Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi bakalım inşallah azalma olmaz.

katılım konusunda ben de problem yok özellikle de hafta içi.. bu sefer haftasonu da dikkat edicem telefona uygulamayı yükledim oradan katılırım

Hoş gelin Seval' cim aramıza. Kimseye izin vermiyorum o konuda için rahat olsun

oh süpersin.. işin sırrını çözmüşsün o zaman kaptanımda bana çok söyledi dinlemedim keşke dinleseydim bi daha da dönemedim gruba da kapanmış şu an 3.takımdaydım

Kimler niyetli kimler değil bilelim ki tartılma zamanlarımız değişecek. Ona göre ayarlayalım kendimizi.

ben niyetliyim

Bende de yufka var canım çekiyor ama yiyemiyorum bazen yiyebilirmiyim acaba

Şimdiki yufkalar bildiğin beyaz undan yapılıyor. Karatayın izin verdiği kara buğday unundan yapılan köy yufkasıdır. Farklıdır bence. Yememek lazım.

hayallerimgercek canim bu aralar sende yoksun ? Hersey yolunda mi ?
günaydın tam ben mesaj yazıyorken beni etiket ettin.
dün kan ve kök hücre etkinliğimiz vardı çocuklar oraya gittik hep birlikte yorucu oldu
bu sıralar pc başında fazla kalamıyorum bazı ürünlerimizin stok işleri bende sipariş eksiklerle ilgilenme işi . az evvel oturdum pc başına gece sahur uyu uyan sersemletti beni öğlen eve kaçarım bu gün gibi geliyor.

Hoşbulduk adacım
Kızın nasıl oldu ?
Benimkiler de hasta öksürük akıntı uğraşıyorum
Sağol canim , mecbur antibiyotike basladik ayni öksürük burun akintisi devam ediyor... boyle icten gelen hönk hönk bir öksürük...
Sizede cok gecmis olsun canim uzun sürüyor gecmesi sanirim....ilac aliyormusunuz ?

Kolay gelsin canim ...

Yani tabii ki oturup 10 tane yemicez sahurda 1 tane yiyeceğim ben. Kızartıp içine haşlanmış yumutta kattım kızların da canı çekecek
Ben bu ramazanda ekmeğe hic bulasmayacam esime dedim sakin pide alma... eve pide girerse kesin yerim
Ben haftanin 2-3 gunu kendime kahbvaltilik hazirlarim iftara cok ozluyorum kahvaltiyi... ozamanda kizarmis form ekmeğe devam

Kolay gelsin canim ...

saolasın orucun ilk gün uykusuzluk sersemliği vurdu beni

sahur menümü yazayım
1 tatlı kaşığı zyetin yağında pişirilmiş omlet
domates salatalık yeşillik
yağsız tuzu az peynir 1 dilim
ve 1 dilim tam buydağ ekmeği.
1 kupa çay
2 ceviz içi

ama bu günüm nasıl geçecek bakacağım eger beni rahatsız edecekse bu yediklerim chia yoğurt ve meyveli karışım yapacam yatmadan hazır edecem ki şişsin tohumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…