- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
Afiyet olsun tartıldın mı canım ?merhabalar işler yoğundu şimdi kahvaltı ediyorum.
1 haşlanmış yumurta
1 dilim yağsız beyaz peynir
domates salatalık yeşil biber maydanoz nane
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa çay
Geçen hafta : 71
Güncel : 70.4
fark : 0.6
Yüzde :%0.84
Tebrik ederim kızlarHadi ilk bildirim benden gelsin.
Geçen hafta = 84
Güncel = 83,4
Fark = 600
Yüzde = 0,71
aa bu arada tartıldım 71,9 geldim haftalardır 72-73 arası gidip gelen ben kırdım tartıda 71 i gördüm
Canım yorgunluk uykusuzluk bunlar odem yapıyor gercek kilon degil kiGünaydın kızlar.
Allahım ceset gibiyim yaaa nasıl yorulmuşum
Akşam aşure yemedim kızlar. 2 kaşık suyundan şekerine baktım. Sonra gece 12 ye doğru bi tartıldım. 75 geldim
Lan dedim yemeden nerden geldi bu kilo dedim o saatte 1 kepçe yedimbakalım tartılacağım az sonra 3 kilo gitmiş midir
Kızlar temızlıge baslamadan once cumaya gore eksıdeydım temizlikten sonra odem oldu ve hala gecmedı yoksa eksi gorcegıme emindim
Önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah olsun artı görmekten iyidir kızlarGünaydın kızlar.. iki gündür çok kötü oldum, yataktan çıkamadım. Bugün daha iyiyim.
Dün karabuğday detoksu yaptım. 900 g düştüm. Geçen haftaki kiloma inebildim ancak.
Geçen hafta 79.6
Bu hafta 79.6
LAydLiNe
geçmiş olsunGünaydın kızlar.. iki gündür çok kötü oldum, yataktan çıkamadım. Bugün daha iyiyim.
Dün karabuğday detoksu yaptım. 900 g düştüm. Geçen haftaki kiloma inebildim ancak.
Geçen hafta 79.6
Bu hafta 79.6
LAydLiNe
çok iyi zaten menülerin sporlarında gayet başarılıaa bu arada tartıldım 71,9 geldim haftalardır 72-73 arası gidip gelen ben kırdım tartıda 71 i gördüm
haftaya süper gider kaçamak yapmaSan eğer üzülme
Kızın nasıl oldu pekiGünaydın kızlar.. iki gündür çok kötü oldum, yataktan çıkamadım. Bugün daha iyiyim.
Geçen hafta 79.6
Bu hafta 79.6
LAydLiNe
olsun canım böyle devam et, haftaya kesinlikle iyi sonuç alırsın.Kızlar kesinlikle 1 haftadır kaçamak yapmadım. Dün gündüz de arkadaşım geldi. Kek, sarma, kısır, poğaça falan getirmiş. Tatlarına bile bakmadımaz önce tartıldım 73 geldim Ama aç bil aç yürüyüşe çıkıyorum şimdi en azından sabit gelirim belki çok moralim bozuldu ben 70 görürüm diyordum.
burnu hala tıkalı. Ama ayakta en azından. Sen ne durumdasın? Tartıldın mı?çok iyi zaten menülerin sporlarında gayet başarılı
haftaya süper gider kaçamak yapmaSan eğer üzülme
Kızın nasıl oldu peki
Haftaya gider merak etme pes etme
Olabiliyor oyle canımKızlar kesinlikle 1 haftadır kaçamak yapmadım. Dün gündüz de arkadaşım geldi. Kek, sarma, kısır, poğaça falan getirmiş. Tatlarına bile bakmadımaz önce tartıldım 73 geldim Ama aç bil aç yürüyüşe çıkıyorum şimdi en azından sabit gelirim belki çok moralim bozuldu ben 70 görürüm diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?