Evet enguzeli basta olmak...darisi başımaCuma olmuştum. Başta olunca iyi oldu, arada kesintiye uğramaz.
Gelmemiş sen ayrıldın o ara site görünümü de değişince pek giresim gelmedi ama artık yalnız olmuyor desteğeihtiyacım var
Kızlar yarin iftara dogru mu tartilip bildirim yapacagiz demi ?? Bugun tarti bana gulumsedi)
Güzel olmuş menün5 Mayıs
Kahvaltı 09.00
1,5 yağda yumurta
Biraz lor peyniri
2 zeytin
2 d tahıllı ekmek
13.00
1 muz
17.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak mantar
2 d tahıllı ekmek
1 büyük bardak ayran
Su bilmiyorum ölçmedim.
Bütün gün ev işi
Şuan açlıktan ölüyorum galibayemek yiyecek fırsatım olmadı akşam sütlü kahve içerim fındık yerim diye düşündüm onu da yapacak fırsatım olmadı vakit geçince bişey yemedim artık sahura kalkacağım inşallah.
5 Mayıs
Kahvaltı 09.00
1,5 yağda yumurta
Biraz lor peyniri
2 zeytin
2 d tahıllı ekmek
13.00
1 muz
17.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak mantar
2 d tahıllı ekmek
1 büyük bardak ayran
Su bilmiyorum ölçmedim.
Bütün gün ev işi
Şuan açlıktan ölüyorum galibayemek yiyecek fırsatım olmadı akşam sütlü kahve içerim fındık yerim diye düşündüm onu da yapacak fırsatım olmadı vakit geçince bişey yemedim artık sahura kalkacağım inşallah.
Tartilirim ama ölçü alamam mezurem yokEvet iftara yakın tartılırız bide ölçü alırız
öyle mi oluyormuş? Doktora sorsan mı?Bende yarın tutamicam oruç.2 gündür ara kanama yaşıyorum lekelenme gibi. Sanırım kilo verdikçe pkos etkisi azalıyor diye bu ara kanama yi yaşıyorum. Normalde reglime 1 hafta var
diyetisyene devam mı? Menü güzel5 Mayıs
Kahvaltı 09.00
1,5 yağda yumurta
Biraz lor peyniri
2 zeytin
2 d tahıllı ekmek
13.00
1 muz
17.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak mantar
2 d tahıllı ekmek
1 büyük bardak ayran
Su bilmiyorum ölçmedim.
Bütün gün ev işi
afiyet olsun, gün boyu tok tutsun.Bende semizotlu yoğurdumu yedim ohhh missss
Sağlık ocağında ki hemşire öyle söyledi. Bu pkos illet biseyöyle mi oluyormuş? Doktora sorsan mı?
diyetisyene devam mı? Menü güzel
afiyet olsun, gün boyu tok tutsun.
Mumu bisey soracam gecen yillarda iftara 30 dk kala regli olmuştum... hemen bozmak mi gerekiyor orucu yoksa beklemekte bi sakınca var mi ?asya_01 alintilarda gördüm ara kanama özür dür canim oruc tutabilirsin yani yikandiktan sonra 15 gün gecmeden kanama geldiysr özür sayilir
Şöyle ki,adetime 1 hafta var. Kahverengi leke geliyor. Özür e mi giriyor. Tutabilirmiyimasya_01 alintilarda gördüm ara kanama özür dür canim oruc tutabilirsin yani yikandiktan sonra 15 gün gecmeden kanama geldiysr özür sayilir
Canim bozsanda bozmasanda oruc bozuluyo zaten beklemenin anlami yok ama beklesende bisey olmazMumu bisey soracam gecen yillarda iftara 30 dk kala regli olmuştum... hemen bozmak mi gerekiyor orucu yoksa beklemekte bi sakınca var mi ?
Ne zmn temizlenmistin canim o önemliŞöyle ki,adetime 1 hafta var. Kahverengi leke geliyor. Özür e mi giriyor. Tutabilirmiyim
Himm şimdi bir daha okudum anladım yok canım ozure girmez bu diger adetim geldi neredeyseasya_01 alintilarda gördüm ara kanama özür dür canim oruc tutabilirsin yani yikandiktan sonra 15 gün gecmeden kanama geldiysr özür sayilir
Tamam canim teşekkür ederimCanim bozsanda bozmasanda oruc bozuluyo zaten beklemenin anlami yok ama beklesende bisey olmaz
Rica ederim canimTamam canim teşekkür ederim
Alsana incelemeyi takip edersinTartilirim ama ölçü alamam mezurem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?