Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben dün yapmadım canım. Yapamadım değil yapmak gelmedi içimden
Haydi sen temiz bir sayfa açtın bugün topla kendini zayıflamak istemiyormusun yoksa güzel bir kahvaltı ve spor lütfen beni etiketle bu hafta 3 kere Cuma’ya kadar spor yapman laızm ve sende hiç artı yok tembel öğrenci diye etiketlerim bak :)

Günaydın kızlar.
Züber alanlar var mıydı bilmiyorum da.Stesinde kampanya var. 24 tanesini 84 e aldım. Ay sonu olmasaydı 24 tane daha almak isterdim bu gün son günmüş haberiniz olsun.
Hic almadim bi bakayim nasil bişey )

Demek ki artık sporlarını değiştirmen lazım.
Evet haklısın ama baska spor yapinca sporu bırakıyorum ... sözde lesli yapacaktim ogleden sonra 1 gun yaptim ikinci gun yapmak istemedim kendimi yürüyüş bandinda buldum.... mekik bile zorla cekiyorum oda hergün yapamiyorum baska sporlara acik değilim sanki

Çok teşekkürler canım
Canim aramiza katilacaksan 1. Sayfamuzdaki kurallari okuyup , kendini tanitmak icin bi forum var bunu doldurup buraya yazarsan seni daha iyi tanimis oluruz.... öncelikle takimin sana faydasini istiyorsan katilim olmalı hergun duzenli menu vermelisin. Burada birbirimizin menulerini yorumluyoruz bazen hayati paylasiyoruz...

Ben dün .70.3 tum
Ben dün 68.2 ydim. Bu sabah 67.9 çıktım mutluyum çünkü dün bir sürü aburcubur yedim, burger menü yedim. Ama ilginç olan ne biliyor musunuz hiç bir tat ve zevk almadan yedim. Kötü bir duygu. Ama bu sabah başka uyandım. İnşallah güzel olacak her şey

Temizlikte oyle oluyor kaldir indir kollari agri yapiyor....spor oluyor ama odem tutuyor vucud ...
Evet ya bu aklıma gelmedi , bende lahmacun dan oldu sanmıştım ama sanırım bu yüzden de olur .
Şimdi 15 dk Leslie mi yaptım .
1 lt yeşil çay limon soda da bitti bakalım nolcak yarın

Evet ya bu aklıma gelmedi , bende lahmacun dan oldu sanmıştım ama sanırım bu yüzden de olur .
Şimdi 15 dk Leslie mi yaptım .
1 lt yeşil çay limon soda da bitti bakalım nolcak yarın
Bu karisimi bende yapacam bugün ama bende sallama yeşil cay yok aktardan almistim 2 yk koysam olur mu ? Limon ne kadar koyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…