Diyette oldukça az yiyordun canım, yine öyle mi besleniyorsun? Yoksa bıraktın mı?Su içsem yarıyor bana
Masallah 4 lt....ben ilk baslarda 2.5 lt iciyordum suan 2 lt anca bitiriyorum...Terlemiyorum da, ama tuvalete sık gidiyorum tabi fazla suyu atmak için. Hergün 4 litre içiyorum . Vücudum istiyor bunu hiç zorlamıyorum kendimi
aç mı tok mu tartıldın? O da önemli.Buradan ayrılmamak gerekiyormuş. Antalya ve kv tatili bana çok pahalıya patladı
7 Mayıs kilom 58.1
yeni duruma göre mi? 3 ay önce bakan açıklama yapmış.. yıla göre alacaklarmış. Çağ farkı diyorlar..Eylül doğumlu ise geç başlatamıyırsun . Ekim, Kasım , Aralık doğumlu ise geç başlatma hakkın var....
Hic moralini bozma sen konsantre olunca disiplinli bi sekilde ilerliyorsun kolaylikla vereceksin bu kiloyu...Buradan ayrılmamak gerekiyormuş. Antalya ve kv tatili bana çok pahalıya patladı
7 Mayıs kilom 58.1
benim ki 69 canım bilmiyorum bakalım sabit kaldığım için bile mutluyum napıyım artıkAcaba nerde hata yapıyoruz sorun ne. Az gidiyor gerçekten de ekmek yemiyorum şeker un pide yemiyorum ama
Helal olsun. Alırsın inan yeterki inanalım mesela bu cuma hedefim 65.9
Senin ne?
Aferim sana sinifin en caliskani
Tüh ya neyse daha yeni aldın yerleşmeden verirsinBuradan ayrılmamak gerekiyormuş. Antalya ve kv tatili bana çok pahalıya patladı
7 Mayıs kilom 58.1
Geçmiş olsun canım migrenin tutmuş Allah şifalar versinBende oyleyım bılıyomusun.. Ac kalmadan tam kısmadan veremıyorum. Ama bunu Burda kimseye anlatamadım hep az buldular yediklerimi
Evet yeni duruma göre...aç mı tok mu tartıldın? O da önemli.
yeni duruma göre mi? 3 ay önce bakan açıklama yapmış.. yıla göre alacaklarmış. Çağ farkı diyorlar..
Afiyet olsun canımBugun menu
Sahur 23.15
1 kase yogurt semizotlu
Aksam yemeği 17.40
2 yk bulgur pilavi
1 karniyarik
1 kase cacik
Semizotu salata
2 lt su içildi...LAydLiNe
40 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Aksamda avm gidildi gezdim geldim....
Sanki biraz az olmuş gib i geldi banaBugun menu
Sahur 23.15
1 kase yogurt semizotlu
Aksam yemeği 17.40
2 yk bulgur pilavi
1 karniyarik
1 kase cacik
Semizotu salata
2 lt su içildi...LAydLiNe
40 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Aksamda avm gidildi gezdim geldim....
Sende o zinciri kıracaksin insallah menulerin guzel...benim ki 69 canım bilmiyorum bakalım sabit kaldığım için bile mutluyum napıyım artık
kilo versem o dediğin olcakta
Tüh ya neyse daha yeni aldın yerleşmeden verirsin
Yaptın yine yaparsın verirsin canım
İnşallah veririz yaa Bulgar gofreti var bi güzel koktu yemiyorum amaSende o zinciri kıracaksin insallah menulerin guzel...
İnşallah canımSende o zinciri kıracaksin insallah menulerin guzel...
Çok beğendim afiyet olsunKahvaltı : Otlu omlet, bol yeşillik ,1 hurma, lor peyniri , domates, salatalık,7 zeytin
Ara öğün, çeyrek elma, 4 kiraz, yeşil çay
Akşam : brokoli salatası , ızgara biftek ( çok küçük bir parça), 4 kaşık nohut yemeği
Spor yapamadım
Yarin nasilsa oruc degilim diye fazla yuklenmedim gerci dun bundan tek farki 3 yk bulgur pilaviydi 5 adet badem ve findik yemistim....Sanki biraz az olmuş gib i geldi bana
Menün çok güzel afiyet olsun canımKahvaltı : Otlu omlet, bol yeşillik ,1 hurma, lor peyniri , domates, salatalık,7 zeytin
Ara öğün, çeyrek elma, 4 kiraz, yeşil çay
Akşam : brokoli salatası , ızgara biftek ( çok küçük bir parça), 4 kaşık nohut yemeği
Spor yapamadım
Öyleyse güzel :)Yarin nasilsa oruc degilim diye fazla yuklenmedim gerci dun bundan tek farki 3 yk bulgur pilaviydi 5 adet badem ve findik yemistim....
Suanda cok tokum yarın kalkarim agrim olmazsa sabah sporu yaparim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?