Acikcasi hic merak etmiyorum küçüldüğüm belli yillarca giyemedigim pantolonlari giyince elbet ölçülerim kuculmustur diye düşünüyorum.. beni ölçü degil tarti cok motive ediyor...Alsana incelemeyi takip edersin
Bende stres olmamak , yapamazsam etraf baskısı hani sen diyet yapıyordun ? Lafı duymamak için söylemiyorum. Sende öyle yap canım . Soran olursa biraz mola verdim kendime falan de ama daha çok asıl bence güzel oluyorBEnim çevremdeki herkes gizli diyet yapıyor sanki. Ben safmıyım yoksa çok mu konuşuyorum, diyete yada spora başlamadan herkesle paylaşıyorum, bir bakıyorum hiç kilo veremiyorum, spor yapamıyorum diyen insanlar incecik olmuşlar. İncecik olup hiçbirşey yapmadım hatta zayıflamadım diyorlar. Çıldıracağım.
Çok güzel vermişsin canım maşallah inşallah hedefine ulaşırsın
diyetisyene devam mı? Menü güzel
Yarın menülerimizi iftardan sonra mı vereceğiz toplu şekilde
Sen zaten dengeyi çok iyi biliyorsun ve 14 kg gitmiş bence sen altından kalkarsın bu işinİnşallah canım teşekkürler
Yok artık gitmem sanırım. Az çok mantığı anladım biraz kafama göre takılıyım bakalım yapamazsan giderim tekrar
Yani en mantıklısı iftardan sonra. Malum iftarda kendimizi kontrol etmek biraz zor olabilir
Çok beğendimKahvaltı 10:00
2 kk beyaz peynir+5 zeytin
+1 domates 1 salatalık +Marul maydanoz+
1 tk zeytinyağla salata
Akşam 16:15
2 kepçe mercimek çorba
10 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim kepek ekmek
750 ml maydanoz limon nane li su
1,5 lt su
1 şişe maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?