Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
Başınız sağolsun mekanı cennet kabri nurlarla DOlsun inşallah çok güzel günlerde vefat etmiş rabbim bize de nasip etsin güzel aylarda acısız hayırlı ölümü anneanneleri ben çok seviyorum

Kızlar günaydın
Artık eskisi gibi sayfa sayfa okumuyorum geçmişi nereden yakalarsam o yüzden önemli hadiseleri kaçırmış olabilirim biraz kitap okumak Almanca çalışmak istiyorum burası biraz vaktimi alıyor çünkü

Senle bende bir boğaz var Çanakkale boğazı halt etsin bende öyleyim canım sevdiğim şey olsun yeter ki dolduruyorum mideye gitsin :) birşeyler yemek benim için zevk

Kızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
başınız saolsun canım
Az yiyon ondan dedim
Aslında az degıldı canım.. Oruca gırdıkten belli ilk defa iftardan sonra rahatsız olmadım şişmedım.. Ve sahurda acıkıp yemek yedim en ıyısı bence boyle olmalıda işte iftarda kacırınca sahur yiyemiyorum.. Bıde keşke hep az yesem cunku az yemek bana kılo verdırıyor almıyorum

SABAH
1 haşlanmış yumurta
avuç içi pide
az az peynir zeytin
şekersiz çay

öğlen
6 7 kaşık kuru fasulye

akşam
salata
1 tabak kuşbaşı et (4 5 yemek kaşığı kadar)

su 1 - 1,5 litre arası
Menun gayet güzel protein alımıda iyi

Bence de canım ara vermekle iyi yapmışsın dört ay uzun bir süre
Yesekte ölcez yemesekte bari yiyipte ölelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…