Leslie yaparız o zamanRama
Önce bir yürümeye başlasam çocukla zor oluyor diye araç kullanıyorum baya abarttım sanırım
bugün itibariyle tüm cıslara ağzımı kapattım Adacım. Çok iddialı konuşmayacağım ama zamanla yarışıyorum artık.Canim sadece senin degil bir cok arkadasin diyet hatasi şu bana göre ... ilk bir ay tum cislardan uzaklasmak gerekiyor bir isirik alayım bir catal alayimla olmuyor.... diyet seruveni uzuyor boyle olunca... tabii bu benim fikrim mutlak dogru yok diyette
güzel canım. Köz biberi göremedim bugünBugun menu
Sabah 10.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yesillik
Salatalik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir
4 kuru erik
Aksam 16.50
2 adet peynirli ekmek ( ayni lahmacun hamurunda onun kapalisi küçük seklindeydi )
Boool salata
22.30
1 kase yogurt
Semuzotu salata yiyecem sahur niyetine
2.5 lt suyu tamamlarim..LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik
35 dk cardio yürüyüş yapildi
Bool temizlik ve market alışverişe çıkıldi...
afiyet olsun cıs yok, dışarda ki tercihini çok beğendim.Kahvaltı 10 =1 dilim tam buğday ekmek ,1 bardak süt kakaolu,1 kk beyaz peynir, 6 7 yeşil zeytin, 1 tk pekmez
15. 10=100 gr ton balığı, 1salatalik ,2 parmak kadar haşlanmış et
Saat 18.30=cafede detoks smoothie içtim. İçinde salatalik maydanoz nane ve limon vardı hem serinletici hem iyi hissettirdi.diyet şeyler de vardı yulaf gibi ama akşama sahur yapacağım diye hafif tuttum ve öğlen ki menüm beni çok tok tuttu.
3lt su icildi
bölgesel hareketler yapidi
300 ip atlandi
benim de midem yanıyor ama bu sene biraz atıştırmayı deneyeceğim, metabolizmam hızlansın diye.Ben normalde hic sahur yapmam canım... kalkıp 3 gibi biseyler yesem midem yanacak tum gün denedim zamaninda...
Bu yuzden gece yatarken ya kefir icecem yada bir kase yoğurt yemeye karar verdim...
Ben Sibel Cana bayılırım. Güzel ve alımlı bir kadınTakıntılı yaa..albüm varken ekleyip 5 dk sonra kaldiriyordum birde görmesini istediğim arkadaşlarım görüyor du sadece. Çok saçma olmuş kaldirmalari
Ben yarın oruç tutamayacağım. Regl oldum. Salı yada Çarşamba başlayacağım.Kızlar yarin iftara dogru mu tartilip bildirim yapacagiz demi ?? Bugun tarti bana gulumsedi)
Ne diyon giBen senin kadar güzel olsam açıktan da atarım burdan. En sonMuMu85 gördü o günden beri takıma uğramıyor
Zeki müren de bizi görecek mi ?Ben ilk pro olduğumda soruyordum ben simdi su sayfaya gidecem beni goruyormusunuz diye... ben herkesi gorunce benimde adim altta cikinca emin olamiyordum
Çok güzel . Acıktın mı hiç05.05
10:30
2-3 dilim peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
Yarım yumurta
Arada sade Türk kahvesi
16:30
1 kase çorba
3 köfte
Salata(keten tohumlu)
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmek
2 lt su
Esmer güzeliBence kesin sende cok guzelsin merak ettim simdi
Hahaha benimde aklima gelmisti buZeki müren de bizi görecek mi ?
