- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
İftarda menümü gördünüz şimdi sahura
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 1 di lim peynir, 5 zeytin, 1 hurma, domates salatalık nasıl olur
Bende oyleyim meyve aklima gelmez bir tek kiraza yok diyemiyorum.. onunda suresi kısa o yuzden o donemde bol yiyorum o zamana kadar mezun olsam keşke
Kızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
Tulumba tatlısı yedim
Mutfağa gireli 1,5 saat olmuş. Olayı abarttım galiba
Menün çok güzel afiyet olsun amaBugünkü menüm ise Ustam’a gelsin
Kahvaltı (09:00 gibi)
1 yumurtadan yulaf kepekli, baharatlı krep
Çokça süzme peynir
1 domates, 1 salatalık
Çay
Ara (12:30 gibi)
2-3 küçük dilim hindi füme
Lor peyniri
1 sütlü filitre kahve
Akşam (18:30 gibi)
1 tabak hindi sote
2 kase cacık
Yemekten sonra
1 sütlü filitre kahve
Bugün çayı ve kahveyi çok içtim. Regli olunca canım çok çay istiyorsu 500 ml anca olmuştur, ama yatana kadar içmeye çalışacağım.
aman sen maşallah deSelam kızlar
Misafirim vardı iftara çok yorgun ve uykusuzum
Kilo bildirimi
Cuma = 82,1
Güncel = 81,6
Fark = 0,5
Hem wc problemim var (3-4 gün falan oldu) hem de regl olmam lazım karnım davul gibi ona rağmen eksi hayretlerdeyim
hatalarını biliyorsun , alışma dönemindesin ama bi an önce silkelenmen gerekiyo bınlar seni hep geri götürüyor canım ..Selam kızlar, nasılsınız
Uyku düzensizliği ev iş misafirlik derken ancak vakit bulabildim. Ve eşim de hastalanmış. Onu uyutup şimdi girebildim sayfaya.
Günlük menü paylaşımı yapayım,
Sabah 12:30
5 yk fasulye yemeği
Avuç içi kadar pide
16:00
Bir küçük lokum, Ülker çikolatalı gofret
Sade Türk kahvesi
(Misafirlikte yalvardım bir şey koymasınlar diye. Gazoz tatlı şu bu... aman allahım, ne çok ye iç dediler anlatamam. Ama gofrete hayır diyemedim yalan yok. )
Akşam 20:15
2.5 İslim kebabı
2 kepçe tarhana çorbası
2 yk pirinç pilavı
Avuç içi kadar pide
Ardından gelsin kahveler çaylar
Çoook çay içtim bugün. İnanılmayacak derecede. Günde bir bardak siyah çayı bile nadir içen ben 3 fincan çay içtim.
Uzun lafın kısası. Kahvaltım kahvaltı değil atıştırmalık dediğim gofret ambalajlı ürün ve sağlıklı değil. Ama yine de olurum gibi geliyor. Totalde 3 fincan sütlü kahve, 2 Türk kahvesi , 3 fincan çay ve 2 lt suyum var.
Senin dediğin gibi olmamış canım diğer günler düzeltirsin inşallahBugün şehir dışına çıktım ondan baya dağıldı hersey
Sabah 12.00
1 kase mercimek çorbası küçük dilim ekmek
Öğle yok
Aksam
8.00
Yolun yorgunluguyla menemen pide çeyrek çay yani kötü bir akşam oldu
Yarın umarım güzel geçer
Su içemedim 1 lt ancak spor yok
bende bugün aynı niyetle halka tatlılarına baktım ama mutfaktan hızlıca çıkıp kapısını kilitledimBu da dünden beri duruyordu baktım çöpe gidecek bi tane yiyim bari dedim benim midem çöp yasonra 1 tanr daha 1 tane daha derken kaç oldu hatırlamıyorum uyumuyorum mutfak toplayıp çamaşır katlıcam bakalım inşallah yakarım
uyumadın mutfak mı temizledin anacımMutfağa gireli 1,5 saat olmuş. Olayı abarttım galiba
günaydın canım arada gel kolay gelsin sanaKızlar günaydın
Artık eskisi gibi sayfa sayfa okumuyorum geçmişi nereden yakalarsam o yüzden önemli hadiseleri kaçırmış olabilirim biraz kitap okumak Almanca çalışmak istiyorum burası biraz vaktimi alıyor çünkü
Su oranın olmamış canım. Birde öğlen bi su bardağı da yoğurt olabilirdi. Onun dışında güzel Afiyet olsunSABAH
1 haşlanmış yumurta
avuç içi pide
az az peynir zeytin
şekersiz çay
öğlen
6 7 kaşık kuru fasulye
akşam
salata
1 tabak kuşbaşı et (4 5 yemek kaşığı kadar)
su 1 - 1,5 litre arası
bende bugün aynı niyetle halka tatlılarına baktım ama mutfaktan hızlıca çıkıp kapısını kilitledimhala orda duruyorlar ama
uyumadın mutfak mı temizledin anacım
günaydın canım arada gel kolay gelsin sana
Su oranın olmamış canım. Birde öğlen bi su bardağı da yoğurt olabilirdi. Onun dışında güzel Afiyet olsun
Menu gayet guzel şirinemSABAH
1 haşlanmış yumurta
avuç içi pide
az az peynir zeytin
şekersiz çay
öğlen
6 7 kaşık kuru fasulye
akşam
salata
1 tabak kuşbaşı et (4 5 yemek kaşığı kadar)
su 1 - 1,5 litre arası
Ooo fiyatı yuksek daha düşer insallahKiraz baktım dün 16 tl di kilosu bende çok severim kiraz
Menu gayet guzel şirinemsporda olaydi tam olurdu
Ooo fiyatı yuksek daha düşer insallah
Ben hala arti 200Spor ramazandan sonra canısıSabah tok karınla 62 idim sanırım eksi var yine bu hafta
Ayran vardı ama saklı gizli yediğime içemedim aceleden
Ben hala arti 200bugun oruca basladim şükür bakalim cuma ne olacak..
Sabah 35 dk eliptik yaptim aksamda iftara doğru 45 dk yürürum....
Bu hafta biraz bakliyat agirlikli oldu ondan sanirim bu gunden sonra protein sebze dengelersem gider diye düşünüyorum.....200 gram için hiçte morelini bozma derim.
Bende oyle kaptanim ozellikle reglinin 6 ve 7. Gunleri cok ufak lekenme yuzunden tutamıyorsun ya o beni daha sinir ediyor... cok sukur ben bugun basladim....Ramazan ayında oruç tutamamaktan nefret ediyorum. Ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi. Saçma sapan oluyor her şey. Şükür yarın başlıyorum inşallah yeniden oruca.
aynenn... tutsan temiz değilsin tutmasan kirli değilsin çok gıcık oluyor .Bende oyle kaptanim ozellikle reglinin 6 ve 7. Gunleri cok ufak lekenme yuzunden tutamıyorsun ya o beni daha sinir ediyor... cok sukur ben bugun basladim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?