Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canim , mecbur antibiyotike basladik ayni öksürük burun akintisi devam ediyor... boyle icten gelen hönk hönk bir öksürük...
Sizede cok gecmis olsun canim uzun sürüyor gecmesi sanirim....ilac aliyormusunuz ?
Evet aynı öksürük canım.. dün başladı bizimkilerde. Günde 2 kez keçiboynuzu pekmezi veriyorum .içecekleri sıcaklıkta su kaynatıyorum onu içiriyorum bakalım geçmezse yarın götürürüm bende

Ben bu ramazanda ekmeğe hic bulasmayacam esime dedim sakin pide alma... eve pide girerse kesin yerim
Ben haftanin 2-3 gunu kendime kahbvaltilik hazirlarim iftara cok ozluyorum kahvaltiyi... ozamanda kizarmis form ekmeğe devam

etimekin üzerinde domates resmi olanı çok güzel. 1 dilim tam buğday ekmeğine karşıklık 2 dilim etimet yiyebilirsin demişti diyetisten.

Canım menülerini parça parça değil de toplu yazsan daha iyi olur aslında , sahurun çok güzel bu ara da afiyet olsun

etimekin üzerinde domates resmi olanı çok güzel. 1 dilim tam buğday ekmeğine karşıklık 2 dilim etimet yiyebilirsin demişti diyetisten.
evet benimkide ondan canım , benim diyetisyenimde öyle demişti bundan 2 dilim yiyebilirsin 1 dilim tam buğday ekmeğinin yerine geçer demişti....

Ramazan bana iyi gelecek, içimde öyle bir his var ☺
takımımıza hoş geldin canım, ben Fatma. Hepbirlikte fazla kilolarımızı veririz umarım.
Özel bir beslenme programın var mı? Diyetisyen vb.
Hoşbulduk canım bende elif inşallah veririz canım diyetisyene gitmiyorum önceden gittiğim birikimler kendim yapıyorum

O seneyi ben de hiç unutmuyorum. Kardeşimle metro marketin şarküteri reyonundan çıkmıyorduk
bende kafamı derin dondurucunun ıcıne gomuyordum
papatya1994 canim sen nerelerdesin ? Haftanin birincisi oldun kayboldun
ıkı gun cok yogundum bıgun koy Bı gun pıknık ve biraz saglıksız beslendım malesef
Kimler niyetli kimler değil bilelim ki tartılma zamanlarımız değişecek. Ona göre ayarlayalım kendimizi.
Nıyetlıyım kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…