Gerci niye sasiriyorsam bende unv bir pizza yiyip arkasından bi tabak dolusu makarna yemistim..Midesizim benhiç unutmam arkadaşımın doğum gününde 1 koca pastayı 3e bölüp yemiştık. Sonra icimiz bayıldı diye üstüne gidip 1 lahmacun ayran yedik.sonra da bunun üstüne bir tatlı iyi gider diyip puding yedik. Herşey 1 saat içinde gelişti
Asya Asya ah güzel rakibim nasılsın ne alemdesin eşin askerden döndü mü hayat nasıl gidiyorAyyy canım arkadaşımanka cagir buraya
Diyetism bitsin ,57 göreyim bir hafta daha devam edecem.sonra 8. Gün pizza künefe kokoreç ve sufle yicem öyle düşünüyorumGerci niye sasiriyorsam bende unv bir pizza yiyip arkasından bi tabak dolusu makarna yemistim..
H Hamzakifzulal gel canım karatay yapalım yine bizi karatay paklıyorAyyy canım arkadaşımanka cagir buraya
Canim emin ol kiyamiyorsun yiyemiyorsun guya ben 62li bir rakamlarda ıskender kunefe yiyecektim hep vazgectim.. simdi esime diyorum 58 olup takimdan mezun olunca o gun kunefeciye gidecegiz diye....Diyetism bitsin ,57 göreyim bir hafta daha devam edecem.sonra 8. Gün pizza künefe kokoreç ve sufle yicem öyle düşünüyorum
Hoşgeldin canım. Ben de özledimSen çağırdın gekdim
Ne alaka diyeceksin eski mesajlara bakarken özledim bir bakayım dedim sahiden dönmüşsün
Guzel kamu spotu olduAynen karatayda gittiği gibi gitmiyor
Bırakınca da yazık geliyor
Öyleyse Karatay yapmamak Karatay yaşamak gerek hadi inşallah
CaaniiimmAsya Asya ah güzel rakibim nasılsın ne alemdesin eşin askerden döndü mü hayat nasıl gidiyor
Aynen öyle yapalım Karatay yaşayalımAynen karatayda gittiği gibi gitmiyor
Bırakınca da yazık geliyor
Öyleyse Karatay yapmamak Karatay yaşamak gerek hadi inşallah
Gelmemiş sen ayrıldın o ara site görünümü de değişince pek giresim gelmedi ama artık yalnız olmuyor desteğeHoşgeldin canım. Ben de özledimBen sana özelden de yazmıştım. Numaralar silindi benim geri dön diye. Görmedin mi onları. 3-4 ay olmuştur.
Ufaklık büyümüştür 6 aylık oldu sanırım emzirirken harika gidiyorAynen öyle yapalım Karatay yaşayalım
Gözün aydın Rabbim bir daha ayırmasınCaaniiimmhoşgeldin hoşgeldin. Evet döndü askerden 6 ay oldu. Iyi diyeyim iyi olsun yeni yeni toparliyorum sen nasılsın neler yapıyorsun gelsene aramiza
Tekrar hoşgeldin canım. Yarın ilk kilo bildirimi. Elinden geldiğince gel buraya birlikte çook iyi kilo verecezGözün aydın Rabbim bir daha ayırmasın
Geldim kuzum takılırım hergün inşallah
Uzun bir ev hayatından sonra Ağustos dan beri çalışıyorum iş ev çocuklar kendimi çok ihmal ettim çocukları uyutup spor yaptığım miğdem kazınarak uykuya daldığım günleri özledimGözün aydın Rabbim bir daha ayırmasın
Geldim kuzum takılırım hergün inşallah
Hayırlı olsun canım. Ben de jumping jack yarışı yapmayı özledimUzun bir ev hayatından sonra Ağustos dan beri çalışıyorum iş ev çocuklar kendimi çok ihmal ettim çocukları uyutup spor yaptığım miğdem kazınarak uykuya daldığım günleri özledim
Ben hep emzirirken alıyorum. Bunda da öyle olduUfaklık büyümüştür 6 aylık oldu sanırım emzirirken harika gidiyor
RamaUzun bir ev hayatından sonra Ağustos dan beri çalışıyorum iş ev çocuklar kendimi çok ihmal ettim çocukları uyutup spor yaptığım miğdem kazınarak uykuya daldığım günleri özledim
Hayırlı olsun canım. Ben de jumping jack yarışı yapmayı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?