Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş gelin Seval' cim aramıza. Kimseye izin vermiyorum o konuda için rahat olsun

Sabah sporu yapmayinca sabah islerim bitti bile ) ogleden sonra yemek hazirligina basliyacam bizim yemekler 17.30 da hazir olacak cunku kizim okuldan gelince yiyor...

Kızlar kimler niyetli kimler değil?
ben niyetliyim Allah herkesin orucunu kabul etsin
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah
Birlikte vercez kiloları hoşgeldiniz

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : candy_candy
İsim (İsteğe Bağlı ): seval
Mesleginiz: memurum
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evliyim
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: mersin
Boyunuz : 167
Kilonuz: 130,2
Hedef kilonuz : 77
Kilo alma hikayeniz : 6 kilo doğan ömrü hayatı boyunca kilolu olan biriydim. hamileliklerden önce en düşük 98 kiloyu gördüm (ve hamile kaldım zaten) 2014'ten beri ara ara kilo vermiş olsam da (en düşük 104) genelde 120 kilolarda seyrettim mart 2017'de 122 kilo ile ikizlerime hamile kaldım 142 ile de doğuma gittim. geçen yazdan beri (137 ile başladım) aralıklarla diyet yaparak 13 kilo vermiştim ama maalesef şubattan beri bırakmam ve bir memleket ziyareti nedeniyle yarısını geri aldım hepsini almadan kendimi durdurmak için kadınlar kulübüne girdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çünkü 130 kiloyum ve galiba şeker hastası olmuş olabilirim ramazandan sonra doktora gidicem. yemek yedikten sonra çok rahatsızlık yaşıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
çooooooook 2010'dan beri 5. , 7. , 8. , 3. takımlarda yarıştım ama hiç mezun olamadım hep ya yarışmadan ayrıldım ya da izne çıktım o yüzden diyorum izin almama müsade etmeyin. son izni aldığım için çok pişmanım

Kaptanimiz mecbur kalmadikca izine ayirmayi kabul etmez tam yerine geldin canim

Öncelikle ne olursa olsun bizden kesinlikle ayrılmıyorsun bu bir. Doktora gitmek için ramazanın bitmesini beklemiyorsun en kısa zamanda hatta hemen doktora gidiyorsun bu iki. Sonrasını da birlikte halledeceğiz inşallah.

Gunun ilerleyen saatlerinde susamazmisin ?
Susamam inşallah bakalım bu gün ilk gün denedim nasıl geçecek diye
1,60 canım , çok hızlı kilo veren bir bünyem yok ama hızlı alıp yavaş verenlerden
Olsun verilen her gram kardır. Başladıktan sonra sonuç gelir inşallah ama yavaş ama hızlı
canan karatay köy yufkasına izin veriyor bana da sağlıklı geliyor
Evet diyetisyenden destek alıyorum o da izin verdi
Oruç tutuyor musun?
Evet niyetliyim canım bakalım sütümde azalma olmazsa tutmaya çalışacağım

inş canım çok istiyorum vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…