onunla ilgilensin ben gelince de evine gitsin istiyorum.
Kızlar menum Sabah 10.30
Saat 14.45
1 elma 1 havuç yeşil çay
Saat 17.00 da
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Kahvaltı 09:30
2 küçük haş yumurta
1 kk peynir+7 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
12:30 2 küçük elma +1 tk tarçın+2 badem
Akşam 17:15
6 yk kabak yemeği
1 bardak ayran
Boooooolll salata
2 lt su
Bugunku menum
2 litre su
Bugun menu yazsam doversiniz beni( temizlikten bittim aksam yemegimi cok abarttim ustune bide mini bir kek yedim... cok üzgünüm ama vucudum bitmisti artik kizlar.... bugun butun temizliği bitirdim sukur yarin kendi duzenime geciyorum.... sabah artiyi atamamistim ustumden bugunku yediklerimle yarina ne gelir bilemiyorum... lutfen beni bu cumalik affedin
Iyi dayanmisim valla kek cok guzel geldiNe kadar maaş verecen ki pahalı olur öyle her gün
Afiyet olsun kızlar
Bu kadar zamandır kaçamaksız gitmen şaşırtıcıydı zaten sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?