Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslinda keşke imkanin olsa duzenli gidebilsen... bugun aksam komsum kek getirdi oda diyetisyene ara vermis kilosu 65 olmuş diyetisyen beni cok motive ediyor diyor......

Şuan beni motive eden diyetisyen değil kendimim. Liste için ve kilo ölçümü için gidiyorum. Zayıfladıkça motive oluyorum zaten. Mesela şuan 7lerin yaklaşmış olması beni çok heycanlandırıyor umut veriyor.

Özele gidiyorsan online destek verenlere gitsene.

Özele gidiyorum. Aslında tlf numarasını verdi istediğin zaman yazabilirsin istediğini sorabilirsin dedi ama ben yazma gereği duymuyorum şuanki süreçten memnunum açıkçası. Diyet yapabilmek için sosyalliğim baya azaldı zaten bi de birebir uyacam diye kendimi tamamen soyutlayamam ancak bu kadar yapabiliyorum.

Kızlar yaa bayadır şeker yemiyordum ya aşure yiyerek içimde uyuyan canavarı uyandırdım dehşet tatlı istiyor canım

Hurma yemeye devam. Uyutmayı öğrendin nasılsa aynısı tekrar yap pes etmek yok

3 mil leslie tamamdır koy artımı bakim
tamamdır kanka koydum artını
Doğum günün kutlu olsun canim nice guzel yaşların olsun insallah
Sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara ❤
Gonul83 doğum günün kutlu olsun canım Allah hayırlı uzun ömürler versin
Gonul83 sen bunu cok doğru soyledin..sanirim kilo verdikce ara ara insan kacamak yapıyor...
Hic kacamak yapmiyacam diyordum ama 2 catal kek yedim....bide her goren super olmussun dedikce rahatlik çöküyor sanirim....
aynen öyle oluyor ben yedikçe yiyesin gelir birkaç gün sonra sen yine kaçamak yaparsın daha tadını aldın ya kolay kolay vazgeçemezsin :)
Gonul83 doğum günün kutlu olsun canım bice güzel yılların olsun inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim
Bu gurbet elde beni yalnız bırakmadınız
Arkadaşlarda sürpriz yaptılar pasta mum falan çok şaşırdım be ağladım bu yalnızlık çok kötü birşey

mersin veya hatay a geçebilir... bu yıl bi belli olsun, ona göre yol haritamızı çıkaracağız... kızımı beğendin demek teşekkürler tatlım...

Doğru bebek yokken daha çok zamanım vardı, okula başlayınca dersleriyle ilgilenmek de zaman alıyor sana söyleyeyim şimdiden :) Ben bir de yapamadıkları soruları çözüyorum bazen ders çalıştırıyorum bazen performans ödevlerine yardım ediyorum vs onlarda zamanımı alıyor

Saçma sapan bir gün geçirdim bugün, neyin depresyonu bilmiyorum ama acayip sıkıldım bugün. Canım hiçbir şey yapmak istemedi. Birde saçma sapan şeyler yedim. Cuma tartılamamıştım. Bu sabah 68.2 çıktım. Ama şöyle de güzel bir karar aldım. Yarın sabah bambaşka bir güne uyanıyorum ve her şeye yeniden başlıyorum

Ya gerçekten şekerli bir şey yiyince sürekli acıkma ve şeker isteği oluyor, 1-2 gün sık dişini geçer merak etme
Aynen çünkü şeker girince vücut insülin salgılıyor. İnsülin şekeri düşürüyor ve vücut yine tatlı istiyor. Kısır bir döngü. O yüzden hiç tüketilmemeli

Aynen çünkü şeker girince vücut insülin salgılıyor. İnsülin şekeri düşürüyor ve vücut yine tatlı istiyor. Kısır bir döngü. O yüzden hiç tüketilmemeli
Cok haklisin canim ama bazen olmuyor biraz tirtiklamakla yetiniyoruz....

Günaydın kızlar.
Züber alanlar var mıydı bilmiyorum da.Stesinde kampanya var. 24 tanesini 84 e aldım. Ay sonu olmasaydı 24 tane daha almak isterdim bu gün son günmüş haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…