Susamam inşallah bakalım bu gün ilk gün denedim nasıl geçecek diye
Olsun verilen her gram kardır. Başladıktan sonra sonuç gelir inşallah ama yavaş ama hızlı
Evet diyetisyenden destek alıyorum o da izin verdi
Evet niyetliyim canım bakalım sütümde azalma olmazsa tutmaya çalışacağım
Bende de yufka var canım çekiyor ama yiyemiyorum bazen yiyebilirmiyim acaba
Hoşbulduk adacımHoşgeldin canim
Canim hosgeldin aramiza , daha oncede takimlarda yaristigin icin biliyorsun ..motivasyon icin katilim gerekli...
1. Sayfamuzdaki kurallari okuyup tanitim formunu doldurursan seviniriz...
Ben ara ara sizin msjlara denk geliyordum katılımınız güzel hep beraber motivasyon sağlayıp kilolara veda edeceğiz..
Hoş gelin Seval' cim aramıza. Kimseye izin vermiyorum o konuda için rahat olsun
Kimler niyetli kimler değil bilelim ki tartılma zamanlarımız değişecek. Ona göre ayarlayalım kendimizi.
Evet benimki de ondan canımsaç teşinde yapılan yufkaya izin var diye biliyorum
Benim şimdiki diyetisyenim Canan Karatay kafasında o izin verdi bana amaEvet benimki de ondan canım
Bakalım kızlar da ne yorum yapacak
Iki kere diyetisyene gittim ikiside 6 öğüncuydu...Benim şimdiki diyetisyenim Canan Karatay kafasında o izin verdi bana ama
Anladım canım bazen az az yerim bişi olmaz sanırımBenim şimdiki diyetisyenim Canan Karatay kafasında o izin verdi bana ama
Bende de yufka var canım çekiyor ama yiyemiyorum bazen yiyebilirmiyim acaba
Ben de 6-7 diyetisyen sonunda buldumIki kere diyetisyene gittim ikiside 6 öğüncuydu...
Bi boyle diyetisyen bulsaydim belki coktan zayiflamistim....
günaydın tam ben mesaj yazıyorken beni etiket ettin.hayallerimgercek canim bu aralar sende yoksun ? Hersey yolunda mi ?
Hayır mayasız olduğu için arada yiyebilirsiniz diyor.Şimdiki yufkalar bildiğin beyaz undan yapılıyor. Karatayın izin verdiği kara buğday unundan yapılan köy yufkasıdır. Farklıdır bence. Yememek lazım.
Hayır mayasız olduğu için arada yiyebilirsiniz diyor.
Sağol canim , mecbur antibiyotike basladik ayni öksürük burun akintisi devam ediyor... boyle icten gelen hönk hönk bir öksürük...Hoşbulduk adacım
Kızın nasıl oldu ?
Benimkiler de hasta öksürük akıntı uğraşıyorum
Kolay gelsin canim ...günaydın tam ben mesaj yazıyorken beni etiket ettin.
dün kan ve kök hücre etkinliğimiz vardı çocuklar oraya gittik hep birlikte yorucu oldu
bu sıralar pc başında fazla kalamıyorum bazı ürünlerimizin stok işleri bende sipariş eksiklerle ilgilenme işi . az evvel oturdum pc başına gece sahur uyu uyan sersemletti beni öğlen eve kaçarım bu gün gibi geliyor.
Yani tabii ki oturup 10 tane yemicez sahurda 1 tane yiyeceğim ben. Kızartıp içine haşlanmış yumutta kattımHımmm tamam o zaman arada ama miktarı da önemlidir mutlaka.
Ben bu ramazanda ekmeğe hic bulasmayacam esime dedim sakin pide alma... eve pide girerse kesin yerimYani tabii ki oturup 10 tane yemicez sahurda 1 tane yiyeceğim ben. Kızartıp içine haşlanmış yumutta kattımkızların da canı çekecek
Kolay gelsin canim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?