Ben deGözümü acamiyorum yıkılıp kalacam oğlan da daha uyicak göz yok. Güzel bir uyku çekmek istiyorum.
Oğlunun doğum yılı ne zaman canım? Nasıl geç başlatabildin? Bizim iki senemiz var daha belki değişir o zamana kadar. Ben iki sene anasınıfına göndermek istiyordum. Özel okullar kayıtları kapatmış bileYeni düzenleme ile Ekim, Kasım, Aralık doğumlular için rapor alma zorunluluğu kalktı , ailenin dilekçesi yeterli diye okudum ben.
Nereden biliyorum ? Oğlum Eylül sonunda doğdu. 1 sene geç başlasın istedim , çok uğraştık bu sene ..
Sen yine maşallah çok yol katetmişsin darısı bana canım inşallahDertlerimiz ayni canim bende 86 ile doguma girdim ciktigimda 82 idim.. bende hic sut olmadi kızımı emziremedim( az dikkat ettim 75 e düştüm ... sonra cok uzun sure 75lerde kaldim... bi diyet yaptim 66lari gordum sonra hooop 72leri gördüm....
Yani seni cook iyi anliyorum canim....
Teşekkürler canım evet öyle daha zevkli içilir. Ama ben bir türlü su içme eylemine geçemiyorum. Su içeyim diyorum, şunu da yapayım falan derken kalıyor. Bir de Ramazan’da su içme saatleri daha sınırlı olduğu için hepten azaldı.İçine elma limon tarçın maydanoz bunlardan birini veya bir ikisini birden atabilirsin daha iyi oluyor içimi
Yarına bırak yaa vur kafayı yat. Uyku diyette beslenme kadar önemli. Uykunu al bir güzel ben tam uyku modundayimBen deama ben çocuklar uyusa da mutfağı toplayacağım daha
Gidecek canim insallah beynine diyet diye msj gonderme ben saglikli besleniyorum diye msj gonder... biraz sabirla bi bakiyorsun tıkır tıkır gidiyor kilolarSen yine maşallah çok yol katetmişsin darısı bana canım inşallah
bende sevdiğim yediğim bi cıs olunca ayni böyle oluyorum çok rahatsız ediyor . Maden suyu mu içsen canımPide mideme oturdu resmen hay nerden yedim
içine elma salatalık tarçın limon veya çilek at canım . İstersen tek tek at dene sevdiğini bul, istersen toplu at içimi kolay oluyor .Kızlar ne güzel herkes bol bol su içiyor. Nasıl başarıyorsunuz? Ben su içemiyorum. Diyetle ilgili en önemli sorunum bu galiba. İftardan beri 500 ml içtim anca
inşallah canım ..Afiyet olsun sifa olsun canim... bende ise yariyor insallah sende de yarar...)
hem susarsın hemde yarın Çarşamba tartıya yakın yeme canım . Yeşillikle 2 kk peynirle bi salata yap, 1 bardakta süt veya ayran oh afiyet olsunSahurda sucuk yesem yarına susuzluk çeker miyim çok
Tezgahta sahur hazırlayacak yer yokYarına bırak yaa vur kafayı yat. Uyku diyette beslenme kadar önemli. Uykunu al bir güzel ben tam uyku modundayim
bi iki şişe edin canım . Sana özel . İftardan önce doldur Evin değişik yerlerine koy , nerde karşılaşırsan orda iç .Teşekkürler canım evet öyle daha zevkli içilir. Ama ben bir türlü su içme eylemine geçemiyorum. Su içeyim diyorum, şunu da yapayım falan derken kalıyor. Bir de Ramazan’da su içme saatleri daha sınırlı olduğu için hepten azaldı.
Kolay gelsin canım, ben hemen iftar sonrasi toparliyorum yoksa bidaha kalkasim gelmiyor...Tezgahta sahur hazırlayacak yer yok
Iftar cok az olmus canim salata vs olsaydi bari...Bugünkü menümü yazayım;
Sahur (00:30 gibi)
2 haşlama yumurta
5-6 küçük dilim hindi füme
Peynir
İftar
Bir dilim fırında tavuk
İftardan sonra
Sütlü filitre kahve
Bugün midem bir tuhaf çok yiyemedim. Yulaf kepeği yemem lazımdı ama yiyemeyeceğim galiba
500 ml su içebildim
İnsan gibi dağıtsam yok inanılmaz dağınık çalışıyorumKolay gelsin canım, ben hemen iftar sonrasi toparliyorum yoksa bidaha kalkasim gelmiyor...
Her yolu denedim canım. Değişik şişeler aldım olmadı. Hem iş yerine hem eve 500 ml’lik pet şişede su aldım, içip atayım diye olmadı (normalde çevreye çok duyarlıyımdır, bir sürü plastik şişeyle çevreyi kirletmek istemem, ama yeter ki su içeyim diye). Yine Ramazan’da önce 1-1,5 litre içiyordum, ama şimdi 500 ml’ye düştü. Sevmiyorum su içmeyibi iki şişe edin canım . Sana özel . İftardan önce doldur Evin değişik yerlerine koy , nerde karşılaşırsan orda iç .
Benim çevremde de var senin gibi suyu içmeyi unutan valla inanamıyorum hiç , nasıl unutuyorsunuz diye .demekki oluyor
gerçekten bravo ben olsam %100 yerdim en iddalı olduğum zamanda bile minicik tadına bakardımRamazan pidesi yemeDim .
Künefe geldi eve yemeDim..
dünden tulumba tatlısı var yemedim.
Dahasını saymayım çok şeye hayır diyorum inşallah karşılığını da alırım
evde tatlı yokkiAramızda dağlar kadar fark var artıkBiz senle rakip olamayız. Kiloma yakın bir rakip bulmam lazım.
İftardan sonra tatlını yemeyi unutma
ay ben 36 yım hava atmazsam çatlarımBeni 2. Doğum mahfetti. Çok kilo aldım. Ama yine 36 bedene düşeceğim. Çok kararlıyım
Canım Dukan yapmaya çalışıyorum. 1. Aşamadayım sebze yok maalesef. Ama bugün midem yanıyor. Yemeği bile yiyemedim. Yoğurt veya ayran olsaydı iyi olurdu amaIftar cok az olmus canim salata vs olsaydi bari...
Ben temiz çalışıyorum o kadar dagitsam isin içinden çıkamamİnsan gibi dağıtsam yok inanılmaz dağınık çalışıyorum
Kuru fasulye, bulgur pilavı, limonata, salata, karışık kızartma yaptım hepsinin bulaşığı tezgahta şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?