Hadi ya havasından geçilmez artık bu haftaBenim gördüğüm bi gönül var
çoook geçmiş olsun canımŞimdi iyi anemin çarpıntı sorunu var bi anda nabzı 200 üzerine çıkıyor bazen kısa sürüyor bazen 2 saati geçiyor kendi kendine gectigi oluyor ama 2 saat olduğu durumlarda hastanede yatmak durumunda kalıyor atakta sonra cok halsiz ve bitkin oluyor
Ben varım canımYüzde 1 ve fazla çıkan var mı kızlR takımda
Geçen hafta : 71
Güncel : 70.4
fark : 0.6
Yüzde :%0.84
tebrikler kızlarHadi ilk bildirim benden gelsin.
Geçen hafta = 84
Güncel = 83,4
Fark = 600
Yüzde = 0,71
kolay gelsin canımBugün mutfak dolaplarının içini temizlemeyi düşünüyorum bitircem inşallah
bende seni tebrik ediyorum canım inşallah en kısa zamanda 7 ki rakamları görürsün.
tüh ya
aa bu arada tartıldım 71,9 geldim haftalardır 72-73 arası gidip gelen ben kırdım tartıda 71 i gördüm
geçen cuma hafta 72 idim (hafta ortası 73 ü bile gördüm
bu gün 71,9 (yüzde hesabını bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz)
Kızlar kesinlikle 1 haftadır kaçamak yapmadım. Dün gündüz de arkadaşım geldi. Kek, sarma, kısır, poğaça falan getirmiş. Tatlarına bile bakmadımaz önce tartıldım 73 geldim Ama aç bil aç yürüyüşe çıkıyorum şimdi en azından sabit gelirim belki çok moralim bozuldu ben 70 görürüm diyordum.
Günaydın canlar kilo bildirimi
Geçen hafta 73.2
Bugün 72
Fark 1.2 gr
Eki Görüntüle 2262608
Geçen hafta :62.500
Bu hafta : 62.900
Gelen + 400
Yuzde -0.64LAydLiNe yuzdemi kontrol edebilirsin canim..
Bu hafta için cok üzgünüm kizlar bahar temizligi beni fena carpti ama bu haftanin basinda da hic kilo verememistim kacamak yapmama rağmen...sanirim bi durakladi kilo vermem... insallah haftaya cok iyi gelecem
Geçen hafta 54,5
Bu hafta 53,8
Fark 700 gr
%1,28
harika canım tebrikler bazen tutuyor vucud ben 62,500 gördüm sonra gr gitmedi üstüne +400 geldi bu hafta bu hafta bende bu zinciri kırmaya çalışacağım...aa bu arada tartıldım 71,9 geldim haftalardır 72-73 arası gidip gelen ben kırdım tartıda 71 i gördüm
papatyam haftaya seninle çok iyi kilo vereceğiz temizlik bitti bu hafta çok asılalımKızlar temızlıge baslamadan once cumaya gore eksıdeydım temizlikten sonra odem oldu ve hala gecmedı yoksa eksi gorcegıme emindim
çook geçmiş olsun canım , hastalıkta bile artıları temizlemişssin haftaya daha iyi olur inşallahGünaydın kızlar.. iki gündür çok kötü oldum, yataktan çıkamadım. Bugün daha iyiyim.
Dün karabuğday detoksu yaptım. 900 g düştüm. Geçen haftaki kiloma inebildim ancak.
Geçen hafta 79.6
Bu hafta 79.6
LAydLiNe
Slm kizlar cok özür dilerim sabah evden cikmadan bildirim yaptim saniyorum ben
Gecen hafta 84.5
Bu hafta 84
Fark , 500
Yüzde 0.59
Sali günü 85.7 ydim
bende dolabımda beni bekleyen kıyafetlerimi giydikçe çok mutlu oluyorum....bu arada ben de süper girl koc sude hoca nın egzersiz ve detox kitabı var . onun içinden ölçü listesi çıkmıştı diyete başlarken kendimi ölçmüştüm akşama yeniden ölçeceğim kol bacak basen göbek bel falan. bakalım kaç cm incelmişim. pantalonlarım belimden düşüyor be düğmesini açmadan çıkarıyorum :)
Hadi ya havasından geçilmez artık bu hafta
sende benim gibi sabah sporu yapıyorsun insana çok iyi geliyor bugün yaptım öyle mutlu oldum kiiiibu gün yeşil çay ve su yu book bool içeceğim. haftasonunuda kaçamaksız geçireceğim söz veriyorum kendime .
öğleden sonraki ara öğünüm çilek yoğurt tarçını şimdiden hazırladım koydum sabah sporuda ayrıca gaz veriyor 2 gündüz bana dün 8000 adım atmışım bunun 5500 ü spor yaparken gerisi gün içinde telefon üzerimde iken yürüdüklerim kendime adım sayar bileklik alacağım ayrıca gaz veriyor bu durum bana
sıkma canını bence havalardan kaynaklanıyor bir çoğumuzda aynı durumGeçen hafta 71.1
Bugün 71.5
LAydLiNe
Çok üzgünümbir lokma bile kaçamak yapmadım bir haftadır. Akşam yemeklerini erken yedim sürekli. Her gün aç yattım ama gram dahi veremedim üstüne bir de almışım. Acayip canım sıkıldı.
tebrikler canım az kaldı mezuniyeteeeeeGeçen hafta 54,5
Bu hafta 53,8
Fark 700 gr
%1,28
üzülmene gerek yok canım elimden geleni yaptın daha ne yapabilirsin ki .. haftaya daha iyi gider inşallah...Acıktım canım. Yiyeceğim artık. 72,5 maalesef yapacak bişey yok. Aşure yemesem de artıydım toplayacak bişey yok aslında ben kaçamak yapmadım ki
bende varımmmmmmmm1 haftada 1 kg verecek hatunlar listesi:
(3 gün en az spor şartıyla)
GÖNÜL
tebrikler canımSlm kizlar cok özür dilerim sabah evden cikmadan bildirim yaptim saniyorum ben
Gecen hafta 84.5
Bu hafta 84
Fark , 500
Yüzde 0.59
Sali günü 85.7 ydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?