Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen kımdın

Su saniyeden itibaren tatli yemegi birakiyorum

Az yiyon ondan dedim

Ne diyelim afiyet olsun emzirdigin için vucut istiyor sahurda yediğin içinde vücut yakacaktır gün içinde miktarı cok muydu bide guccuk olanlardanmi
Bayadır tatlı yemiyordum. Hafiflemiş gibiydim. Evet küçük olanlardan. Sayısını bilemiyorum 5 i geçmiştir ben başladım mı bitirmeden duramıyorum

Bayadır tatlı yemiyordum. Hafiflemiş gibiydim. Evet küçük olanlardan. Sayısını bilemiyorum 5 i geçmiştir ben başladım mı bitirmeden duramıyorum
Bende oonu çok seviyorum taze olanı değilde bir gün beklemiş olani daha cok hoşuma gidiyor 5 tanede çok değil yavvv

Bende oonu çok seviyorum taze olanı değilde bir gün beklemiş olani daha cok hoşuma gidiyor 5 tanede çok değil yavvv
Bu da dünden beri duruyordu baktım çöpe gidecek bi tane yiyim bari dedim benim midem çöp ya sonra 1 tanr daha 1 tane daha derken kaç oldu hatırlamıyorum uyumuyorum mutfak toplayıp çamaşır katlıcam bakalım inşallah yakarım

o çöp mide bende de varmışlar haberim yokmuş diyete başladığımdan beri yemiyorum yaptığım tatlı börek cooregi hep küçük borcamlarda yapiyorum onu bile ev halkı zor bitiriyor demekki herşeyi ben yiyormusum bitsin diye düşün 26 cm kalıba pasta yaptım pazardan beri bitiremediler

Ben de uyumuyacağım mutfak toplayacağım

Yaa dimi ben yapmıyorum evde işte dün hazır almışlar
Ben de uyumuyacağım mutfak toplayacağım
Kolay gelsin sana da canım. Daha başlayamadım ben telefonu bırakıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…