- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hoşgeldinnnnnselam kızlar ben de geldim.60 kilo olana kadar da gitmeyi düşünmüyorum.
Yok gün içinde de içebilirsin canımTeşekkür ederim yapayımm sabah aç karna mı
TamamdırrrrYok gün içinde de içebilirsin canım
Artı gelirse bölünmeyecekHaftaya senin kilon ikiye bölünecek ona göre. Geldi mi yeni tartın?
71.2Tamamdırrrrkaç kg çıktın en son
Leslie olmaz zaten sana o başlangıç için iyi. Daha bölgesel çalışman lazım bence artık.Evet haklısın ama baska spor yapinca sporu bırakıyorum ... sözde lesli yapacaktim ogleden sonra 1 gun yaptim ikinci gun yapmak istemedim kendimi yürüyüş bandinda buldum.... mekik bile zorla cekiyorum oda hergün yapamiyorum baska sporlara acik değilim sanki
Nasıl yaniArtı gelirse bölünmeyecek
Bende bu sefer zor veriyorum geçen sene daha kolay vermistimBen de diyetisyeni bıraktım şu dakika itibariyle
Çünkü neden
Ben de artıyım
Kadına kilo aldım diyorum ödemdir normaldir diyorlan içim dışım rezene ısırgan oldu ne ödemi.
BİLdirimde bulunmadığın hafta sonraki hafta artı olursa kilon bölünmeden normal işlem yapılır ama verirsen ikiye bölünürNasıl yani
Aa anladımBİLdirimde bulunmadığın hafta sonraki hafta artı olursa kilon bölünmeden normal işlem yapılır ama verirsen ikiye bölünür
Canım geçen sefer emziriyordun sen.metabolizman daha hızlıydı. Ben de emziriyorum karnım guruldaya guruldaya sabahlıyorum. Aşure yiyene kadar hiç kaçamak yapmadım. Artı gelmek çok saçma. Bu uymadı sana listeni değiştirelim demiyor bana. Aynı programla X 3 kilo verdi Y 4 kilo verdi dedi. Sağolun dedim bu çok iyi oldu iyice başarısız hissettim kendimi. Benim X ten Y den farkım olmalı 4 çocuk var gece uyku yok. Bebeği en küçük olan benim. Çok sinirlendim sabah sabahBende bu sefer zor veriyorum geçen sene daha kolay vermistim
Benim yaptığımı anlatayım ;
4 bardak suyu kaynatıyorum
Altını kapatıp 2 yk yeşil çay atıp
10 dk demleyip süzüyorum,
Yarım limon suyu ve 1 maden suyunu ekliyorum içiyorum canım
Bu kısmı içimden söyledimSağolun dedim bu çok iyi oldu iyice başarısız hissettim kendimi.
Ben niyeti bozdum aç kaldığıma değmez bu ne be dedim markete süt almaya gittim. Muhallebi yapacaktım burnumda tütüyorSonra arka tarafa A101 açıldı oraya geçeyim dedim bi mağazanın önünden geçtim. Çok güzel bi takım vardı. Dükkan kapalı olunca bakamadım tabii. Neyse sonuç olarak o takımın bu halimle bana çok çirkin olacağını düşünerek kaçamak yapmaktan vazgeçtim
Oh eline sağlıkTemizliğe vurdum kendimi bugün cam kapı perde girdim.bide tasinacam zaten çıkmaya yakın yaparım diyordum kirkladim her yeri. Mis gibi oldu efil efil. Şimdi bir yorgunluk kahvesiyle taclandiracam
Yeşikçay içince bende acıkıyorumYeşil çay içince acıkan var mı
Şu an içim sıyrılıyor
Hoşgeldin canim aramiza keyifle kilo vermelerselam kızlar ben de geldim.60 kilo olana kadar da gitmeyi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?