Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

borcam dursunda yumurtalıkarı at gitsin Kitabı okuyan herkes evde bi çöp bırakmıyor . Ben çok severim atmayı
Herkesin eşi cins canım. İdare etmeyi, tolore etmeyi öğreniyoruz zamanla. Sen de çok takmasan kendi haline bıraksan olacak. Sen kendini değiştirmeden kimsenin değişmesini bekleme. Kendinle ilgilen önemseme fazla
Evet son cümleye katılıyorum ben . Kendinle ilgilen imkan dahilinde giyin süslen kendine iyi gelen şeyler yap gördümü beğendi mi diye düşünme , eşinin gözüne bakmadan yap .
Her sorumluluğunu yerine getir ama çok göz göze gelme .
Ben bozuk olduğumuzda böyle yapıyorum
benim ki yelkenleri indiriyo ,sopasını kenara atıyo , sinirsiz geliyo en azından belki size de iyi gelir

Yani herkes minimalist olacak diye bişey yok seni rahatsız etmiyorsa onlar kalsın zaten. Bana batıyor benim de tupperware kaplarım var azcık fazla. Ama ben kullanıyorum hiç kullanmasam arada çıkarıp sevip koyuyorum
hem çok naylonu var hem de minimalist

Ay ne naylonu ya tupper onlar

Seni tupperci minimalist seniiii

Bu da kendime

hem çok naylonu var hem de minimalist

Ay ne naylonu ya tupper onlar

Seni tupperci minimalist seniiii

Bu da kendime
İyi de minimalizm kullanmadığın, seni mutlu etmeyen, kötü enerji veren şeylerden kurtulmak onlar bana mutluluk veriyor bunu neden anlamak istemiyorsun ki. Kimisini altın mutlu eder, kimisini kıyafet, beni de onlar mutlu ediyor

Belki bazen diyorsunuzdur asya takma kendinle ilgilen boşver diye en azından içinizden geciyordur. Gece ağlarken ne düşündüm biliyormusun benim ailem sıkıntılı eşimin ailesi sıkıntılı eşim sıkıntılı. Tutunacak dalim yok. Maddi durumu katmiyorum bile. Anlatıyorum burda size ha hani demeyin asya herkes mi sıkıntılı diye. Burda size içimi dokuyorum. Benim hatam insanlara lafı tıkayıp birakmiyorum sonra kendilerini halt sanıyorlar

Anlıyorum canım eleştirmiyorum takılıyorum sana

İşte sen çareyi insanlarda aradığın için olmuyor. Rabbine sığın ona tutun bak gör işler nasıl yoluna giriyor

İşte sen çareyi insanlarda aradığın için olmuyor. Rabbine sığın ona tutun bak gör işler nasıl yoluna giriyor
Tevekkül ediyorum namazada başladım ama bilmiyorum baci bir gün bir bakmissinki buraya yazmışım oglumuda alıp kendime yeni bir hayat kuracam diye. Öyle bir ortamın icindeyimki hayatı zehir ediyorlar

3 tane cıtcıtlı atletım var ceyızımden (10 yıl onceden) kalan ve hıc gıymıyorum ama atamıyorum lazım olur dıye

Tevekkül ediyorum namazada başladım ama bilmiyorum baci bir gün bir bakmissinki buraya yazmışım oglumuda alıp kendime yeni bir hayat kuracam diye. Öyle bir ortamın icindeyimki hayatı zehir ediyorlar
Herkesin imtihanı farklı işte. Sabır.. başka yolu yok. Şikayet etmek çok kolay. Zor olan başetmek. O zaman kazananlardan olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…