- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
borcam dursunda yumurtalıkarı at gitsinMesela mutfak dolabının en üst uzanılmayan raflarından birinde kahvaltı takımının çay fincanları ve yumurtalıkları var onları kullanmıyorum ama takımın oldukları için de atamıyorum. Yine yüksek rafların birinde servis için (çok kalabalık misafirde) kullandığım bikaç büyük borcam var. Dolayısıyla bunlar tozlu atamam da
yok ben anladım bu atma işi bana göre değil
Evet son cümleye katılıyorum ben . Kendinle ilgilen imkan dahilinde giyin süslen kendine iyi gelen şeyler yap gördümü beğendi mi diye düşünme , eşinin gözüne bakmadan yap .Herkesin eşi cins canım. İdare etmeyi, tolore etmeyi öğreniyoruz zamanla. Sen de çok takmasan kendi haline bıraksan olacak. Sen kendini değiştirmeden kimsenin değişmesini bekleme. Kendinle ilgilen önemseme fazla
hem çok naylonu var hem de minimalistYani herkes minimalist olacak diye bişey yok seni rahatsız etmiyorsa onlar kalsın zaten. Bana batıyorbenim de tupperware kaplarım var azcık fazla. Ama ben kullanıyorum hiç kullanmasam arada çıkarıp sevip koyuyorum
İyi de minimalizm kullanmadığın, seni mutlu etmeyen, kötü enerji veren şeylerden kurtulmak onlar bana mutluluk veriyor bunu neden anlamak istemiyorsun ki. Kimisini altın mutlu eder, kimisini kıyafet, beni de onlar mutlu ediyorhem çok naylonu var hem de minimalist
Ay ne naylonu yatupper onlar
Seni tupperci minimalist seniiii
Bu da kendime
Belki bazen diyorsunuzdur asya takma kendinle ilgilen boşver diye en azından içinizden geciyordur. Gece ağlarken ne düşündüm biliyormusun benim ailem sıkıntılı eşimin ailesi sıkıntılı eşim sıkıntılı. Tutunacak dalim yok. Maddi durumu katmiyorum bile. Anlatıyorum burda size ha hani demeyin asya herkes mi sıkıntılı diye. Burda size içimi dokuyorum. Benim hatam insanlara lafı tıkayıp birakmiyorum sonra kendilerini halt sanıyorlarborcam dursunda yumurtalıkarı at gitsinKitabı okuyan herkes evde bi çöp bırakmıyor . Ben çok severim atmayı
Evet son cümleye katılıyorum ben . Kendinle ilgilen imkan dahilinde giyin süslen kendine iyi gelen şeyler yap gördümü beğendi mi diye düşünme , eşinin gözüne bakmadan yap .
Her sorumluluğunu yerine getir ama çok göz göze gelme .
Ben bozuk olduğumuzda böyle yapıyorum
benim ki yelkenleri indiriyo ,sopasını kenara atıyo , sinirsiz geliyo en azından belki size de iyi gelir
Anlıyorum canım eleştirmiyorum takılıyorum sanaİyi de minimalizm kullanmadığın, seni mutlu etmeyen, kötü enerji veren şeylerden kurtulmak onlar bana mutluluk veriyor bunu neden anlamak istemiyorsun ki. Kimisini altın mutlu eder, kimisini kıyafet, beni de onlar mutlu ediyor
Bir de 3-4 tupperware kap, fissler düdüklü, ipli doğrayıcı benim hayatımı en kolaylaştıranlardan. Kullanmadığın için bilmiyorsun kullansan bir sürü vakit sana kalırAnlıyorum canım eleştirmiyorum takılıyorum sana
İşte sen çareyi insanlarda aradığın için olmuyor. Rabbine sığın ona tutun bak gör işler nasıl yoluna giriyorBelki bazen diyorsunuzdur asya takma kendinle ilgilen boşver diye en azından içinizden geciyordur. Gece ağlarken ne düşündüm biliyormusun benim ailem sıkıntılı eşimin ailesi sıkıntılı eşim sıkıntılı. Tutunacak dalim yok. Maddi durumu katmiyorum bile. Anlatıyorum burda size ha hani demeyin asya herkes mi sıkıntılı diye. Burda size içimi dokuyorum. Benim hatam insanlara lafı tıkayıp birakmiyorum sonra kendilerini halt sanıyorlar
Tevekkül ediyorum namazada başladım ama bilmiyorum baci bir gün bir bakmissinki buraya yazmışım oglumuda alıp kendime yeni bir hayat kuracam diye. Öyle bir ortamın icindeyimki hayatı zehir ediyorlarİşte sen çareyi insanlarda aradığın için olmuyor. Rabbine sığın ona tutun bak gör işler nasıl yoluna giriyor
Sen okudun muorcam dursunda yumurtalıkarı at gitsinKitabı okuyan herkes evde bi çöp bırakmıyor . Ben çok severim atmayı
3 tane cıtcıtlı atletım var ceyızımden (10 yıl onceden) kalan ve hıc gıymıyorum ama atamıyorum lazım olur dıyeCanım tartılma bence. Bak geçen haftayı ne güzel geçirdin
Örtü var mutfak dolaplarımda onları çıkarıp yıkayacam çıkarmışken kap kacağı da yıkayıp öyle yerleştirecem. Eşya atma kısmı pek sıkıntılı. Akşam iki çekmecemi düzenledim belki giyerim diye çoğunu geri koydumatılacak kadar eski değiller kıyamıyorum. Mesela önceden alttan çıtçıtlı atlet giyiyordum ama şimdi giymiyorum. Bir iki tane yeni duruyor belki giyerim dedim sakladım yine
Herkesin imtihanı farklı işte. Sabır.. başka yolu yok. Şikayet etmek çok kolay. Zor olan başetmek. O zaman kazananlardan olacağızTevekkül ediyorum namazada başladım ama bilmiyorum baci bir gün bir bakmissinki buraya yazmışım oglumuda alıp kendime yeni bir hayat kuracam diye. Öyle bir ortamın icindeyimki hayatı zehir ediyorlar
Bi lokma poğaça kalmış masada ağzıma attım seni okudum boğazıma takıldı3 tane cıtcıtlı atletım var ceyızımden (10 yıl onceden) kalan ve hıc gıymıyorum ama atamıyorum lazım olur dıye
Yok daha almadım bile alacam inşallahSen okudun mu
Anladım. Ben şimdi at kurtul ferahlayı okumak istiyorum ama evde bişey kalmayacak diye korkuyorumYok daha almadım bile alacam inşallah
İnstagramda okuyanların yorumlarına baktım da ordan biliyom
15 dk Leslie yaptım kendime yarım artı koyayım:)
Tesekkur ettim canim
1. Sayfada takim kurallarimiz ve bir form var canim onu doldurup buraya yazarsan seni daha iyi tanimis oluruz.... onemli olan takim kurallarina uymak motivasyon icin katilim cok onemli...Tesekkur ettim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?