- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
kızım istedi yaaa.. uyuz böcek zaten kandırdı beniDaha önce olmuşsun o kiloda buda demek ki tekrar olursun yeter ki ınan pes etme ve çalış
Yaşın kaçtı boyumuz kılomuz aynı..
Pizza nedir ya onunla bozulur mu diyet
Döner ye iskender ye kofte ye hamburgerin sadece koftesını ye ama pizza hic olmamış bak şişmişsin işte..
Bari gönder hemencik canım..
Muhteşem bir değişimÖncelikle bu düşünceyi kafandan at canım. Kilo vereceğine inan lüften. Çünkü başarabilmen için önce kendine inanman lazım. Biz yapabildiysek sen de yapabilirsin.
Ebru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
Bak bunlar benim öncesi sonrası fotoğraflarım. 6 ayda 25 kiloya yakın verdim. @ada81 uzun zamandır buralarda ve ilk kez bu kadar güzel bir ivme yakaladı. Vee şuan kendine çok inanıyor güveniyor çünkü başarabildiğini gördü.
YAaaaa gelsin 69,9Kilo bildirimi kızlar
Cuma 71.7
Bugün 71
Süper süper süper çok beğendim ben. Leslieye devam lütfen lütfen lütfen 69,9 görmek istiyorum CumaSiteye giremedim doğru düzgün. Cuma 71.7
Bugün 71 ankaaam
Yaa inşallah her hafta böyle oluyor cumaya çoğalıyor kaçamak falan yapmıyorumben yine oturdum kaldım
inşallah
sana da maşallah yaasılırsan daha fazlası gelir inşallah
Vaaaaooooovvvvv
Maşallah canım
Banada bir tahmin yapar mısın çok motive oluyorum yaaSüper süper süper çok beğendim ben. Leslieye devam lütfen lütfen lütfen 69,9 görmek istiyorum Cuma
İyiyim çok şükürnasılsın paranoid
Olur canım, bozmadan devam edelim yeter kiBen 62 yim benimde hedef 59 canım inş olur
Banada bir tahmin yapar mısın çok motive oluyorum yaa
İyiyim çok şükürsen nasılsın
Olur canım, bozmadan devam edelim yeter ki
Sen 64,9 olsan bile %1 geliyor ama bence 64,5 gelir sendenBanada bir tahmin yapar mısın çok motive oluyorum yaa
AyyÖncelikle bu düşünceyi kafandan at canım. Kilo vereceğine inan lüften. Çünkü başarabilmen için önce kendine inanman lazım. Biz yapabildiysek sen de yapabilirsin.
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
Bak bunlar benim öncesi sonrası fotoğraflarım. 6 ayda 25 kiloya yakın verdim. @ada81 uzun zamandır buralarda ve ilk kez bu kadar güzel bir ivme yakaladı. Vee şuan kendine çok inanıyor güveniyor çünkü başarabildiğini gördü.
VaovvvÖncelikle bu düşünceyi kafandan at canım. Kilo vereceğine inan lüften. Çünkü başarabilmen için önce kendine inanman lazım. Biz yapabildiysek sen de yapabilirsin.
Aynen canım, ben 7 senedir o girdaptayım. Birkaç ay güzel gidiyor, biraz kilo veriyorum. Sonra bir kırılma noktası hop birden daha fazla kilo alıyorum. Sonraki birkaç ay hep diyete başlayayım diyorum başlayamıyorum. Sonra tekrar tekrarbu kadar çok alacak bişey yemedim gibi sanki yazarım birazdan birazı ödem kesin bakalım bu regl haftasını güzel atlatırsam sonuç belli olacak ama ilerlemeyeceğim kesin yani ancak bu artıdan kurtulabilirim en çok takıldığım ve en sevmediğim girdaphafta içi iyi gidip kilo verip haftas onu batırmak ve geri almak
kesinlikle bu girdaptan uzak durmalıyım
ben yine oturdum kaldım
inşallah
sana da maşallah yaasılırsan daha fazlası gelir inşallah
Vaaaaooooovvvvv
Maşallah canım
Reglim sokmedi de daha onunda sisligi vardırYAaaaa gelsin 69,9
Cansin ankaaSüper süper süper çok beğendim ben. Leslieye devam lütfen lütfen lütfen 69,9 görmek istiyorum Cuma
Haziran’da 32 olacağım canım, bir de doğum yaptım. Evet seninle boyumuz ve kilomuz aynıydı Cuma günü. Bugün kaç kilosun canım?Daha önce olmuşsun o kiloda buda demek ki tekrar olursun yeter ki ınan pes etme ve çalış
Yaşın kaçtı boyumuz kılomuz aynı..
Pizza nedir ya onunla bozulur mu diyet
Döner ye iskender ye kofte ye hamburgerin sadece koftesını ye ama pizza hic olmamış bak şişmişsin işte..
Bari gönder hemencik canım..
Senin emeklerin canım bayrama hızlı verelim sonra yavaş yavaş sakin sakin gider .Cansin ankaa
Evet canım, tarçınlı süt bende de tatlı isteğini engelliyor. Ben canım tatlı isteyince içiyorum, ılık olarak. O da mı zararlıydı yoksaDün annemlere tatlı aldım kendim yemedim azimli gibiyim şimdilik
Tarçınlı sütü bırakınca canım tatlı istiyor onu farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?