Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta 71.1
Bugün 71.5

LAydLiNe
Çok üzgünüm bir lokma bile kaçamak yapmadım bir haftadır. Akşam yemeklerini erken yedim sürekli. Her gün aç yattım ama gram dahi veremedim üstüne bir de almışım. Acayip canım sıkıldı.

Senin uyku problemi var o çook etkiliyor bence. Eşinle bir şekilde biraz sen biraz o mu ilgilense
Oğlan bebeği çok kıskanıyor. Eşime gitmiyor bebek benimleyken hep tepemde. Ona bakamıyor. Eee bebeği de emziremiyor kızım zaten beni görene kadar çıldırmış gibi bağırıyor. O yüzden onun yapabileceği bişey yok. Bi de zaten ben uykusuzluktan ölsem bütün çocukların uyuduğundan emin olmadan uyuyamıyorum dalamıyorum. Bazen kızım dururken uyumaya çalışıyorum ama yok çok az yani uyuyabildiğim

aypare ackerman nerede kızlar onu goremıyorum kac gundur
Bende merak ediyorum normalde ilk bildirimi yapardı

Annelik içgüdüsü işte yaa. Bende oğlumla uyuyup onunla uyanıyorum. O yatmadan yatamiyorum.Rabbim kuvvet versin canım

Modum düştü sebep olanları Allah a havale ettim. Surdan bir ciksaydim hayırlısıyla. Şu bir buçuk ay geçmek bilmiyor mübarek

Allah gücünü arttırsın geçecek inşallah bu günler de .

Bu hafta hedef koyuyorum 1 kg vereceğim haydi kızlar liste yapalım bana destek olun bu hafta 1 kg vereyim meZun olayım bir gün spor yapıp bir gün yapmayacağım kaçamak konusunda sıfır kaçamak dememi isterdiniz ama söz veremiyorum :) kaçamaksız diyet düşünemiyorum ben minicik te olsa yapıyorum vallaji ne yalan söyleyim el birliğiyle beni bu hafta mezun edin herkes benle ilgilensin lütfen kendine boğazına güvenen beri gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…