Benim de eskiden dolap dolusu kıyafetlerim vardı, çok alışveriş yapmam aslında. Az ama öz alırım ve hiç yıpratmam giydiklerimi. 20 yıllık elbiselerim eteklerim duruyordu. Geçen sene Evi taşırken bir güzel eledim hepsini, şimdi dolabımı açınca o kadar mutlu oluyorum ki, azıcık kıyafetim var. Bir sezon gitmediğim herşeyi veriyorum. İki çantam, 3-4 ayakkabım var. Eşime de kural koydum, yeni birşey alacaksa evden eski birşey çıkarması gerekiyor. Az eşya, sade ve basit yaşam.. çok tasarruf.Valla cok haklisin kiyafet ayakkabi canta konusunda olamiyorum... kimseyede vermiyorum Allah affetsin beni.... kizimin kiyaferlerini veriyorumda benimkileri hep sakladim... ama simdi iyiki saklamışim diyorum hepsi ustume cok guzel oluyor
Dun aktara gittim bana dedi ki eger yiyebiliyorsan ogutmene gerek yok.. bu sekilde kullanabilirsin dedi... daha faydali dedi.05.05
10:30
2-3 dilim peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
Yarım yumurta
Arada sade Türk kahvesi
16:30
1 kase çorba
3 köfte
Salata(keten tohumlu)
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmek
2 lt su
Şu an midem kazınıyor ama güzel bir kazıntıÇok güzel . Acıktın mı hiç
Cok akıllıca cok guzel bunu başarmak... ben ne ayakkabi sayısını yazayim nede çanta sayisiniBenim de eskiden dolap dolusu kıyafetlerim vardı, çok alışveriş yapmam aslında. Az ama öz alırım ve hiç yıpratmam giydiklerimi. 20 yıllık elbiselerim eteklerim duruyordu. Geçen sene Evi taşırken bir güzel eledim hepsini, şimdi dolabımı açınca o kadar mutlu oluyorum ki, azıcık kıyafetim var. Bir sezon gitmediğim herşeyi veriyorum. İki çantam, 3-4 ayakkabım var. Eşime de kural koydum, yeni birşey alacaksa evden eski birşey çıkarması gerekiyor. Az eşya, sade ve basit yaşam.. çok tasarruf.
Benimkide eli kulaginda yarini atlatirim gibi ama saliya kesin regli olurum... senin kac gun suruyor ki ? Bayagi uzun suruyor heralde seninBen yarın oruç tutamayacağım. Regl oldum. Salı yada Çarşamba başlayacağım.
4-5 gün. Eskiden 8 e kadar uzardı.Benimkide eli kulaginda yarini atlatirim gibi ama saliya kesin regli olurum... senin kac gun suruyor ki ? Bayagi uzun suruyor heralde senin
Canım dişle pek öğütülecek gibi değil biliyorsun, çok sert. Doğrusu ne ben de bilmiyorum açıkçası, ama öğütünce sanki içindeki yararlı maddeler açığa çıkar gibi geliyor.Dun aktara gittim bana dedi ki eger yiyebiliyorsan ogutmene gerek yok.. bu sekilde kullanabilirsin dedi... daha faydali dedi.
Hiimm ben bugun oldum haftaya sali biter sandim...4-5 gün. Eskiden 8 e kadar uzardı.
Bende ayni fikirdeyim adam tanidik aktar israrla ogutulmus alma dedi... ben diretince kucuk posete koydu al dene benden olsun icin rahat etsin dediCanım dişle pek öğütülecek gibi değil biliyorsun, çok sert. Doğrusu ne ben de bilmiyorum açıkçası, ama öğütünce sanki içindeki yararlı maddeler açığa çıkar gibi geliyor.
Cuma olmuştum. Başta olunca iyi oldu, arada kesintiye uğramaz.Hiimm ben bugun oldum haftaya sali biter sandim...
Benimki 3 gun suruyor ama tamamen bitmesi 6 günü buluyor... mecbur 6 gun oruca ara verecem...
Bende ayni fikirdeyim adam tanidik aktar israrla ogutulmus alma dedi... ben diretince kucuk posete koydu al dene benden olsun icin rahat etsin dediesimde ada niye israr ediyorsun bak boyle daha faydaliymis diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?