Canim sen devam ediyorsun degil mi diyetisyene...27 Nisan
Kahvaltı 10.00
1 yağda yumurta
4 yk lor
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Ara 15.00
1 armut
1 bardak süt
2 ceviz
Akşam 18.30
1 kase çorba
4 yk bulgur pilavı
6 yk barbunya
1 d tahıllı ekmek
Ara 21.00
1 bardak kefir
Su 3 lt olur
3 mil lesli ve 6-7saat civarı ev temizliği
Benim de sabah menemen, akşamda lahmacun vardı :)Kahvaltı 10:00
4 yk menemen
Salatalık+ 1 yk tulum peynir
1 dilim tb ekmek
1 çk kaymak+1 çay kaşığı çilek reçeli
15:00 2 lahmacun
Booool salata+1 bardak ayran
20:30 sütlü Türk kahvesi
3 lt su
Merhaba canim hoşgeldinLAydLiNe nasılsın canım bizim takım kapandı ya açılana kadar sizi takip edeyim dedim gaza gelip başlamam lazımm tekrar görüşmeyeli bi oğluşum oldu ve ben geçenseneki halime geri döndüm
Gel kardeş olalımBenim de sabah menemen, akşamda lahmacun vardı :)
yıkayacağın yere akşamdan ılık suyla ısla, deterjanla ..sabah azıcık sürtsen temizleniyor canım çok kolay oluyorAynen bende yoruldum
Başladım artık bi odayı bitirdim kapattım bide balkonu yıkadım bikaç küçük halı yıkayacam ama ne zaman
erimiştir bence de canım afiyet olsunBugün menü
Sabah 10.20
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
2 yk patlıcan salatası
1 kızarmış form ekmek
Ara
4 yk yoğurt zerdacalli ve çörek otu yağı
Aksam 17.20
10 yk yesil mercimektenden salata
19.15
Komsum kek getirmişti sicacik 2 catal yedim ...
2 lt su içildiLAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
45 dk cardio yürüyüş yapildi
Ogleden sonra
40 dk basketbol oynadim...
Ayrıca carsi pazar ve avm gezildi....
2 catal kek erimistir bence
Afiyet olsun canım27 Nisan
Kahvaltı 10.00
1 yağda yumurta
4 yk lor
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Ara 15.00
1 armut
1 bardak süt
2 ceviz
Akşam 18.30
1 kase çorba
4 yk bulgur pilavı
6 yk barbunya
1 d tahıllı ekmek
Ara 21.00
1 bardak kefir
Su 3 lt olur
3 mil lesli ve 6-7saat civarı ev temizliği
Bu kadar spor yapacak vakti nerden buluyorsun Allah aşkına :) Ben işlerimi bile yetiştiremiyorum 3 çocuk (biri bebek) ile, ramazandan önce temizliğe başlıyayım dedim ona bile başlayamadımBugün menü
Sabah 10.20
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
2 yk patlıcan salatası
1 kızarmış form ekmek
Ara
4 yk yoğurt zerdacalli ve çörek otu yağı
Aksam 17.20
10 yk yesil mercimektenden salata
19.15
Komsum kek getirmişti sicacik 2 catal yedim ...
2 lt su içildiLAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
45 dk cardio yürüyüş yapildi
Ogleden sonra
40 dk basketbol oynadim...
Ayrıca carsi pazar ve avm gezildi....
2 catal kek erimistir bence
Canim bahar temizliğim yaptim bitti bile..Bu kadar spor yapacak vakti nerden buluyorsun Allah aşkına :) Ben işlerimi bile yetiştiremiyorum 3 çocuk (biri bebek) ile, ramazandan önce temizliğe başlıyayım dedim ona bile başlayamadımo kadar spordan sonra evi temizleyebiliyor musun
Canim sen devam ediyorsun degil mi diyetisyene...
Aslinda keşke imkanin olsa duzenli gidebilsen... bugun aksam komsum kek getirdi oda diyetisyene ara vermis kilosu 65 olmuş diyetisyen beni cok motive ediyor diyor......İki hafta oldu gideli ama düzenli gidemiyorum baya uzak bide zaman sıkıntım var
Vallahi olan bana oluyor adaCanim , keske icindekileri anında söyleye bilsen... ben kv 4 yildir görüşmuyorum ama geriye dönüp baktimda tüh ya sunuda söyleseydim icimde kalmasaydi diyecegim bisey yok.... cunku ne dedilerse bende cevap verdim... iyikide cevap vermisim zaten kötü biliyorlar bari böyle kötü bilsinler hic umrumda değil.....
Icine atma yüzlerine söyle canim...Vallahi olan bana oluyor ada
Berbat bir gün geçirdim hem psikolojik anlamda hem beslenme anlamında. Üç gile gittik eltim sanki kilo almışsın dedi pişkin pişkin. Bende bu koca oldukça benim bu kahrim bitmezIcine atma yüzlerine söyle canim...
Sen söylenene bakma bazen insanlar sirf moral bozmak icin kilo almışsın diyebilir... zayif noktamiz kilo ve insanlar bunu bilince moral bozuyorlar ..Berbat bir gün geçirdim hem psikolojik anlamda hem beslenme anlamında. Üç gile gittik eltim sanki kilo almışsın dedi pişkin pişkin. Bende bu koca oldukça benim bu kahrim bitmez
Mutlu olmak için hayata tutunmak için kilo verip mutlu olmak daha pozitif olmak için yirtiniyorum resmen ama hiçbirini beceremiyorum. Eşimin beni yormasindan bıktım. Tukenmislik sendromu bu galiba. Gece ağlarken dua ettim Rabbim çocuğum için güç kuvvet ver bana yardım et diye. Gücüm kalmadı..Sen söylenene bakma bazen insanlar sirf moral bozmak icin kilo almışsın diyebilir... zayif noktamiz kilo ve insanlar bunu bilince moral bozuyorlar ..
İnstagram kullanıyor musun asyaMutlu olmak için hayata tutunmak için kilo verip mutlu olmak daha pozitif olmak için yirtiniyorum resmen ama hiçbirini beceremiyorum. Eşimin beni yormasindan bıktım. Tukenmislik sendromu bu galiba. Gece ağlarken dua ettim Rabbim çocuğum için güç kuvvet ver bana yardım et diye. Gücüm kalmadı..
Özele gidiyorsan online destek verenlere gitsene.İki hafta oldu gideli ama düzenli gidemiyorum baya uzak bide zaman sıkıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?