- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Aynen canım, ben 7 senedir o girdaptayım. Birkaç ay güzel gidiyor, biraz kilo veriyorum. Sonra bir kırılma noktası hop birden daha fazla kilo alıyorum. Sonraki birkaç ay hep diyete başlayayım diyorum başlayamıyorum. Sonra tekrar tekrarVerdiklerimi korusaydım en azından bu kadar çok kilo almazdım. O yüzden bozma canım, bazen kaçıyor ama devam et hemen, ara vermeden
Aaaa benbu kadınlar kulübünde biri kendi günlüğünde bişey yazmış ona bayıldım. "eğer kilo vermek için uğraşmasaydım bu kadar kilo almazdım" diye.. müthiş tespit bence
Inşallah yaaSenin emeklerin canım bayrama hızlı verelim sonra yavaş yavaş sakin sakin gider .
Hadi inşallahh geleceğimSen 64,9 olsan bile %1 geliyor ama bence 64,5 gelir senden
6 ayda 25kilo verdim diye yazmış yaAyyMaşallah canım, ne kadar fark etmiş. Zaten güzelmişsin çok daha güzelleşmişsin. Toplam kaç kilo verdin canım? Ve ne kadar sürede? Bir de boyun uzun galiba. Sağ olun kızlar motivasyonumu artırıyorsunuz.
3 mil leslieye ben de başlayacağım bu gün. Yapınca birbirimizi etiketleyelimInşallah yaa
Evet canım, tarçınlı süt bende de tatlı isteğini engelliyor. Ben canım tatlı isteyince içiyorum, ılık olarak. O da mı zararlıydı yoksa
Bakalım inşallah canım
Reglim sokmedi de daha onunda sisligi vardır
Aynen canım, ben 7 senedir o girdaptayım. Birkaç ay güzel gidiyor, biraz kilo veriyorum. Sonra bir kırılma noktası hop birden daha fazla kilo alıyorum. Sonraki birkaç ay hep diyete başlayayım diyorum başlayamıyorum. Sonra tekrar tekrarVerdiklerimi korusaydım en azından bu kadar çok kilo almazdım. O yüzden bozma canım, bazen kaçıyor ama devam et hemen, ara vermeden
tamam canım sen merak etme takım bu yüzden var birbirimizi motive etmek içinDuraklarsam ne olur beni bol bol uyarınO zaman bozuyorum çünkü. Sonra hop en başa dönüyorum, daha fazla kilo alarak. 7 senedir süreç hep böyle ilerliyor. Bir geri iki ileri Bıktım artık kısır döngüden, hedefime ulaşamamaktan
gelsin 6larrrrrrKızlar ben şimdi 70,1 geldim inşallah cumaya gitmez yaaa
evet canım her pazartesi kontrol tartısı var .... yarında bildirsen olur...Bugün kontrol tartısı mı vardı
Ben atlamışım bunu yarın bildirsem olur mu?
Sen +200 kesin -400 olacak Cumaya
aynen öyle ilk defa bu kadar güzel kilo verdim verebilidğimi gördükçe motivasyonum çok arttıÖncelikle bu düşünceyi kafandan at canım. Kilo vereceğine inan lüften. Çünkü başarabilmen için önce kendine inanman lazım. Biz yapabildiysek sen de yapabilirsin.
Ebru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Olur tabii ki :KK39: Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur. Aynen öyle yaparım çok tesekkurler:KK68:www.kadinlarkulubu.com
Bak bunlar benim öncesi sonrası fotoğraflarım. 6 ayda 25 kiloya yakın verdim.ada81 uzun zamandır buralarda ve ilk kez bu kadar güzel bir ivme yakaladı. Vee şuan kendine çok inanıyor güveniyor çünkü başarabildiğini gördü.
canım , bu hafta o kadar umutlu değilim yarın oruca başlıyacam bakalım ne olacak vucud ne tepki verecek bende heyecanla bekliyorum .... bu arada enerjin çoook güzel keşke 58.700 olsa
bende uykusuzluğa gelememHiç dayanamıyorum şu uykusuzluğa tadım tuzum yok hayat beni neden yoruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?