Kabızlıktan olabilir.Bilmiyorum tam bi fikrim yok ama hoşafa rağmen de sabah kabızdım
Şükür 70 i görmeden inişe geçtimYasasin yemek yemek dermisimmmm
Bende 1 aydir 84 ve 85 arasinda dans ediyorum resmemŞükür 70 i görmeden inişe geçtim
cumaya kapışalım o zaman. YArım kalan defteri kapatalımAkkat ben mezun oldum listeden çıktım kendi çapımda eğleniyorum :) benim hedefim Ramazan’a kadar 4 kg vermek hataya düşme seni baklavaya güllaça davet ederim bitersin eminmisin
M merve4416 heyecanla bekliyorum :) bak benimle rakip olmak isteyen çok talibim çok benim elinden uçup gideceğim :)
Biz Burda özel okula yazdırmak işin sıra bekliyoruz kara borsa :) gerçi pek özel okul mantığı yok bUrda okullar genel olarak aynı gibi
canım farkındasın çok olmuş, ama ben şöyle düşünüyorum. Şerbetli bir tatlıdansa hurma daha masum. Telafi edersin bugünden sonra.Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık 6 zeytin koz patlıcan çay 2 dil form ekmek
Ara saat 13.30 da
10 hurma 1 elma sütlü kahve
Saat 15 de yarım simit oglumdan kalmıştı
Saat 16.da
5 ceviz büyüklüğünde et köfte
1 er domates salatalık biber
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş kızlar çok yedim farkındayım abarttim biraz ama uykusuzluk beni yemeğe saldirtiyor.
gayet iyi bence. Yalnız akşamı biraz aralıklı mı yeseydin. Belki öyle yapmışsındır zatenSahur 01:00
2 haş yumurta
2 yk yoğurt
1 ceviz-5 parça parmak peynir+3 zeytin
Domates salatalık marul maydanoz
1 tane kızarmış biber
İftar 19:45
1 kepçe tarhana çorbası(3 yk yiyince bitti)
1 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
6 yk et sote
1 tabak salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm vardı)
2 lt su içeceğim
Kız 4 saattir temizlik yapıyorumcumaya kapışalım o zaman. YArım kalan defteri kapatalım
Ne de olsa sen salarsın, listede de değilim diye
canım farkındasın çok olmuş, ama ben şöyle düşünüyorum. Şerbetli bir tatlıdansa hurma daha masum. Telafi edersin bugünden sonra.
gayet iyi bence. Yalnız akşamı biraz aralıklı mı yeseydin. Belki öyle yapmışsındır zaten ☺
moral bozmuyoruz, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ben de bugün öğleden sonra evde idim, iştahım çok açıktı.Kız 4 saattir temizlik yapıyorumvicdan azabından olecem ama yarın sebze günü yapacam inşallah
Aynenmoral bozmuyoruz, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ben de bugün öğleden sonra evde idim, iştahım çok açıktı.
Çok aralıklı yemeDim canım oturunca yedim vallacumaya kapışalım o zaman. YArım kalan defteri kapatalım
Ne de olsa sen salarsın, listede de değilim diye
canım farkındasın çok olmuş, ama ben şöyle düşünüyorum. Şerbetli bir tatlıdansa hurma daha masum. Telafi edersin bugünden sonra.
gayet iyi bence. Yalnız akşamı biraz aralıklı mı yeseydin. Belki öyle yapmışsındır zaten ☺
Menülerin güzel aslında ama sende benim gibi takıldın nedense az az gidiyor . Afiyet olsun canım suyu unutmaSahur 2.40
1 bardak süt
1 avuç çiğ fındık
3 kuru kayısı
3 zeytin
1 kase ezogelin çorba
1 parça kaşar peyniri
İftar
1 kepçe çorba
5 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
1 Orta boy kase kısır
1 bardak ayran
LAydLiNe
Bence ben kilomu yazmayayım. Çok kötüAkkat ben mezun oldum listeden çıktım kendi çapımda eğleniyorum :) benim hedefim Ramazan’a kadar 4 kg vermek hataya düşme seni baklavaya güllaça davet ederim bitersin eminmisin
M merve4416 heyecanla bekliyorum :) bak benimle rakip olmak isteyen çok talibim çok benim elinden uçup gideceğim :)
Biz Burda özel okula yazdırmak işin sıra bekliyoruz kara borsa :) gerçi pek özel okul mantığı yok bUrda okullar genel olarak aynı gibi
Eee kızlar daha daha nasılsınız yazı yazıverin de benim pide geride kalsınkaptan geçmiş okumaya üşensin
Ne kadar yedin? Çok mu?Ben de kızartma yedim tahinli pide yedimkonyanın ramazanda tahinli pidesi meşhur
Yeni den dönsen mi aramızaBence ben kilomu yazmayayım. Çok kötü
Pideyi mi 4 te bir olabilirNe kadar yedin? Çok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?