Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fazla da bişey yememişsin bence.

Çok dengesiz bir menü olmuş. Meyven çook fazla. Kahvaltın yok.

25 Nisan

Kahvaltı 08.00
4 yk lor
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates-salatalık
2 d tahıllı ekmek

Ara 11.15
4 gün kurusu
2 ceviz

Öğle 13.15
2 lahmacun-salata

Ara 18.00
1 bardak süt

Akşam 19.00
6 yk biber kavurma
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Ara 20.30
1 bardak sütlü kahve

Su 2,5 olur
60 dk cardio yürüyüş

Afiyet olsun canim guzel menu

Aynen oyle oldu canim kaybettim kendimi cok şükür yarin kendi duzenime dönüyorum ev piril piril oldu heryer yumos kokuyor durup duruo perdelerime bakiyorum
cok fazla yememişsin canım sıkma canını olan oldu afiyet olsun.. Ohh eline saglık.. Temizlik yapınca buyuk bi rahatlama geliyor ınsana
Guzel menu afiyet olsun canım

Baya odemlıyım zaten temızlıge baglıyordum ama sucugun da payı var herhalde.. Ara vereyim sucuga bakalım ne olacak
bana göre sucuk yapıyor canım seviyorsan Cuma ve haftasonu ye sorun olmaz
bulgur pilavı ve kekin perşembe olmasından başka sorun yok canım olsun.
Temizliğinde bitmiş güle güle hiiiiç kirletme inşallah Darısı başıma
Bu hafta beğenmediğim 3. Menün canım. .afiyet olsun
Ama sana ne oldu ? Rahatlık mı çöktü üstüne

Oğlan durmuyor takla atıyor habire eşimin isteyi bitmiyor biraz disari cikalim dedim yorgunum çok dedi iyice asosyal oldu. Çok bunaldim evde habire ev işi yemek çocuk akşam oluyor

Sanırım rahatlık geldi :)

Iyi geceler bayanlar
Toplantimiz vsr idi esim cocuklari alip eve gecmis bende 9 da geldim açlıktan bayılacaktım gelirken şnitzel aldim hemencecik domates salatalik yesillik dogradim ayran yaptım yarim dilim ekmek ile yedim. Sonrasinsa hic ama hic yerimde durmadim...

Kahvaktim lorlu salata yumurta haslanmis 1 dilim ekmek çay

Ara öğün 5 6 cig badem.ile findik

Oglen yesil fasulye aşure

Ara öğün 1 cau bardak kefir

Aksam a şnitzel ayran salata

Simdi camasir asacagim usenmesem 40 dk yürüsem diyorum ama hışım cikti .

Merhaba herkese, iki gündür menü yazamadım. Eşimin abisinin nişan olayları var da hazırlık içindeyiz. Bilgisayar açamadım çok. Kaptanım neden perşembe spor yapmayalım? LAydLiNe

25 Nisan menü
Saat 09:30
Bir dilim kepek ekmeği
Bir dilim beyaz peynir
Bir biber
Biraz maydonoz
5 zeytin
Yeşil çay

Saat 12:30
Sütlü kahve

Saat 17:00
Bir tabak kabak kavurması
2 yemek kaşığı yoğurt
Bir dilim kepek ekmeği

2 litre su
LAydLiNe

Merhaba herkese, iki gündür menü yazamadım. Eşimin abisinin nişan olayları var da hazırlık içindeyiz. Bilgisayar açamadım çok. Kaptanım neden perşembe spor yapmayalım? LAydLiNe

Kaslar şişiyor spor yapınca cuma günü tartılıyoruz ya tartıyı etkilemesin diye canım

Günaydın koşu bandindan selamlar 1 saat spor yapippp ise gidecegim
2 bardak su ictim uyanınca

Günaydın. Tartıldın mı?

Çok şükür ben iyim annem hastalandı ona gittim telefonda kızın elindeydi fırsat bulup giremedim

sen de konyada oturuyordun di miii
konyada birsürü tanıdığımız var. bir kere bile gitmişliği yok bizimkinin. yabaniler iyice şimdiki gençler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…