sıkma canını bence havalardan kaynaklanıyor bir çoğumuzda aynı durum
boşyere aç kalmadın bu haftada disiplinli gidersen büyük eksi gelecek emin ol....Öyle mi dersin, bilmiyorum sanki boş yere aç kaldım bu hafta. İnsanların diyet yapıyorsun daha da kilo veremedin demesi cabası
Inşallah canım şu 7 li rakamdan bir kurtulsam sonra daha motive olurum eminimAy inşallah ya
Tebrikler canım.
Listede olmadığın için şuan yüzde hesaplamana gerek yok canım.
Bu haftanın yorgunluğu uykusuzluk derken normal canım böyle olması. Sen canını sıkma. Bi gitmeye başladımı 2-3 birden gidecek
Tebrikler canım. Azmin sonu. Her hafta böyle güzel gider inşallah.
Eminim haftaya çok iyi gelirsin. Bu hafta temizlik yapanlarda aynı sıkıntı oldu maalesef. Yorgunluğun tartıyı bu kadar etkilediğini bilmezdim.
Tebrikler canım
bence yaparsın canımNapiyorsunuz kızlar? 1 sele ütü yaptım. Yeni aldığım kıyafetler ime ilişti gözüm derin bir off çektim. Eşim dün bayrama ne almak istiyorsun dedi hiçbirşey almicam dedim dolapta ki kıyafetlere girecem dedim. Yapabilirmiyim kızlar sizce.
Ben likra kumaşı seviyorum 3 tane gömlek aldım yumuşak kumaş renkleri şahane. Onların içine girebilirsem varya çook mutlu olacam yaa. 70 i kırıp altına inebilirsem girerim. 67 falan olsam süper olur.bence yaparsın canım
1 kilodan fazla veremiyormuyuz1 haftada 1 kg verecek hatunlar listesi:
(3 gün en az spor şartıyla)
GÖNÜL
asya
Elif
Fatma
Papatya
Paranoid
Madamhd
merryangel
ada81
zambak86
inşallah canım inşallah bırakmayacağım.boşyere aç kalmadın bu haftada disiplinli gidersen büyük eksi gelecek emin ol....
Ben de şimdi ütü yapacağım. Yaparsın tabi sen inandıktan sonra.Napiyorsunuz kızlar? 1 sele ütü yaptım. Yeni aldığım kıyafetler ime ilişti gözüm derin bir off çektim. Eşim dün bayrama ne almak istiyorsun dedi hiçbirşey almicam dedim dolapta ki kıyafetlere girecem dedim. Yapabilirmiyim kızlar sizce.
Inşallahinşallah canım inşallah bırakmayacağım.
Ben de şimdi ütü yapacağım. Yaparsın tabi sen inandıktan sonra.
inşallah canımpapatyam haftaya seninle çok iyi kilo vereceğiz temizlik bitti bu hafta çok asılalım
Yaparsın canım yeterki isteNapiyorsunuz kızlar? 1 sele ütü yaptım. Yeni aldığım kıyafetler ime ilişti gözüm derin bir off çektim. Eşim dün bayrama ne almak istiyorsun dedi hiçbirşey almicam dedim dolapta ki kıyafetlere girecem dedim. Yapabilirmiyim kızlar sizce.
Kız yeterki olsun olsun da bol olsuninşallah canım
Yaparsın canım yeterki istediyete kıyafetlerıme girebilmek ıcın gırdım ve hıc biri olmuyordu.. Inanırmısın Simdi yine gıyemıyorum Hepsi bol cok geniş kotu duruyor etekler dusuyor
En kısa zamanda etek ve pantol lara pens attıracam ve hayalim olan dar paça beyaz kot alacam kendıme
Inşallah canım şu 7 li rakamdan bir kurtulsam sonra daha motive olurum eminim
Napiyorsunuz kızlar? 1 sele ütü yaptım. Yeni aldığım kıyafetler ime ilişti gözüm derin bir off çektim. Eşim dün bayrama ne almak istiyorsun dedi hiçbirşey almicam dedim dolapta ki kıyafetlere girecem dedim. Yapabilirmiyim kızlar sizce.
1 kilodan fazla veremiyormuyuz
Yok motiveyim moralim iyi kilo konusunda. Inşallah herşey güzel olacakSen 7lerden kurtulmayı beklerken ben dört gözle 7leri bekliyorum
Yaparsın canım. Moralini bozma, bu hafta yaptığın gibi asıl, yapacağına inan gerisi gelir zaten
Yeter ki ver de fazlasını ver
Ramazanda yakalarim ben seniBen yine geçtim ki seni
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?