Hoşbuldum canımMerhaba canim hoşgeldin
Yok canım neden sordunİnstagram kullanıyor musun asya
MeraktanYok canım neden sordun
Aslinda keşke imkanin olsa duzenli gidebilsen... bugun aksam komsum kek getirdi oda diyetisyene ara vermis kilosu 65 olmuş diyetisyen beni cok motive ediyor diyor......
Özele gidiyorsan online destek verenlere gitsene.
Kızlar yaa bayadır şeker yemiyordum ya aşure yiyerek içimde uyuyan canavarı uyandırdım dehşet tatlı istiyor canım
tamamdır kanka koydum artını3 mil leslie tamamdır koy artımı bakim
Doğum günün kutlu olsun canim nice guzel yaşların olsun insallah
Sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara ❤
aynen öyle oluyor ben yedikçe yiyesin gelir birkaç gün sonra sen yine kaçamak yaparsın daha tadını aldın ya kolay kolay vazgeçemezsin :)Gonul83 sen bunu cok doğru soyledin..sanirim kilo verdikce ara ara insan kacamak yapıyor...
Hic kacamak yapmiyacam diyordum ama 2 catal kek yedim....bide her goren super olmussun dedikce rahatlik çöküyor sanirim....
Hepinize çok teşekkür ederimGonul83 doğum günün kutlu olsun canım bice güzel yılların olsun inşallah
latiska canım dün mesajını alıntılamıştım ama sanırım cevap yazmamışım. Sizin oralardan sonra Konya'ya alışması çok zor tabii ki. Acaba yatay geçiş gibi bir şey yapamaz mı başka bir üniversiteye? Kızını da gördüm seni de. Saçları çok güzel olmuş maşallah
Doğru bebek yokken daha çok zamanım vardı, okula başlayınca dersleriyle ilgilenmek de zaman alıyor sana söyleyeyim şimdiden :) Ben bir de yapamadıkları soruları çözüyorum bazen ders çalıştırıyorum bazen performans ödevlerine yardım ediyorum vs onlarda zamanımı alıyorCanim bahar temizliğim yaptim bitti bile..)
Gune saat 7.40 da basliyorum sabah 1.5 saat spor yapiyorum sonra kahvalti ev temizleme... saat 12.45 gibi kizimi hazirliyorum esim geliyor ogle yemeğini yiyip kızı okula goturuyor... onlar gidince aksam 17.30 a kadar zaman benim... o saat dilimde de spor yapiyorum ve yemek hazirligi ile ugrasiyorum...
Canim tabiii tek cocukla 3 cocuk bir olmaz... eskiden pek zamanim olmazdi ama kizim büyüdükçe zamanim bana kaldi... onceden saatlerce yemek yedirirdim... artik bi cok seyi kendi basina yapabiliyor...
Ya gerçekten şekerli bir şey yiyince sürekli acıkma ve şeker isteği oluyor, 1-2 gün sık dişini geçer merak etmeKızlar yaa bayadır şeker yemiyordum ya aşure yiyerek içimde uyuyan canavarı uyandırdım dehşet tatlı istiyor canım
Aynen çünkü şeker girince vücut insülin salgılıyor. İnsülin şekeri düşürüyor ve vücut yine tatlı istiyor. Kısır bir döngü. O yüzden hiç tüketilmemeliYa gerçekten şekerli bir şey yiyince sürekli acıkma ve şeker isteği oluyor, 1-2 gün sık dişini geçer merak etme
Cok haklisin canim ama bazen olmuyor biraz tirtiklamakla yetiniyoruz....Aynen çünkü şeker girince vücut insülin salgılıyor. İnsülin şekeri düşürüyor ve vücut yine tatlı istiyor. Kısır bir döngü. O yüzden hiç tüketilmemeli
Demek ki artık sporlarını değiştirmen lazım.Günaydın herkese
Dun basketbol oynayinca suan kalkamiyorum farkli kaslarim çalışmış heralde ağrıyor vücudum..... birazdan kalkip spor yapmaya çalışacam..
Kendini çok zorlama bence canım .Günaydın herkese
Dun basketbol oynayinca suan kalkamiyorum farkli kaslarim çalışmış heralde ağrıyor vücudum..... birazdan kalkip spor yapmaya çalışacam..
Çok teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?