Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çoook geçmiş olsun canım

bende seni tebrik ediyorum canım inşallah en kısa zamanda 7 ki rakamları görürsün.
tüh ya

Ay inşallah ya

aa bu arada tartıldım 71,9 geldim haftalardır 72-73 arası gidip gelen ben kırdım tartıda 71 i gördüm

Tebrikler canım.

geçen cuma hafta 72 idim (hafta ortası 73 ü bile gördüm
bu gün 71,9 (yüzde hesabını bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz)

Listede olmadığın için şuan yüzde hesaplamana gerek yok canım.

Bu haftanın yorgunluğu uykusuzluk derken normal canım böyle olması. Sen canını sıkma. Bi gitmeye başladımı 2-3 birden gidecek

Günaydın canlar kilo bildirimi
Geçen hafta 73.2
Bugün 72
Fark 1.2 gr

Tebrikler canım. Azmin sonu. Her hafta böyle güzel gider inşallah.

Eminim haftaya çok iyi gelirsin. Bu hafta temizlik yapanlarda aynı sıkıntı oldu maalesef. Yorgunluğun tartıyı bu kadar etkilediğini bilmezdim.

Geçen hafta 54,5
Bu hafta 53,8
Fark 700 gr
%1,28

Tebrikler canım

aa bu arada tartıldım 71,9 geldim haftalardır 72-73 arası gidip gelen ben kırdım tartıda 71 i gördüm
harika canım tebrikler bazen tutuyor vucud ben 62,500 gördüm sonra gr gitmedi üstüne +400 geldi bu hafta bu hafta bende bu zinciri kırmaya çalışacağım...

çook geçmiş olsun canım , hastalıkta bile artıları temizlemişssin haftaya daha iyi olur inşallah

bende dolabımda beni bekleyen kıyafetlerimi giydikçe çok mutlu oluyorum....

sende benim gibi sabah sporu yapıyorsun insana çok iyi geliyor bugün yaptım öyle mutlu oldum kiiii ) eşim o kadar temizlik yaptın ne sporu yat uyu diyor.....şurda ramazana az kaldı ne kadar spor yaparsam kar ... iftardan sonra ben bişey yapamıyorum yatarım

sıkma canını bence havalardan kaynaklanıyor bir çoğumuzda aynı durum

Acıktım canım. Yiyeceğim artık. 72,5 maalesef yapacak bişey yok. Aşure yemesem de artıydım toplayacak bişey yok aslında ben kaçamak yapmadım ki
üzülmene gerek yok canım elimden geleni yaptın daha ne yapabilirsin ki .. haftaya daha iyi gider inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…