Allah allah ne kadar ilginç. Sanki kendi kafasına göre bi yer ayaladı da askerlik yaptı. Şu devletin işlerine çok şaşırıyorum bazenKızlar günaydın canım sıkıldı sabah eşime 500 lira ceza geldi. Askerlik subesinden bir sonraki celp dönemine gittiği için kaçak durumuna düşmüş. Birde bu cikti
Evet. Sizin orda ne kadar bilmiyorum da bu böreklik yufka büyüklüğünde 1 tane yedim
Hoşbulduk canım bende elif inşallah veririz canım diyetisyene gitmiyorum önceden gittiğim birikimler kendim yapıyorum
Evet. Sizin orda ne kadar bilmiyorum da bu böreklik yufka büyüklüğünde 1 tane yedimemziriyorum ya canım niye şaşırdın o kdar
Ben önceki senelerde böyle oruç tuttum sorun yokBüyük oluyor o yufkalar canım. Emziriyorsun ama yine de çok geldi bana bir öğünde.
Sabah sabah tokat gibi olduAllah allah ne kadar ilginç. Sanki kendi kafasına göre bi yer ayaladı da askerlik yaptı. Şu devletin işlerine çok şaşırıyorum bazen
Hallolur inşallah dur bakalımSabah sabah tokat gibi oldu
Ne zamanın alıntısı kalmış bu böyle
Canım seninkini de çok önce alıntılamışım. Ama iyi oldu. Merak ediyoruz seni nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız.
Ben sizin oradayken gross markette madencinin nar ekşisini kullanıyordum. Gerçeği gibi olmaz ama yine de güzeldi. Benim alıntılar bayağı gerilerde kalmış. Şaka gibi yaaaamarkette satılanların hemen hemen hepsinde glikoz var. bir ara nar ekşisi imalatında çalışan arkadaşımı ziyaret etmiştim yapılışını görünce şok oldum. bildiğiniz limon yuzunu kaynatıp karartıp içine glikoz karıştıtıp yapıyorlarmış. üzerinde de hakiki hatay nar ekşisi yazıyordu ... benim halam yapıyor birde ablamın arkadaşı kendi nar bahçeleri var onlar kaynatıyor ben oradan alıyorum 1 litresini 35-40 tl ye falan alıyorduk ama markettekiler gibi değil daha koyu ve salatalara 3- 5 damla ekleyince tadı harika oluyor... yakın olsaydık sana da alıp yollardım
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz?günaydın kızlar ben ishal karın ağrısı mide bulantısı ile 3 gün geçirdim resmen ve küçük oğlumda hasta oldu . meğer ciddi salgın varmış. neyseki dün toparladım sabah kalkıp yürüyüşümü yaptım işe geldim... uzak kaldım buralardan baya kötüydüm oğlanda hasta olunca amann sıcaklarda cabası zaten...
kahvaltı hazırlıyorum yine haşlanmış 2 yumurta 1 i tüm birinini beyazı beyaz peynir 2 dilim ekmek ve domates salatalık yeşillik vs ile kahvaltımı yapacağım. 3 gündür beni rahatlatacak ne varsa diyet vs düşünmeden yedim
sabah 72 kilo geldimtartıda ama acaip ödemliyim yüzükklerimi takatamadan çıktım evden.
hayırlı cuma hürmetine dularımız kabul olsun...
(not işlerim öyle birikmiş ki son 2ç5 güne bakamadım henüz özür diliyorum hafifletip ancak bakabilirim. )
4 kesin gider yeter ki iste sen. Pide ve tatlıdan uzak durduğumuz sürece 4 ten fazlada verebiliriz. Ama iftardan sonra da spor eklememiz lazım.Keşke 4 gitse
Çok ilginç bir durum. Araştırsana bir netten. Böyle şikayeti olan var mıymış?Benim kosu bandindan haşır huşur sesler geliyor... nasil ayarlıyorlar bilmiyorum ama tam 2 yil garantisi doluyor .bozulma basliyor bu benim 3. Yürüyüş bandim... hepsi 2 yil sonra bozuldu.....evdekininde garanti suresi 29 nisanda doldu... bugun gunlerden 4 mayis bu kadar olur....
Yagini falanda ihmal etmiyorum... simdi baktim fiyatlarda cok artmis ....ama tamir edilmezse mecbur yenisini alacam...
Bakalım ramazan seni nasıl etkileyecek merakla bekliyorum.Akşam ve sabah öyle karnımı doyurdum ki iliklerime kadar doldum CIs çok yemedim ama yemeği sağlam Yedim karnını doyurdum ama diyet yapmak daha güzel kesinlikle su bile içmedim bu saate kadar özlediğim cappucino içtim şimdi hemen sularımı içiyorum Ramazan’a kadar depolarımı doldurayım dedim biliyorum ki Ramazan’da çok çok az yiyeceğim zayıflayacağım garanti
Ben hiç düşünmedim bunu amaKızlar Ramazan’da nasıl su tüketmeyi düşünüyorsunuz ben 2 lt içtiğim suyu 1,5 lt düşüreceğim iftar
21:00 300 ml
22:00 300ml
23:00 300 ml
Gece bir ara uyanıp300 ml
Sahur 03:30 300 ml
Toplam 1,5 lt bu şekilde yapıyor inşallah içebilirim
19:51 canım.Sizin orada iftar kacta kızlar burada 19.35
aaaa çok şaşırdım canım neyse sıkma canını hayırlısı olsun...Kızlar günaydın canım sıkıldı sabah eşime 500 lira ceza geldi. Askerlik subesinden bir sonraki celp dönemine gittiği için kaçak durumuna düşmüş. Birde bu cikti
Sabah sabah tokat gibi oldu
Öncelikle ne olursa olsun bizden kesinlikle ayrılmıyorsun bu bir. Doktora gitmek için ramazanın bitmesini beklemiyorsun en kısa zamanda hatta hemen doktora gidiyorsun bu iki. Sonrasını da birlikte halledeceğiz inşallah.
Kötü olmuş ama sağlık olsun canım.Kızlar günaydın canım sıkıldı sabah eşime 500 lira ceza geldi. Askerlik subesinden bir sonraki celp dönemine gittiği için kaçak durumuna düşmüş. Birde bu cikti
diyette nasıl besleniyorsun canım , 3 öğün mü , 2 öğün mü ara yapıyormusun ? biraz paylaşırmısın ?kalori hesabına göre sanırım 1 tam yufka 4 dilim ekmeğe denk.. bir diyetisyenin insta hesabında görmüştüm
evet yeni arkadaşları çağırıyorum sürekli hepsi gelseydi takım şuan dolmuş taşmıştı hahahaha
diyette nasıl besleniyorsun canım , 3 öğün mü , 2 öğün mü ara yapıyormusun ? biraz paylaşırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?