Kısır ve ton balığıBu mevsimde canım hiç yemek istemiyor,şimdi bir orta boy kase kısır ve yanında ton balığı yedim ,akşama büyük ihtimalle tarçınlı süt yanında bir yeşil elma yerim
Bu işleri sen iyi biliyorsun geçen hafta iki günlük hızlandırma listesi verdi yaptim ama bi etkisi olmadı o hafta 500 gr verebildim bu hafta düşük kalorili verdi aç bi aç dolasiyorum sadece bu gün bi catal haslanmis icli kofte yedim iki tane çıtır leblebi 3 tane de erik bakalim bu kaçamaklar ne edecek pismanmiyim degilim cunku açım eğer bu haftada istediğim gibi veremezsem 2.aya geçmeye bilirim[/QUOTE]Canım geçen sefer emziriyordun sen.metabolizman daha hızlıydı. Ben de emziriyorum karnım guruldaya guruldaya sabahlıyorum. Aşure yiyene kadar hiç kaçamak yapmadım. Artı gelmek çok saçma. Bu uymadı sana listeni değiştirelim demiyor bana. Aynı programla X 3 kilo verdi Y 4 kilo verdi dedi. Sağolun dedim bu çok iyi oldu iyice başarısız hissettim kendimi. Benim X ten Y den farkım olmalı 4 çocuk var gece uyku yok. Bebeği en küçük olan benim. Çok sinirlendim sabah sabahtamam 2 kilo vermeyeyim haftada ama 2 haftadır eksiye geçemedim
Benimde kapatiyorTam tersi iştahımı kapatıyor
Ne zaman buldun diyetisyen hemenBu gün anlaştığım kan değerlerime bakacak. Ona da tuhaf geldi. Ama bence köfte ve hurmalar çok geldi
Biri tetikledi demek ki. Birini çıkararak takip et bakalım.
Dolapta çiriş yemegim var eşim evde tavuk döner yapacak yanina pilav yaparimOyyy öyle yoruldum kiiiikoltuğa yigildim...akşam a ne yemek yapıyorsunuz kızlar acil bir fikir verin
Önceden takip ettiğim biri vardı ona yazdım anlaştıkNe zaman buldun diyetisyen hemen
Ağustosta incecik olmak istiyorum artık hedefim için ağustos sonKötü birşey yememişsin sadece kombinin kötü yani benim damak zevkime hitap etmedi
Ağustos’ta ne var :)
Ton balığı çıkarmıştım salata yapacaktım, dolapta kısır gördüm arkasına bide onu yedimKısır ve ton balığı
kıymalı IspanakOyyy öyle yoruldum kiiiikoltuğa yigildim...akşam a ne yemek yapıyorsunuz kızlar acil bir fikir verin
Kısır yapsammi diye düşünüyorumKı
kıymalı Ispanak
Bence yap ye en güzeli bide üstüne 2 bardak su içtim mide şişti belki akşama yemek bile yememKısır yapsammi diye düşünüyorum
İyi oldu dediğin yarınki yemeğim belli olduKı
kıymalı Ispanak
Yok canım bence bu hafta glutenden uzak durKısır yapsammi diye düşünüyorum
Yapim yapim yaninada yeşillik ayran misBence yap ye en güzeli bide üstüne 2 bardak su içtim mide şişti belki akşama yemek bile yemem
çoook teşekkürler
Hosgeldin aramiza canim oncelikle 1. Sayfamizdaki kurallari okuyup tanitim formunu doldurup buraya yazarsan herkes seni daha iyi tanır...çoook teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?