Canım karabuğday detoksunu sormuştun.bu gün yeşil çay ve su yu book bool içeceğim. haftasonunuda kaçamaksız geçireceğim söz veriyorum kendime .
öğleden sonraki ara öğünüm çilek yoğurt tarçını şimdiden hazırladım koydum sabah sporuda ayrıca gaz veriyor 2 gündüz bana dün 8000 adım atmışım bunun 5500 ü spor yaparken gerisi gün içinde telefon üzerimde iken yürüdüklerim kendime adım sayar bileklik alacağım ayrıca gaz veriyor bu durum bana
Sınavları varaypare ackerman nerede kızlar onu goremıyorum kac gundur
Tebrik ederim canım, iyi vermişsin53 canım hedefime ulaşamadım henüz bu hafta da devm
Haydi bu hafta kapışalım o zamanBu hafta hedef koyuyorum 1 kg vereceğim haydi kızlar liste yapalım bana destek olun bu hafta 1 kg vereyim meZun olayım bir gün spor yapıp bir gün yapmayacağım kaçamak konusunda sıfır kaçamak dememi isterdiniz ama söz veremiyorum :) kaçamaksız diyet düşünemiyorum ben minicik te olsa yapıyorum vallaji ne yalan söyleyim el birliğiyle beni bu hafta mezun edin herkes benle ilgilensin lütfen kendine boğazına güvenen beri gelsin
Paranoid1 haftada 1 kg verecek hatunlar listesi:
(3 gün en az spor şartıyla)
GÖNÜL
asya
Elif
Fatma
Bi şekilde bildirim yapmalısın ama canım . Karnın tok mu . Tartı bugün mü kırıldı ?Temizlik yaparken tartı kırıldı ne yapacam şimdi eczaneye gitsem fazla çıkarım
Benim gördüğüm bi gönül varYüzde 1 ve fazla çıkan var mı kızlR takımda
Ben takımların kurallardan sorumlu devlet başkanı olduğum için cuma günleri listede sorun yaşayan beni etiketliyorKızlar ne oluyoruz ne bu hiçkims eyazmıyor niye modunuz düşük deyin hele bir
Ben haftaya mezun olsam bile size destek için bakın burdayım gitmiyorum bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?