Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

daha önce okumuştum canım faydalarını duymuştum , şimdi deneyeyim sağolasın

Canim bende yillar sonra ilk defa bu kadar istikrarli gidiyorum... simdi cis bisey yiyeceksem emegimi dusunuyorum vazgeciyorum
Darısı bana darısı bana inşallah bende de sıfır irade ya o yüzden dogum yapalı 2,5 yıl olduistediğim kiloya inemedim

Kızlar ne güzel herkes bol bol su içiyor. Nasıl başarıyorsunuz? Ben su içemiyorum. Diyetle ilgili en önemli sorunum bu galiba. İftardan beri 500 ml içtim anca
İçine elma limon tarçın maydanoz bunlardan birini veya bir ikisini birden atabilirsin daha iyi oluyor içimi

İsteğimize göre geç başlatamıyoruz canım rapor almamız gerekiyor diye biliyorum
Yeni düzenleme ile Ekim, Kasım, Aralık doğumlular için rapor alma zorunluluğu kalktı , ailenin dilekçesi yeterli diye okudum ben.
Nereden biliyorum ? Oğlum Eylül sonunda doğdu. 1 sene geç başlasın istedim , çok uğraştık bu sene ..

Insallah canim... ooo doğumu hesaplarsak kizim 6 yasinda ben daha ilk defa 61 li rakam gördüm...64 gibi kizima hamile kalmistim...
Bende 64 ile hamile kaldım 80 iledoguma girdim dogum dan sonra 72 idim süt olsun diye yedim 76 oldum iki buçuk yıldırda 2 kilo verip 3 kilo alarak istikrarsızlık da sampiyon oldum belki 15 kilo verdim ama hep aynı kiloları ne yazdım ne kadar dertliyim

Bildigim kadarıyla bu sene 1. Sınıf için alt sınırı 69 aya çekecekler yani inşallah öyle olur seneye bende 1. Sınıf alıcam iyi bir uygulama olur

Dertlerimiz ayni canim bende 86 ile doguma girdim ciktigimda 82 idim.. bende hic sut olmadi kızımı emziremedim ( az dikkat ettim 75 e düştüm ... sonra cok uzun sure 75lerde kaldim... bi diyet yaptim 66lari gordum sonra hooop 72leri gördüm....
Yani seni cook iyi anliyorum canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…