Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim sen devam ediyorsun degil mi diyetisyene...

Aynen bende yoruldum

Başladım artık bi odayı bitirdim kapattım bide balkonu yıkadım bikaç küçük halı yıkayacam ama ne zaman
yıkayacağın yere akşamdan ılık suyla ısla, deterjanla ..sabah azıcık sürtsen temizleniyor canım çok kolay oluyor
erimiştir bence de canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım

Bu kadar spor yapacak vakti nerden buluyorsun Allah aşkına :) Ben işlerimi bile yetiştiremiyorum 3 çocuk (biri bebek) ile, ramazandan önce temizliğe başlıyayım dedim ona bile başlayamadım o kadar spordan sonra evi temizleyebiliyor musun

Canim bahar temizliğim yaptim bitti bile..)
Gune saat 7.40 da basliyorum sabah 1.5 saat spor yapiyorum sonra kahvalti ev temizleme... saat 12.45 gibi kizimi hazirliyorum esim geliyor ogle yemeğini yiyip kızı okula goturuyor... onlar gidince aksam 17.30 a kadar zaman benim... o saat dilimde de spor yapiyorum ve yemek hazirligi ile ugrasiyorum...
Canim tabiii tek cocukla 3 cocuk bir olmaz... eskiden pek zamanim olmazdi ama kizim büyüdükçe zamanim bana kaldi... onceden saatlerce yemek yedirirdim... artik bi cok seyi kendi basina yapabiliyor...

İki hafta oldu gideli ama düzenli gidemiyorum baya uzak bide zaman sıkıntım var
Aslinda keşke imkanin olsa duzenli gidebilsen... bugun aksam komsum kek getirdi oda diyetisyene ara vermis kilosu 65 olmuş diyetisyen beni cok motive ediyor diyor......

Vallahi olan bana oluyor ada

Icine atma yüzlerine söyle canim...
Berbat bir gün geçirdim hem psikolojik anlamda hem beslenme anlamında. Üç gile gittik eltim sanki kilo almışsın dedi pişkin pişkin. Bende bu koca oldukça benim bu kahrim bitmez

Berbat bir gün geçirdim hem psikolojik anlamda hem beslenme anlamında. Üç gile gittik eltim sanki kilo almışsın dedi pişkin pişkin. Bende bu koca oldukça benim bu kahrim bitmez
Sen söylenene bakma bazen insanlar sirf moral bozmak icin kilo almışsın diyebilir... zayif noktamiz kilo ve insanlar bunu bilince moral bozuyorlar ..

Sen söylenene bakma bazen insanlar sirf moral bozmak icin kilo almışsın diyebilir... zayif noktamiz kilo ve insanlar bunu bilince moral bozuyorlar ..
Mutlu olmak için hayata tutunmak için kilo verip mutlu olmak daha pozitif olmak için yirtiniyorum resmen ama hiçbirini beceremiyorum. Eşimin beni yormasindan bıktım. Tukenmislik sendromu bu galiba. Gece ağlarken dua ettim Rabbim çocuğum için güç kuvvet ver bana yardım et diye. Gücüm kalmadı..

İnstagram kullanıyor musun asya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…