Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün itibariyle tüm cıslara ağzımı kapattım Adacım. Çok iddialı konuşmayacağım ama zamanla yarışıyorum artık.
güzel canım. Köz biberi göremedim bugün
afiyet olsun cıs yok, dışarda ki tercihini çok beğendim.
Ben normalde hic sahur yapmam canım... kalkıp 3 gibi biseyler yesem midem yanacak tum gün denedim zamaninda...
Bu yuzden gece yatarken ya kefir icecem yada bir kase yoğurt yemeye karar verdim...
benim de midem yanıyor ama bu sene biraz atıştırmayı deneyeceğim, metabolizmam hızlansın diye.

05.05
10:30
2-3 dilim peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
Yarım yumurta

Arada sade Türk kahvesi

16:30
1 kase çorba
3 köfte
Salata(keten tohumlu)
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmek

2 lt su

Valla cok haklisin kiyafet ayakkabi canta konusunda olamiyorum... kimseyede vermiyorum Allah affetsin beni.... kizimin kiyaferlerini veriyorumda benimkileri hep sakladim... ama simdi iyiki saklamışim diyorum hepsi ustume cok guzel oluyor
Benim de eskiden dolap dolusu kıyafetlerim vardı, çok alışveriş yapmam aslında. Az ama öz alırım ve hiç yıpratmam giydiklerimi. 20 yıllık elbiselerim eteklerim duruyordu. Geçen sene Evi taşırken bir güzel eledim hepsini, şimdi dolabımı açınca o kadar mutlu oluyorum ki, azıcık kıyafetim var. Bir sezon gitmediğim herşeyi veriyorum. İki çantam, 3-4 ayakkabım var. Eşime de kural koydum, yeni birşey alacaksa evden eski birşey çıkarması gerekiyor. Az eşya, sade ve basit yaşam.. çok tasarruf.

05.05
10:30
2-3 dilim peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
Yarım yumurta

Arada sade Türk kahvesi

16:30
1 kase çorba
3 köfte
Salata(keten tohumlu)
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmek

2 lt su
Dun aktara gittim bana dedi ki eger yiyebiliyorsan ogutmene gerek yok.. bu sekilde kullanabilirsin dedi... daha faydali dedi.

Cok akıllıca cok guzel bunu başarmak... ben ne ayakkabi sayısını yazayim nede çanta sayisini

Ben yarın oruç tutamayacağım. Regl oldum. Salı yada Çarşamba başlayacağım.
Benimkide eli kulaginda yarini atlatirim gibi ama saliya kesin regli olurum... senin kac gun suruyor ki ? Bayagi uzun suruyor heralde senin

Dun aktara gittim bana dedi ki eger yiyebiliyorsan ogutmene gerek yok.. bu sekilde kullanabilirsin dedi... daha faydali dedi.
Canım dişle pek öğütülecek gibi değil biliyorsun, çok sert. Doğrusu ne ben de bilmiyorum açıkçası, ama öğütünce sanki içindeki yararlı maddeler açığa çıkar gibi geliyor.

Canım dişle pek öğütülecek gibi değil biliyorsun, çok sert. Doğrusu ne ben de bilmiyorum açıkçası, ama öğütünce sanki içindeki yararlı maddeler açığa çıkar gibi geliyor.
Bende ayni fikirdeyim adam tanidik aktar israrla ogutulmus alma dedi... ben diretince kucuk posete koydu al dene benden olsun icin rahat etsin dedi esimde ada niye israr ediyorsun bak boyle daha faydaliymis diyor

Hiimm ben bugun oldum haftaya sali biter sandim...
Benimki 3 gun suruyor ama tamamen bitmesi 6 günü buluyor... mecbur 6 gun oruca ara verecem...
Cuma olmuştum. Başta olunca iyi oldu, arada kesintiye uğramaz.
Bende ayni fikirdeyim adam tanidik aktar israrla ogutulmus alma dedi... ben diretince kucuk posete koydu al dene benden olsun icin rahat etsin dedi esimde ada niye israr ediyorsun bak boyle daha faydaliymis diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…