Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım yorgunluk uykusuzluk bunlar odem yapıyor gercek kilon degil ki keske o saatte yemeseydin neyse sıkma canını eski ben olsam evde Bı suru cıkolata kek var 3 gundur kendımı tuttugum halde sabıtım sinirlenir yerdim cıkolata kekı ama ısrarla devam ediyorum oruca kadar 65.9 da olsa 65 i gorcem inşallah

Kızlar temızlıge baslamadan once cumaya gore eksıdeydım temizlikten sonra odem oldu ve hala gecmedı yoksa eksi gorcegıme emindim
Önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah olsun artı görmekten iyidir kızlar

Kızlar kesinlikle 1 haftadır kaçamak yapmadım. Dün gündüz de arkadaşım geldi. Kek, sarma, kısır, poğaça falan getirmiş. Tatlarına bile bakmadım az önce tartıldım 73 geldim Ama aç bil aç yürüyüşe çıkıyorum şimdi en azından sabit gelirim belki çok moralim bozuldu ben 70 görürüm diyordum.

aa bu arada tartıldım 71,9 geldim haftalardır 72-73 arası gidip gelen ben kırdım tartıda 71 i gördüm
çok iyi zaten menülerin sporlarında gayet başarılı
haftaya süper gider kaçamak yapmaSan eğer üzülme
Kızın nasıl oldu peki
Haftaya gider merak etme pes etme

bu arada ben de süper girl koc sude hoca nın egzersiz ve detox kitabı var . onun içinden ölçü listesi çıkmıştı diyete başlarken kendimi ölçmüştüm akşama yeniden ölçeceğim kol bacak basen göbek bel falan. bakalım kaç cm incelmişim. pantalonlarım belimden düşüyor be düğmesini açmadan çıkarıyorum :)

olsun canım böyle devam et, haftaya kesinlikle iyi sonuç alırsın.
çok iyi zaten menülerin sporlarında gayet başarılı
haftaya süper gider kaçamak yapmaSan eğer üzülme

Kızın nasıl oldu peki
Haftaya gider merak etme pes etme
burnu hala tıkalı. Ama ayakta en azından. Sen ne durumdasın? Tartıldın mı?

Olabiliyor oyle canım bende haftalardır yerimde sayıyorum bu durum cok moralimi bozuyor 1 kilo 1 kilo giderken kılom 70 den sonra durdu gram gram gidiyor oruçta geldi zaten oruçta kılo alıyorum ne olacak bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…