Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün çok güzel afiyet olsun ama
Su oranın çok az . Çayla kahve de çok diyorsun ödem olabilir tartıda canın sıkılabilir canım .. bence önce suyunu iç belki çay-kahve isteğinde kesilir
aman sen maşallah de
Çok güzel
hatalarını biliyorsun , alışma dönemindesin ama bi an önce silkelenmen gerekiyo bınlar seni hep geri götürüyor canım ..
Bence kahve 2-3 den fazla olmamalı , çay zaten vücutta demir bırakmıyor . Amacımız kilo vermekten önce sağlıklı beslenmek olmalı ve kendimize bunu yapmamalıyız .

Misafirliklere giderken kendi yemeğini yiyip gidersen en az zararla eve dönersin aklında bulunsunİ
İnşallah herşey daha güzel olur
Senin dediğin gibi olmamış canım diğer günler düzeltirsin inşallah

bende bugün aynı niyetle halka tatlılarına baktım ama mutfaktan hızlıca çıkıp kapısını kilitledim hala orda duruyorlar ama
Mutfağa gireli 1,5 saat olmuş. Olayı abarttım galiba
uyumadın mutfak mı temizledin anacım
günaydın canım arada gel kolay gelsin sana
SABAH
1 haşlanmış yumurta
avuç içi pide
az az peynir zeytin
şekersiz çay

öğlen
6 7 kaşık kuru fasulye

akşam
salata
1 tabak kuşbaşı et (4 5 yemek kaşığı kadar)

su 1 - 1,5 litre arası
Su oranın olmamış canım. Birde öğlen bi su bardağı da yoğurt olabilirdi. Onun dışında güzel Afiyet olsun

Ayran vardı ama saklı gizli yediğime içemedim aceleden

Ayran vardı ama saklı gizli yediğime içemedim aceleden

Ramazan ayında oruç tutamamaktan nefret ediyorum. Ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi. Saçma sapan oluyor her şey. Şükür yarın başlıyorum inşallah yeniden oruca.

Ramazan ayında oruç tutamamaktan nefret ediyorum. Ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi. Saçma sapan oluyor her şey. Şükür yarın başlıyorum inşallah yeniden oruca.
Bende oyle kaptanim ozellikle reglinin 6 ve 7. Gunleri cok ufak lekenme yuzunden tutamıyorsun ya o beni daha sinir ediyor... cok sukur ben bugun basladim....

evi toparladım birazdan kızıma duş aldıracam hava çok sıcak burada ufak bi hareketle terlemeye başlıyor insan... ben terliyorsam ciddi sıcak var ben çok zor terlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…