Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Temizliğe vurdum kendimi bugün cam kapı perde girdim.bide tasinacam zaten çıkmaya yakın yaparım diyordum kirkladim her yeri. Mis gibi oldu efil efil. Şimdi bir yorgunluk kahvesiyle taclandiracam
Maşallah yaa ben çocuk olmasa da hiç nefes almadan cam kapı perde girişsem yine de bu saate bitmez nasıl yapıyorsunuz siz

Maşallah yaa ben çocuk olmasa da hiç nefes almadan cam kapı perde girişsem yine de bu saate bitmez nasıl yapıyorsunuz siz
Aspirin i koyuyorum camsil sisesine önce onunla yediriyorum 5 dk bekleyip kiri cozunuyor sonra sarı bezle duru suyla siliyorum. Sonra camlara geçiyorum hep öyle yaparım. Mutfakta ki cekmeceleri bosalttim hep dünya kadar gereksiz şey attım. Toparliyorum ufaktan birşeyleri. Bazanin altına da geçerim bir kaç güne.

Bende lesliyi zorla bitiriyorum ya çok sıkılıyorum yaparken.

selam kızlar ben de geldim. 60 kilo olana kadar da gitmeyi düşünmüyorum.

Hoşgeldin canım.

Yaa vardır her şeyde bir hayır

Bence de biyerde hata var uykusuzluk yorgunluk ödem yapıyor tamam eyvallah da hiç mi düşmüyo yani

Aynen bende hiiiç yapamam. Evi sil süpür yapsam bile bütün günü buluyo

Çok mutsuzum ya pasta yedim dün bugün ve zehir yemişim gibi yerken bile pişman oldum ama yedim huyum kurusun görmesem kendim pasta yapmam ama işte evde olunca yada başka yerde görsem ucundan bakıyorum ama evde olursa kahvaltı yerine onu yiyorum bir haftada r kilo için sizce şansım var mı hala ucundan azıcık yemedim epey yedim yani karnımı doyurdum akşama kadar hiçbirşey yemeyeceğim belki birwz yoğurt o kadar

Bende Leslie den çok sıkılıyorum dışarıda yürüyüş daha keyifli kocaya bıraktım sabah kulaklarımda müzik açtım yürüdüm heryer leylak sümbül açmış mis gibi kokuyordu hava

Var tabiki toplarsın

Bu mevsimde canım hiç yemek istemiyor,şimdi bir orta boy kase kısır ve yanında ton balığı yedim ,akşama büyük ihtimalle tarçınlı süt yanında bir yeşil elma yerim

Bu mevsimde canım hiç yemek istemiyor,şimdi bir orta boy kase kısır ve yanında ton balığı yedim ,akşama büyük ihtimalle tarçınlı süt yanında bir yeşil elma yerim
Kötü birşey yememişsin sadece kombinin kötü yani benim damak zevkime hitap etmedi
Ağustos’ta ne var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…