Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydın canım sıkıldı sabah eşime 500 lira ceza geldi. Askerlik subesinden bir sonraki celp dönemine gittiği için kaçak durumuna düşmüş. Birde bu cikti

Kızlar günaydın canım sıkıldı sabah eşime 500 lira ceza geldi. Askerlik subesinden bir sonraki celp dönemine gittiği için kaçak durumuna düşmüş. Birde bu cikti
Allah allah ne kadar ilginç. Sanki kendi kafasına göre bi yer ayaladı da askerlik yaptı. Şu devletin işlerine çok şaşırıyorum bazen

Evi toparlamam lazım gudum kanadim kırıldı derler ya aynen öyle oldu. Kendime geleyim eve geçeceğim bugün spor yok dip köşe temizlik yapacam inşallah

Oructa izine ayrılabılıyormuyuz?
LAydLiNe
Ne zamanın alıntısı kalmış bu böyle
Günaydın kızlar nasılsınız.
Canım seninkini de çok önce alıntılamışım. Ama iyi oldu. Merak ediyoruz seni nasılsın?
Ben sizin oradayken gross markette madencinin nar ekşisini kullanıyordum. Gerçeği gibi olmaz ama yine de güzeldi. Benim alıntılar bayağı gerilerde kalmış. Şaka gibi yaaaa Ama inat ettim silmeyeceğim hepsini cevaplayacağım
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz?
4 kesin gider yeter ki iste sen. Pide ve tatlıdan uzak durduğumuz sürece 4 ten fazlada verebiliriz. Ama iftardan sonra da spor eklememiz lazım.
Çok ilginç bir durum. Araştırsana bir netten. Böyle şikayeti olan var mıymış?
Bakalım ramazan seni nasıl etkileyecek merakla bekliyorum.
Ben hiç düşünmedim bunu ama aypare ackerman in planı çok daha mantıklı. 500 ml şişe edinmek lazım. Benimkiler 750 ml
Sizin orada iftar kacta kızlar burada 19.35
19:51 canım.

Öncelikle ne olursa olsun bizden kesinlikle ayrılmıyorsun bu bir. Doktora gitmek için ramazanın bitmesini beklemiyorsun en kısa zamanda hatta hemen doktora gidiyorsun bu iki. Sonrasını da birlikte halledeceğiz inşallah.

tamam canım doktor randevusunu aldım çarşamba sabah gidiyorum

evet yeni arkadaşları çağırıyorum sürekli hepsi gelseydi takım şuan dolmuş taşmıştı hahahahamaalesef çoğu istikrarlı değiller..

diyette nasıl besleniyorsun canım , 3 öğün mü , 2 öğün mü ara yapıyormusun ? biraz paylaşırmısın ?

canım ben ramazan için iki ana (sahur+iftar) 2 ara öğün olarak düşündüm aralarda iftarla sahur arasında olacak kahve çay süt gibi.. ara öğünlerin birinde içeceğin yanına biraz kuru meyve kuruyemiş yerim, diğeri sadece sıvı olacak şekilde diye düşündüm.

genelde şeker orucunun kurallarına uymaya çalışıyorum uyamazsam da dengeleme yapmaya çalışıyorum. oruç olmadığı zamanlar 2 ana öğün (öğlen+akşam) 3 ara öğün (kuşluk+ikindi+gece) şeklinde şeker orucunda serbest olanlarla öğünleri oluşturuyorum gece ara öğünü sıvı olacak şekilde.

bulgur beni çok şişirdiği için pilavda pirinci tercih ediyorum(halbuki bulguru çok severim tartıya uzak olan günlerde de tüketiyorum) o şeker orucunda yasak yaseminli pirinç nişasta oranı az olduğu için tevcih edilebiliyor onda da porsiyonu ayarlamak lazım

bu şekilde 1 buçuk ayda 10 kilo vermiştim ama diyeti sürdüremedim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…