Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 10:00
2 kk beyaz peynir+5 zeytin
+1 domates 1 salatalık +Marul maydanoz+
1 tk zeytinyağla salata

Akşam 16:15
2 kepçe mercimek çorba
10 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim kepek ekmek

750 ml maydanoz limon nane li su
1,5 lt su
1 şişe maden suyu

Selam kızlar
Hayırlı huzurlu ramazanlar
Ben bugünde tam gaz temizlik yaptım ve bitti şükür ama bende bittim
Akşam paketim de bittii o yüzden gelemiyorum şimdi menü paylaşmak için eşimden bağlandım ..inşallah salı günü geleceğim

Şimdi sahur yaptım yatıyorum
Hepiniz kendinize iyi bakın
H Hamzakifzulal canım hoşgeldin

Bende stres olmamak , yapamazsam etraf baskısı hani sen diyet yapıyordun ? Lafı duymamak için söylemiyorum. Sende öyle yap canım . Soran olursa biraz mola verdim kendime falan de ama daha çok asıl bence güzel oluyor

Bereketli sahurlar kizlar evkileree börek yaptım firina attim kendime yumurta hasliyorum bakalim bu ramazan nasil gececekll

Çok güzel vermişsin canım maşallah inşallah hedefine ulaşırsın

İnşallah canım teşekkürler

diyetisyene devam mı? Menü güzel

Yok artık gitmem sanırım. Az çok mantığı anladım biraz kafama göre takılıyım bakalım yapamazsan giderim tekrar

Yarın menülerimizi iftardan sonra mı vereceğiz toplu şekilde

Yani en mantıklısı iftardan sonra. Malum iftarda kendimizi kontrol etmek biraz zor olabilir

Selam kızlar
Ben sahurda yufka ekmeğin arasına yumurta kattım yedim malum emziriyorum çabuk acıkıyorum yufka beni tok tutuyor. İnşallah kolay geçer hepimiz için. Sahurdan sonra uyumadım mutfağı topladım çamaşır katladım.

Sen zaten dengeyi çok iyi biliyorsun ve 14 kg gitmiş bence sen altından kalkarsın bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…