Maşallah yaa ben çocuk olmasa da hiç nefes almadan cam kapı perde girişsem yine de bu saate bitmez nasıl yapıyorsunuz sizTemizliğe vurdum kendimi bugün cam kapı perde girdim.bide tasinacam zaten çıkmaya yakın yaparım diyordum kirkladim her yeri. Mis gibi oldu efil efil. Şimdi bir yorgunluk kahvesiyle taclandiracam
Uzun zamandır yeşil çay içmiyorum. Hİç hatırlayamadım noluyorduYeşil çay içince acıkan var mı
Şu an içim sıyrılıyor
Yeşikçay içince bende acıkıyorum
Ben baya acıktımUzun zamandır yeşil çay içmiyorum. Hİç hatırlayamadım noluyordu
Tam tersi iştahımı kapatıyorYeşil çay içince acıkan var mı
Şu an içim sıyrılıyor
Ben de bu 3. Oldu ani açlık yaşıyorum şu andaTam tersi iştahımı kapatıyor
İçme o zaman canım. Bende de tarçın öyle yapıyor mesela. Benim kan grubuma göre tarçın iyi değilmiş.Ben de bu 3. Oldu ani açlık yaşıyorum şu anda
Artı gelmez inşallahArtı gelirse bölünmeyecek
İnşallah tabii.Artı gelmez inşallah
Aspirin i koyuyorum camsil sisesine önce onunla yediriyorum 5 dk bekleyip kiri cozunuyor sonra sarı bezle duru suyla siliyorum. Sonra camlara geçiyorum hep öyle yaparım. Mutfakta ki cekmeceleri bosalttim hep dünya kadar gereksiz şey attım. Toparliyorum ufaktan birşeyleri. Bazanin altına da geçerim bir kaç güne.Maşallah yaa ben çocuk olmasa da hiç nefes almadan cam kapı perde girişsem yine de bu saate bitmez nasıl yapıyorsunuz siz
Bende tarçın ağzıma surmuyorum yoksa bir saat içinde içimden canavar çıkıyorİçme o zaman canım. Bende de tarçın öyle yapıyor mesela. Benim kan grubuma göre tarçın iyi değilmiş.
Sabah kahvaltı yaptımİçme o zaman canım. Bende de tarçın öyle yapıyor mesela. Benim kan grubuma göre tarçın iyi değilmiş.
Biri tetikledi demek ki. Birini çıkararak takip et bakalım.Sabah kahvaltı yaptım
Ara da tarçınlı elma yedim
Tarçında tükettim yani .
Evet haklısın ama baska spor yapinca sporu bırakıyorum ... sözde lesli yapacaktim ogleden sonra 1 gun yaptim ikinci gun yapmak istemedim kendimi yürüyüş bandinda buldum.... mekik bile zorla cekiyorum oda hergün yapamiyorum baska sporlara acik değilim sanki
selam kızlar ben de geldim.60 kilo olana kadar da gitmeyi düşünmüyorum.
Ben niyeti bozdum aç kaldığıma değmez bu ne be dedim markete süt almaya gittim. Muhallebi yapacaktım burnumda tütüyorSonra arka tarafa A101 açıldı oraya geçeyim dedim bi mağazanın önünden geçtim. Çok güzel bi takım vardı. Dükkan kapalı olunca bakamadım tabii. Neyse sonuç olarak o takımın bu halimle bana çok çirkin olacağını düşünerek kaçamak yapmaktan vazgeçtim
Canım geçen sefer emziriyordun sen.metabolizman daha hızlıydı. Ben de emziriyorum karnım guruldaya guruldaya sabahlıyorum. Aşure yiyene kadar hiç kaçamak yapmadım. Artı gelmek çok saçma. Bu uymadı sana listeni değiştirelim demiyor bana. Aynı programla X 3 kilo verdi Y 4 kilo verdi dedi. Sağolun dedim bu çok iyi oldu iyice başarısız hissettim kendimi. Benim X ten Y den farkım olmalı 4 çocuk var gece uyku yok. Bebeği en küçük olan benim. Çok sinirlendim sabah sabahtamam 2 kilo vermeyeyim haftada ama 2 haftadır eksiye geçemedim
Maşallah yaa ben çocuk olmasa da hiç nefes almadan cam kapı perde girişsem yine de bu saate bitmez nasıl yapıyorsunuz siz
Bu gün anlaştığım kan değerlerime bakacak. Ona da tuhaf geldi. Ama bence köfte ve hurmalar çok geldiBence de biyerde hata var uykusuzluk yorgunluk ödem yapıyor tamam eyvallah da hiç mi düşmüyo yani
Var tabiki toplarsınÇok mutsuzum ya pasta yedim dün bugün ve zehir yemişim gibi yerken bile pişman oldum ama yedim huyum kurusun görmesem kendim pasta yapmam ama işte evde olunca yada başka yerde görsem ucundan bakıyorum ama evde olursa kahvaltı yerine onu yiyorum bir haftada r kilo için sizce şansım var mı halaucundan azıcık yemedim epey yedim yani karnımı doyurdum akşama kadar hiçbirşey yemeyeceğim belki birwz yoğurt o kadar
Kötü birşey yememişsin sadece kombinin kötü yani benim damak zevkime hitap etmediBu mevsimde canım hiç yemek istemiyor,şimdi bir orta boy kase kısır ve yanında ton balığı yedim ,akşama büyük ihtimalle tarçınlı süt yanında bir yeşil elma yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?