- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ödemdir o odemBen senden şişman mıydım yahu?
Afiyet olsun canimSahur 01:00
2 haş yumurta
2 yk yoğurt
1 ceviz-5 parça parmak peynir+3 zeytin
Domates salatalık marul maydanoz
1 tane kızarmış biber
İftar 19:45
1 kepçe tarhana çorbası(3 yk yiyince bitti)
1 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
6 yk et sote
1 tabak salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm vardı)
2 lt su içeceğim
WawwwwKizlar oruc beni iyi salliyo gelemiyorum fazla
Kilom
Cuma 85
Bugün 84.3
Cumaya gelsin 67lerPerşembe : 68.8
Dün : 68.5
Bugün : 68.3
Cuma’yı hatırlamıyorum
Hımmm hareket durumun nasıl canım?
Keşke beni de böyle sallasa diyesim geldiKizlar oruc beni iyi salliyo gelemiyorum fazla
Kilom
Cuma 85
Bugün 84.3
+100 gelmiş düne göre sence neden? Hoşafa dikkat et istersen.Ya listem uzun ama fazla bişi yok demi kızlar
Akşama kadar ev işlerini yaptım çok oturmadım , iftardan sonra da 15 dk Leslie yaptımHımmm hareket durumun nasıl canım?
Ya artilari temizliyom ben cok da seyy etmeyinKeşke beni de böyle sallasa diyesim geldi
Maşallah
Bilmiyorum tam bi fikrim yok ama hoşafa rağmen de sabah kabızdım+100 gelmiş düne göre sence neden? Hoşafa dikkat et istersen.
Pazar 69.1 i görmüştüm aslında tartıda. Her gün tartılınca böyle oluyorCumaya gelsin 67ler
Eksi eksidirYa artilari temizliyom ben cok da seyy etmeyin
Bildigin almisin ben gibi ödem de degil mübareklerPazar 69.1 i görmüştüm aslında tartıda. Her gün tartılınca böyle oluyor
O zaman ödeme dikkat et canım. Suyuna dikkat et. Cumaya inşallah iyi bir sonuç görürüzAkşama kadar ev işlerini yaptım çok oturmadım , iftardan sonra da 15 dk Leslie yaptım
Yooo aldım ben aynaya bakınca da görebiliyorum aldığımı ödem felan değil yani. Yiyince iyi yiyorumBildigin almisin ben gibi ödem de degil mübarekler
Dün 2,5 lt su içtim . Bugün de içeceğim bakalım kısmet artık kaptanO zaman ödeme dikkat et canım. Suyuna dikkat et. Cumaya inşallah iyi bir sonuç görürüz
Yasasin yemek yemek dermisimmmmYooo aldım ben aynaya bakınca da görebiliyorum aldığımı ödem felan değil yani. Yiyince iyi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?