- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
canını sıkma canım moralini bozma aynen listene devam et
tebrikler canım
Olsun canım elinden geleni yaptın sonuçta inşallah daha iyi olur herşey haftaya
Oğlan bebeği çok kıskanıyor. Eşime gitmiyor bebek benimleyken hep tepemde. Ona bakamıyor. Eee bebeği de emziremiyorSenin uyku problemi var o çook etkiliyor bence. Eşinle bir şekilde biraz sen biraz o mu ilgilense
Selam kızlar ne habersiniz
Dünden beri diyete tam anlamıyla başladım çok şükür ama sporumu dün sadece 30 dk yürüyüş yapabildim inşallah arttırabilirim
LAydLiNe beni free listeye alabilirmisin
Dünkü menüm
8.30
1 fincan sade kahve
1 kayısı kurusu
11.00
2 dilim peynir
2 yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
3 ceviz
15.00
1 tabak yeşil mercimek salatası
2-3 kaşık yoğurt
19.00
1 porsiyon yoğurtlu kabak musakka
30 dk yürüyüş, çok su içemedim ancak 1 litre olmuştur
Diyete başlama kilom 70.7
Bende merak ediyorum normalde ilk bildirimi yapardıaypare ackerman nerede kızlar onu goremıyorum kac gundur
aypare ackerman nerede kızlar onu goremıyorum kac gundur
Nasıl yaaa nasıl kırdınız tartıyı?Maalesef çok kötü bir hafta geçirdim hetşey üst üdte geldi buraya da gelemedim kusura bakmayın ben tartılamadım bügün tartıyı da kırdık
Hedefin kaçtı senin canım?Geçen hafta 54,5
Bu hafta 53,8
Fark 700 gr
%1,28
Geçen hafta 54,5
Bu hafta 53,8
Fark 700 gr
%1,28
72,6 yım kızlar 12 ye kadar bekleyeceğim bakalım
Maalesef çok kötü bir hafta geçirdim hetşey üst üdte geldi buraya da gelemedim kusura bakmayın ben tartılamadım bügün tartıyı da kırdık
Annelik içgüdüsü işte yaa. Bende oğlumla uyuyup onunla uyanıyorum. O yatmadan yatamiyorum.Rabbim kuvvet versin canımOğlan bebeği çok kıskanıyor. Eşime gitmiyor bebek benimleyken hep tepemde. Ona bakamıyor. Eee bebeği de emziremiyorkızım zaten beni görene kadar çıldırmış gibi bağırıyor. O yüzden onun yapabileceği bişey yok. Bi de zaten ben uykusuzluktan ölsem bütün çocukların uyuduğundan emin olmadan uyuyamıyorum dalamıyorum. Bazen kızım dururken uyumaya çalışıyorum ama yok çok az yani uyuyabildiğim
Allah gücünü arttırsın geçecek inşallah bu günler de .Oğlan bebeği çok kıskanıyor. Eşime gitmiyor bebek benimleyken hep tepemde. Ona bakamıyor. Eee bebeği de emziremiyorkızım zaten beni görene kadar çıldırmış gibi bağırıyor. O yüzden onun yapabileceği bişey yok. Bi de zaten ben uykusuzluktan ölsem bütün çocukların uyuduğundan emin olmadan uyuyamıyorum dalamıyorum. Bazen kızım dururken uyumaya çalışıyorum ama yok çok az yani uyuyabildiğim
53 canım hedefime ulaşamadım henüz bu hafta da devmHedefin kaçtı senin canım?
Acıktım canım. Yiyeceğim artık. 72,5 maalesef yapacak bişey yok. Aşure yemesem de artıydım toplayacak bişey yok aslında ben kaçamak yapmadım kiBekle biraz daha inşallah sabite inersin. İnemezsen de canın sağolsun. Haftaya hep birlikte toparlarız. Canını sıkmaya değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?