Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim , keske icindekileri anında söyleye bilsen... ben kv 4 yildir görüşmuyorum ama geriye dönüp baktimda tüh ya sunuda söyleseydim icimde kalmasaydi diyecegim bisey yok.... cunku ne dedilerse bende cevap verdim... iyikide cevap vermisim zaten kötü biliyorlar bari böyle kötü bilsinler hic umrumda değil.....

Bir salon duvarı diye başladım tüm evi sildim
Wc banyo mutfak duvarları hariç tabi.
Onları yıkayacağım

CAm duvar perde Hepsi bir günde bitmezse sanki bir yandan kirleniyor gibi hissediyordum ama ramazana az kaldı kendime çok yüklenmeyim gün gün yapıyım diye başladım bugün duvarı sildim.

Kolay gelsin canım. Çok zorlama kendini olduğu kadar

Şimdi bir arkadaştayım ürün tanıtımı yapıyorlar amvay birkaç sipariş verdim bakalım hala devam ediyor bugün doğumgünüm olduğu için bana cilt bakımı yapacaklar :)

Şimdi bir arkadaştayım ürün tanıtımı yapıyorlar amvay birkaç sipariş verdim bakalım hala devam ediyor bugün doğumgünüm olduğu için bana cilt bakımı yapacaklar :)
Doğum günün kutlu olsun canim nice guzel yaşların olsun insallah

Bugün menü
Sabah 10.20
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
2 yk patlıcan salatası
1 kızarmış form ekmek

Ara
4 yk yoğurt zerdacalli ve çörek otu yağı

Aksam 17.20
10 yk yesil mercimektenden salata

19.15
Komsum kek getirmişti sicacik 2 catal yedim ...

2 lt su içildi LAydLiNe

Sabah
60 dk eliptik yapıldı
45 dk cardio yürüyüş yapildi
Ogleden sonra
40 dk basketbol oynadim...

Ayrıca carsi pazar ve avm gezildi....

2 catal kek erimistir bence

27 Nisan

Kahvaltı 10.00
1 yağda yumurta
4 yk lor
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Ara 15.00
1 armut
1 bardak süt
2 ceviz

Akşam 18.30
1 kase çorba
4 yk bulgur pilavı
6 yk barbunya
1 d tahıllı ekmek

Ara 21.00
1 bardak kefir

Su 3 lt olur
3 mil lesli ve 6-7saat civarı ev temizliği

Gonul83 sen bunu cok doğru soyledin..sanirim kilo verdikce ara ara insan kacamak yapıyor...
Hic kacamak yapmiyacam diyordum ama 2 catal kek yedim....bide her goren super olmussun dedikce rahatlik çöküyor sanirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…