Daha sonra 3. Takima gitmişti sanirim kaptanim..Canım senin formu doldurmana gerek yoktu. Zaten izinli ayırmamış mıydım seni?
Ben niyetliyim canim... Allah herkesin orucunu kabul etsin... aksama tartilip kilo bildirimi yapacam...Kızlar kimler niyetli kimler değil?
geldimoh çok şükür
bi ekibin parçası olmadan yapamıyorum ben kesinlikle.. eğer izin falan istersem ağzıma kürekle vurun
adım seval 32 yaşındayım 5 yaşında bir kızım (temmuzda dolduruyor) bi de 1.5 yaşlarında ikiz kızlarım var. doğuma 142 ile gittim 123 e kadar düştüm ama şubattan beri saldım. tekrar ele almak toparlama istiyorum
Daha sonra 3. Takima gitmişti sanirim kaptanim..
52 dakika yürümüşüm baya iyi yine deBen yürüyüşe çıkıyorum bakalım ne kadar yürüyebileceğim
ben niyetliyim Allah herkesin orucunu kabul etsinKızlar kimler niyetli kimler değil?
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallahgeldimoh çok şükür
bi ekibin parçası olmadan yapamıyorum ben kesinlikle.. eğer izin falan istersem ağzıma kürekle vurun
adım seval 32 yaşındayım 5 yaşında bir kızım (temmuzda dolduruyor) bi de 1.5 yaşlarında ikiz kızlarım var. doğuma 142 ile gittim 123 e kadar düştüm ama şubattan beri saldım. tekrar ele almak toparlama istiyorum
Ben niyetliyim canim... Allah herkesin orucunu kabul etsin... aksama tartilip kilo bildirimi yapacam...)
Maşallah 41 kere. Dikkat et kendine.52 dakika yürümüşüm baya iyi yine de
Ramazan ramazan çantayı da yediniz4 gb hediye internet aldım geldim
A aaa hiç bildirim Yok
Beni unuttunuz galiba siz
Kaptanimiz mecbur kalmadikca izine ayirmayi kabul etmez tam yerine geldin canim13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : candy_candy
İsim (İsteğe Bağlı ): seval
Mesleginiz: memurum
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evliyim
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: mersin
Boyunuz : 167
Kilonuz: 130,2
Hedef kilonuz : 77
Kilo alma hikayeniz : 6 kilo doğan ömrü hayatı boyunca kilolu olan biriydim. hamileliklerden önce en düşük 98 kiloyu gördüm (ve hamile kaldım zaten) 2014'ten beri ara ara kilo vermiş olsam da (en düşük 104) genelde 120 kilolarda seyrettim mart 2017'de 122 kilo ile ikizlerime hamile kaldım 142 ile de doğuma gittim. geçen yazdan beri (137 ile başladım) aralıklarla diyet yaparak 13 kilo vermiştim ama maalesef şubattan beri bırakmam ve bir memleket ziyareti nedeniyle yarısını geri aldım hepsini almadan kendimi durdurmak için kadınlar kulübüne girdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çünkü 130 kiloyum ve galiba şeker hastası olmuş olabilirim ramazandan sonra doktora gidicem. yemek yedikten sonra çok rahatsızlık yaşıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : çooooooook2010'dan beri 5. , 7. , 8. , 3. takımlarda yarıştım ama hiç mezun olamadım hep ya yarışmadan ayrıldım ya da izne çıktım o yüzden diyorum izin almama müsade etmeyin. son izni aldığım için çok pişmanım
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : candy_candy
İsim (İsteğe Bağlı ): seval
Mesleginiz: memurum
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evliyim
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: mersin
Boyunuz : 167
Kilonuz: 130,2
Hedef kilonuz : 77
Kilo alma hikayeniz : 6 kilo doğan ömrü hayatı boyunca kilolu olan biriydim. hamileliklerden önce en düşük 98 kiloyu gördüm (ve hamile kaldım zaten) 2014'ten beri ara ara kilo vermiş olsam da (en düşük 104) genelde 120 kilolarda seyrettim mart 2017'de 122 kilo ile ikizlerime hamile kaldım 142 ile de doğuma gittim. geçen yazdan beri (137 ile başladım) aralıklarla diyet yaparak 13 kilo vermiştim ama maalesef şubattan beri bırakmam ve bir memleket ziyareti nedeniyle yarısını geri aldım hepsini almadan kendimi durdurmak için kadınlar kulübüne girdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çünkü 130 kiloyum ve galiba şeker hastası olmuş olabilirim ramazandan sonra doktora gidicem. yemek yedikten sonra çok rahatsızlık yaşıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : çooooooook2010'dan beri 5. , 7. , 8. , 3. takımlarda yarıştım ama hiç mezun olamadım hep ya yarışmadan ayrıldım ya da izne çıktım o yüzden diyorum izin almama müsade etmeyin. son izni aldığım için çok pişmanım
Susamam inşallah bakalım bu gün ilk gün denedim nasıl geçecek diyeGunun ilerleyen saatlerinde susamazmisin ?
Olsun verilen her gram kardır. Başladıktan sonra sonuç gelir inşallah ama yavaş ama hızlı1,60 canım , çok hızlı kilo veren bir bünyem yok amahızlı alıp yavaş verenlerden
Evet diyetisyenden destek alıyorum o da izin verdicanan karatay köy yufkasına izin veriyor bana da sağlıklı geliyor
Evet niyetliyim canım bakalım sütümde azalma olmazsa tutmaya çalışacağımOruç tutuyor musun?
Susamam inşallah bakalım bu gün ilk gün denedim nasıl geçecek diye
Olsun verilen her gram kardır. Başladıktan sonra sonuç gelir inşallah ama yavaş ama hızlı
Evet diyetisyenden destek alıyorum o da izin verdi
Evet niyetliyim canım bakalım sütümde azalma olmazsa tutmaya çalışacağım
Bende de yufka var canım çekiyor ama yiyemiyorum bazen yiyebilirmiyim acabacanan karatay köy yufkasına izin veriyor bana da sağlıklı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?