- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Evet aynı öksürük canım.. dün başladı bizimkilerde. Günde 2 kez keçiboynuzu pekmezi veriyorum .içecekleri sıcaklıkta su kaynatıyorum onu içiriyorum bakalım geçmezse yarın götürürüm bendeSağol canim , mecbur antibiyotike basladik ayni öksürük burun akintisi devam ediyor... boyle icten gelen hönk hönk bir öksürük...
Sizede cok gecmis olsun canim uzun sürüyor gecmesi sanirim....ilac aliyormusunuz ?
Ben bu ramazanda ekmeğe hic bulasmayacam esime dedim sakin pide alma... eve pide girerse kesin yerim
Ben haftanin 2-3 gunu kendime kahbvaltilik hazirlarim iftara cok ozluyorum kahvaltiyi... ozamanda kizarmis form ekmeğe devam
yerken kalanında gözüm kalsa daYani tabii ki oturup 10 tane yemicez sahurda 1 tane yiyeceğim ben. Kızartıp içine haşlanmış yumutta kattımkızların da canı çekecek
biizm burda da 19,37Sizin orada iftar kacta kızlar burada 19.35
Canım menülerini parça parça değil de toplu yazsan daha iyi olur aslında , sahurun çok güzel bu ara da afiyet olsunsaolasın orucun ilk gün uykusuzluk sersemliği vurdu beni
sahur menümü yazayım
1 tatlı kaşığı zyetin yağında pişirilmiş omlet
domates salatalık yeşillik
yağsız tuzu az peynir 1 dilim
ve 1 dilim tam buydağ ekmeği.
1 kupa çay
2 ceviz içi
ama bu günüm nasıl geçecek bakacağım eger beni rahatsız edecekse bu yediklerim chia yoğurt ve meyveli karışım yapacam yatmadan hazır edecem ki şişsin tohumlar.
Canım menülerini parça parça değil de toplu yazsan daha iyi olur aslında , sahurun çok güzel bu ara da afiyet olsun
Akşam ı yedikten sonra yazabilirsin canım ,akşam henüz belli değil diye yazdım
tamamdırAkşam ı yedikten sonra yazabilirsin canım ,
Böylece Saatlerine iki menü arasında ki dengeye falan daha iyi bakarız böyle arada kaynıyor diye düşündüm
evet benimkide ondan canım , benim diyetisyenimde öyle demişti bundan 2 dilim yiyebilirsin 1 dilim tam buğday ekmeğinin yerine geçer demişti....etimekin üzerinde domates resmi olanı çok güzel. 1 dilim tam buğday ekmeğine karşıklık 2 dilim etimet yiyebilirsin demişti diyetisten.
Evet canım izinle ayrıldım da kendini tanıtmak gibi olsun hem diye doldurdumCanım senin formu doldurmana gerek yoktu. Zaten izinli ayırmamış mıydım seni?
Hoşbulduk canım bende elif inşallah veririz canım diyetisyene gitmiyorum önceden gittiğim birikimler kendim yapıyorumRamazan bana iyi gelecek, içimde öyle bir his var ☺
takımımıza hoş geldin canım, ben Fatma. Hepbirlikte fazla kilolarımızı veririz umarım.
Özel bir beslenme programın var mı? Diyetisyen vb.
bende kafamı derin dondurucunun ıcıne gomuyordumO seneyi ben de hiç unutmuyorum. Kardeşimle metro marketin şarküteri reyonundan çıkmıyorduk
ıkı gun cok yogundum bıgun koy Bı gun pıknık ve biraz saglıksız beslendım malesef
Nıyetlıyım kaptanımKimler niyetli kimler değil bilelim ki tartılma zamanlarımız değişecek. Ona göre ayarlayalım kendimizi.
Tesekkür ederim inşallah hedefimi cok yüksek tutmamaya calışıyorumTekrar hoşgeldin canım. En fazla iki aya mezun olursun inşallah
artık oruçla düzene girersin canımbende kafamı derin dondurucunun ıcıne gomuyordum
ıkı gun cok yogundum bıgun koy Bı gun pıknık ve biraz saglıksız beslendım malesef
Nıyetlıyım kaptanım
Bende oruç tutuyorum canımKızlar kimler niyetli kimler değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?