Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gerci niye sasiriyorsam bende unv bir pizza yiyip arkasından bi tabak dolusu makarna yemistim..

Diyetism bitsin ,57 göreyim bir hafta daha devam edecem.sonra 8. Gün pizza künefe kokoreç ve sufle yicem öyle düşünüyorum
Canim emin ol kiyamiyorsun yiyemiyorsun guya ben 62li bir rakamlarda ıskender kunefe yiyecektim hep vazgectim.. simdi esime diyorum 58 olup takimdan mezun olunca o gun kunefeciye gidecegiz diye....
Eminim bu sefer hedefi 56 cekerim

Asya Asya ah güzel rakibim nasılsın ne alemdesin eşin askerden döndü mü hayat nasıl gidiyor
Caaniiimm hoşgeldin hoşgeldin. Evet döndü askerden 6 ay oldu. Iyi diyeyim iyi olsun yeni yeni toparliyorum sen nasılsın neler yapıyorsun gelsene aramiza

Hoşgeldin canım. Ben de özledim Ben sana özelden de yazmıştım. Numaralar silindi benim geri dön diye. Görmedin mi onları. 3-4 ay olmuştur.
Gelmemiş sen ayrıldın o ara site görünümü de değişince pek giresim gelmedi ama artık yalnız olmuyor desteğe ihtiyacım var

Uzun bir ev hayatından sonra Ağustos dan beri çalışıyorum iş ev çocuklar kendimi çok ihmal ettim çocukları uyutup spor yaptığım miğdem kazınarak uykuya daldığım günleri özledim
Rama
Hayırlı olsun canım. Ben de jumping jack yarışı yapmayı özledim

Önce bir yürümeye başlasam çocukla zor oluyor diye araç kullanıyorum baya abarttım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…