Canim , keske icindekileri anında söyleye bilsen... ben kv 4 yildir görüşmuyorum ama geriye dönüp baktimda tüh ya sunuda söyleseydim icimde kalmasaydi diyecegim bisey yok.... cunku ne dedilerse bende cevap verdim... iyikide cevap vermisim zaten kötü biliyorlar bari böyle kötü bilsinler hic umrumda değil.....Belki bazen diyorsunuzdur asya takma kendinle ilgilen boşver diye en azından içinizden geciyordur. Gece ağlarken ne düşündüm biliyormusun benim ailem sıkıntılı eşimin ailesi sıkıntılı eşim sıkıntılı. Tutunacak dalim yok. Maddi durumu katmiyorum bile. Anlatıyorum burda size ha hani demeyin asya herkes mi sıkıntılı diye. Burda size içimi dokuyorum. Benim hatam insanlara lafı tıkayıp birakmiyorum sonra kendilerini halt sanıyorlar
Odemdir canim bol su ic yarina gecer insallah...Ayy ben de +500 ile...hayret biseybirde gece midemin gurultusundan uyuyamadim
Allah kolaylik versin...Wc eğitiminde 3. Gün...
oğlum ısrarla altına yaptıktan sonra söylüyor
Amin canımAllah kolaylik versin...
Kolay gelsin canım. Çok zorlama kendini olduğu kadarBir salon duvarı diye başladım tüm evi sildim
Wc banyo mutfak duvarları hariç tabi.
Onları yıkayacağım
CAm duvar perde Hepsi bir günde bitmezse sanki bir yandan kirleniyor gibi hissediyordum ama ramazana az kaldı kendime çok yüklenmeyim gün gün yapıyım diye başladım bugün duvarı sildim.
Ay çok güzel kadının fiziği muhteşem çok fit :) bende sandalye antremanınyapmak istiyorumÇok tatlılar yaaa
Son odada yoruldum şimdi bi duşa girip de kahve içeceğimKolay gelsin canım. Çok zorlama kendini olduğu kadar
Doğum günün kutlu olsun canim nice guzel yaşların olsun insallahŞimdi bir arkadaştayım ürün tanıtımı yapıyorlar amvay birkaç sipariş verdim bakalım hala devam ediyor bugün doğumgünüm olduğu için bana cilt bakımı yapacaklar :)
Sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllaraŞimdi bir arkadaştayım ürün tanıtımı yapıyorlar amvay birkaç sipariş verdim bakalım hala devam ediyor bugün doğumgünüm olduğu için bana cilt bakımı yapacaklar :)
Çooook yorulmuşum ya
Cook yoruyor canim bende fenaydim.. kısa sürede biterde kurtulursun ...Çooook yorulmuşum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?