- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ne kadar içtin iftardan bu yanaaMenün çok güzel afiyet olsun canım
Su da varsa Harika
Ben köy okulunda ögretmenim canım köyde İnternet yok akşam gelincede 6 da geliyorum yemekle ancak uğrasıyorum o yüzden cok yazamıyorum üzgünümCanim az geliyorsun takima bugun seni hic göremedim..
Canim menum güzel.. menulerin saatlerinide belirtirsen daha iyi olur...Kahvaltı : Otlu omlet, bol yeşillik ,1 hurma, lor peyniri , domates, salatalık,7 zeytin
Ara öğün, çeyrek elma, 4 kiraz, yeşil çay
Akşam : brokoli salatası , ızgara biftek ( çok küçük bir parça), 4 kaşık nohut yemeği
Spor yapamadım
Anladim canim kolay gelsin...Ben köy okulunda ögretmenim canım köyde İnternet yok akşam gelincede 6 da geliyorum yemekle ancak uğrasıyorum o yüzden cok yazamıyorum üzgünüm
İki gündür az yiyorum. Ama daha öncesinde tatillerde çok yedim malesefDiyette oldukça az yiyordun canım, yine öyle mi besleniyorsun? Yoksa bıraktın mı?
Hic moralini bozma sen konsantre olunca disiplinli bi sekilde ilerliyorsun kolaylikla vereceksin bu kiloyu...
Hadi ben sana yaklasmadan sen kaç o kilodan
Suan benim esim kavrulmus fistik yiyor buram buram kokuyor ama ben ne yapiyorum buyuk bir bardakta yudum yudum su iciyorumİnşallah veririz yaa Bulgar gofreti var bi güzel koktu yemiyorum ama
Şimdiye kadar 3 lt içtim , sabaha kadar da 1 lt içerimMenün çok güzel afiyet olsun canım
Su da varsa Harika
Benimki de kuruyemiş yiyorSuan benim esim kavrulmus fistik yiyor buram buram kokuyor ama ben ne yapiyorum buyuk bir bardakta yudum yudum su iciyorum))
Suan yine mutfaga gitti yine biseyler hazirliyor bakalim bu sefer ne yiyecekBenimki de kuruyemiş yiyor
Şimdiye kadar 3 lt içtim , sabaha kadar da 1 lt içerim
Benimki de kuruyemiş yiyor
Benim kocam yokki yesinSuan benim esim kavrulmus fistik yiyor buram buram kokuyor ama ben ne yapiyorum buyuk bir bardakta yudum yudum su iciyorum))
Her akşam kendine tepsi yapıyor benimki de, gofret, meyve , kuruyemiş , çekirdek .... ben o kadar yesem obez olurumSuan yine mutfaga gitti yine biseyler hazirliyor bakalim bu sefer ne yiyecek
Bekar mısın?Benim kocam yokki yesin
Aynen valla benim esimde yer yer ertesi gunu tartida eksi çıkar....Her akşam kendine tepsi yapıyor benimki de, gofret, meyve , kuruyemiş , çekirdek .... ben o kadar yesem obez olurum
Beni 2. Doğum mahfetti. Çok kilo aldım. Ama yine 36 bedene düşeceğim. Çok kararlıyımAynen valla benim esimde yer yer ertesi gunu tartida eksi çıkar....
Zaten benim kilo sebebim esim evlendikten sonra surekli kilo aldim bide hamilelik vs derken ipin ucu kacti....
Tesekkür ederim canım inşallah daha çok girmeye calışırımAnladim canim kolay gelsin...
ben 1,5 lt içtim canım daha da içiyorumNe kadar içtin iftardan bu yanaa
Çok güzelŞimdiye kadar 3 lt içtim , sabaha kadar da 1 lt içerim
İraden ne güzel canım ben olsam kesin yerdimSuan benim esim kavrulmus fistik yiyor buram buram kokuyor ama ben ne yapiyorum buyuk bir bardakta yudum yudum su iciyorum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?