- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Acaba nerde hata yapıyoruz sorun ne. Az gidiyor gerçekten de ekmek yemiyorum şeker un pide yemiyorum amaMenülerin güzel aslında ama sende benim gibi takıldın nedense az az gidiyor . Afiyet olsun canım suyu unutma
Helal olsun. Alırsın inan yeterki inanalım mesela bu cuma hedefim 65.9Ramazan pidesi yemeDim .
Künefe geldi eve yemeDim..
dünden tulumba tatlısı var yemedim.
Dahasını saymayım çok şeye hayır diyorum inşallah karşılığını da alırım
Tahinli pide de ne güzel olur yaaPideyi mi 4 te bir olabilir
Kız 4 pide miPideyi mi 4 te bir olabilir
HahahahaPideyi mi 4 te bir olabilir
Bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum. Az gidiyor belki başkası olsa 68 civariydiAcaba nerde hata yapıyoruz sorun ne. Az gidiyor gerçekten de ekmek yemiyorum şeker un pide yemiyorum ama
Helal olsun. Alırsın inan yeterki inanalım mesela bu cuma hedefim 65.9
Senin ne?
Bi yerde bi yanlış var demek ki ama neBende kendim için aynı şeyi düşünüyorum. Az gidiyor belki başkası olsa 68 civariydi
Lanet olası migrenim tuuttu yine nefret ediyorum artık baş agrısı dan
Evet yaa bi de bunu görsen bu bambaşka bişey anlatılamaz bu cevizli cevizliTahinli pide de ne güzel olur yaa
Hee 4 pideKız 4 pide mi
Yok seni geçecek kadar yemedimHahahahakendi kendime kahkaha attım. Benim menüyü bastıracak menu arıyorum
Yaa ben biliyorum aslında. Açlık sınırına inmeden zayiflayamiyorum ben.ezeldendir böyle bu.Bi yerde bi yanlış var demek ki ama ne
Evet yaa bi de bunu görsen bu bambaşka bişey anlatılamaz bu cevizli cevizli
Hee 4 pide
Yok seni geçecek kadar yemedim
Oyy yemişsin pişman olma bence ben olsam bende yerdim ama hep yemeEvet yaa bi de bunu görsen bu bambaşka bişey anlatılamaz bu cevizli cevizli
Hee 4 pide
Yok seni geçecek kadar yemedim
Ben kalori takibi yapıcam artık. En mantıklısı o iftarda 450 kalori almışım hemen hemen sahurda da 450 500 alırsam veririm heralde bide bol suYaa ben biliyorum aslında. Açlık sınırına inmeden zayiflayamiyorum ben.ezeldendir böyle bu.
Bende oyleyım bılıyomusun.. Ac kalmadan tam kısmadan veremıyorum. Ama bunu Burda kimseye anlatamadım hep az buldular yediklerimiYaa ben biliyorum aslında. Açlık sınırına inmeden zayiflayamiyorum ben.ezeldendir böyle bu.
Dün itibariyle diyete başladım. Artık buralarda olacağımYeni den dönsen mi aramıza
Iste buuuuuinan senin adina bende cok sevindim kacamaksiz israrla devam ediyordun ....senin geçtiğin yollardan bende gectim ve sonunda kırdın zinciri....
Sadece sebze olmasin proteinde ekleKız 4 saattir temizlik yapıyorumvicdan azabından olecem ama yarın sebze günü yapacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?