Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben erkek olsam senin gibi bir eşim olmasını çok isterdim ve gurur duyardım kesinlikle çok örnek bir annesin benim fikrime göre ve bilmediğin birşey yok hep araştırıyosun Allah daim etsin böyle olmanı
Sağol canım iltifat ediyorsun. Kocamın böyle düşündüğünü sanmıyorum ama olsundu

Moral bozmak Yok ,
Pişman olmuyoruz
ama
Bi da da yapmıyoruz
Hareketi ve suyu arttırıyoruz..
280 kalori harcatacak bişi bul kendine hadi canım
Yaptım bile baco mutfağın diğer kısmını da hallettim. Oturmadim 2 saattir ayaktayım. Elime aldım bezi her yeri kirkladim bari hareket olsun dedim. Yarın ekstra bisey de yaparim

Şimdi 30 dakika pilates yaptım. Çok da susatmadı. Hemen ardına da tartıldım.
Cuma: 71.1
Pazartesi : 70.9
Salı: 70.5
Çok mutlu oldum
Iste buuuuu inan senin adina bende cok sevindim kacamaksiz israrla devam ediyordun ....senin geçtiğin yollardan bende gectim ve sonunda kırdın zinciri....

Kısır maksimum kaç kaşık yemeliyim ana yemeğim sadece o olacak 1 kase çorba, yoğurtlu köz patlıcan ayranım olacak kısır kaç kaşık yesem olur en fazla sizce ada81

Kısır maksimum kaç kaşık yemeliyim ana yemeğim sadece o olacak 1 kase çorba, yoğurtlu köz patlıcan ayranım olacak kısır kaç kaşık yesem olur en fazla sizce ada81
Bir kase dolusu yiyebilirsin canim kasik bilemedim ... cunku kısır bol sebzeli bisey ancak tok tutar... bi anda doyurur iki saat sonra aciktirir kısır beni... ben bol sebzeli yaparim... tabii kasenin ebatida onemli

Kızlar iftardan önce 129.7 çıktım menümü yatarken yazarım

Yarın doktor randevum var şeker hastalığından şüpheleniyorum onun için gidicem gece boyunca aç olmam gerektiği için oruç tutmicam yarın

Bugün iş yerime kızım geldi öğleden sonra tam oturup geçmişi okuyordum ki eşim aradı bırakayım mi diye aradı okudum ama şöyle bir göz gezdirdim yani her sayfaya

Son düzenleme:
Sahur 01:00
2 haş yumurta
2 yk yoğurt
1 ceviz-5 parça parmak peynir+3 zeytin
Domates salatalık marul maydanoz
1 tane kızarmış biber

İftar 19:45
1 kepçe tarhana çorbası(3 yk yiyince bitti)
1 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
6 yk et sote
1 tabak salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm vardı)

2 lt su içeceğim

Yemin olsun yaz yaz bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…