Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gözümü acamiyorum yıkılıp kalacam oğlan da daha uyicak göz yok. Güzel bir uyku çekmek istiyorum.

Oğlunun doğum yılı ne zaman canım? Nasıl geç başlatabildin? Bizim iki senemiz var daha belki değişir o zamana kadar. Ben iki sene anasınıfına göndermek istiyordum. Özel okullar kayıtları kapatmış bile

Sen yine maşallah çok yol katetmişsin darısı bana canım inşallah

İçine elma limon tarçın maydanoz bunlardan birini veya bir ikisini birden atabilirsin daha iyi oluyor içimi
Teşekkürler canım evet öyle daha zevkli içilir. Ama ben bir türlü su içme eylemine geçemiyorum. Su içeyim diyorum, şunu da yapayım falan derken kalıyor. Bir de Ramazan’da su içme saatleri daha sınırlı olduğu için hepten azaldı.

Sen yine maşallah çok yol katetmişsin darısı bana canım inşallah
Gidecek canim insallah beynine diyet diye msj gonderme ben saglikli besleniyorum diye msj gonder... biraz sabirla bi bakiyorsun tıkır tıkır gidiyor kilolar )

Pide mideme oturdu resmen hay nerden yedim
bende sevdiğim yediğim bi cıs olunca ayni böyle oluyorum çok rahatsız ediyor . Maden suyu mu içsen canım
Kızlar ne güzel herkes bol bol su içiyor. Nasıl başarıyorsunuz? Ben su içemiyorum. Diyetle ilgili en önemli sorunum bu galiba. İftardan beri 500 ml içtim anca
içine elma salatalık tarçın limon veya çilek at canım . İstersen tek tek at dene sevdiğini bul, istersen toplu at içimi kolay oluyor .
Afiyet olsun sifa olsun canim... bende ise yariyor insallah sende de yarar...)
inşallah canım ..
Benim öyle günler sürmüyorda bazen tuttumu 2 gün bırakmıyor. Hoşaf bile işe yaramadı yani düşün
Sahurda sucuk yesem yarına susuzluk çeker miyim çok
hem susarsın hemde yarın Çarşamba tartıya yakın yeme canım . Yeşillikle 2 kk peynirle bi salata yap, 1 bardakta süt veya ayran oh afiyet olsun

Bugünkü menümü yazayım;

Sahur (00:30 gibi)
2 haşlama yumurta
5-6 küçük dilim hindi füme
Peynir

İftar
Bir dilim fırında tavuk

İftardan sonra
Sütlü filitre kahve

Bugün midem bir tuhaf çok yiyemedim. Yulaf kepeği yemem lazımdı ama yiyemeyeceğim galiba
500 ml su içebildim

bi iki şişe edin canım . Sana özel . İftardan önce doldur Evin değişik yerlerine koy , nerde karşılaşırsan orda iç .

Benim çevremde de var senin gibi suyu içmeyi unutan valla inanamıyorum hiç , nasıl unutuyorsunuz diye .demekki oluyor

Iftar cok az olmus canim salata vs olsaydi bari...

Cok sükür bugünde doyduk

Sahur
1 kase müsli
1 avuc kadar yaban mersini
2 bardak su

Iftar
Sebze corbasi 1 tabak
3 sk bulgur pilavi
2 3 kasik yogurt
Salata
1 hurma
Biraz cilek ve yesil erik ( saymadim)

Cayin yanina 1 avuc kadar findik

Su icemiyorum.yaaaa

Her yolu denedim canım. Değişik şişeler aldım olmadı. Hem iş yerine hem eve 500 ml’lik pet şişede su aldım, içip atayım diye olmadı (normalde çevreye çok duyarlıyımdır, bir sürü plastik şişeyle çevreyi kirletmek istemem, ama yeter ki su içeyim diye). Yine Ramazan’da önce 1-1,5 litre içiyordum, ama şimdi 500 ml’ye düştü. Sevmiyorum su içmeyi Kahve, çay çok içiyorum ondan mıdır acaba?

Ramazan pidesi yemeDim .
Künefe geldi eve yemeDim..
dünden tulumba tatlısı var yemedim.
Dahasını saymayım çok şeye hayır diyorum inşallah karşılığını da alırım
gerçekten bravo ben olsam %100 yerdim en iddalı olduğum zamanda bile minicik tadına bakardım
Aramızda dağlar kadar fark var artık Biz senle rakip olamayız. Kiloma yakın bir rakip bulmam lazım.
İftardan sonra tatlını yemeyi unutma
evde tatlı yokki ama seni kırmayıp bir çikolata yiyeceğim kiloma rakip biri diyorsun ya aklımdan geçen takam 57 58 idi tam bildim sen Ramazan’da 4 kg veriyormusun onu de :)
Beni 2. Doğum mahfetti. Çok kilo aldım. Ama yine 36 bedene düşeceğim. Çok kararlıyım
ay ben 36 yım hava atmazsam çatlarım Ha gayret sizde olun

İnsan gibi dağıtsam yok inanılmaz dağınık çalışıyorum
Kuru fasulye, bulgur pilavı, limonata, salata, karışık kızartma yaptım hepsinin bulaşığı tezgahta şu an
Ben temiz çalışıyorum o kadar dagitsam isin içinden çıkamam mesala salata yaparim onun malzemeleri (kesme tahtasi bicak vs )yikar yada hemen makinaya atarim.....sadece masada yemek tabaklari olur o kadar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…