- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Sen kımdınBugün şehir dışına çıktım ondan baya dağıldı hersey
Sabah 12.00
1 kase mercimek çorbası küçük dilim ekmek
Öğle yok
Aksam
8.00
Yolun yorgunluguyla menemen pide çeyrek çay yani kötü bir akşam oldu
Yarın umarım güzel geçer
Su içemedim 1 lt ancak spor yok
Selam kızlar
Misafirim vardı iftara çok yorgun ve uykusuzum
Kilo bildirimi
Cuma = 82,1
Güncel = 81,6
Fark = 0,5
Hem wc problemim var (3-4 gün falan oldu) hem de regl olmam lazım karnım davul gibi ona rağmen eksi hayretlerdeyim
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinKızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
Az yiyon ondan dedimzaten verme nıyetım yok almıyorum ya o yeter.. Cok sıkıldım 4 ay aralıksız diyet yaptım canımın ıstedıgı seylerı suan yıyorum orucu kilo almadan bitireyim yeter.. Oructan sonra devam eskı duzenıme.. Listeyi olumsuz etkılemem her hafta 300,500 verırsem yeter suan eksıdeyım zaten
en fazla 1,5 litre Icıyorum bıraz daha ıcmeye calısayım
Canım basınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
2dilim ekmek yapayım zaten yarın leslie yapacam enerji 1200 1300 cal almış oluyom 300 lesliede giderpeyniri 2 dilim yapabilirsin ekmeğide öyle
Allah rahmet eylesin ne güzel bi gunde göçtü rabbim kabir rahatlığı versinKızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
Ne diyelim afiyet olsun emzirdigin için vucut istiyor sahurda yediğin içinde vücut yakacaktır gün içinde miktarı cok muydu bide guccuk olanlardanmiTulumba tatlısı yedim
Bayadır tatlı yemiyordum. Hafiflemiş gibiydim. Evet küçük olanlardan. Sayısını bilemiyorum 5 i geçmiştir ben başladım mı bitirmeden duramıyorumNe diyelim afiyet olsun emzirdigin için vucut istiyor sahurda yediğin içinde vücut yakacaktır gün içinde miktarı cok muydu bide guccuk olanlardanmi
Bende oonu çok seviyorum taze olanı değilde bir gün beklemiş olani daha cok hoşuma gidiyor 5 tanede çok değil yavvvBayadır tatlı yemiyordum. Hafiflemiş gibiydim. Evet küçük olanlardan. Sayısını bilemiyorum 5 i geçmiştir ben başladım mı bitirmeden duramıyorum
Bu da dünden beri duruyordu baktım çöpe gidecek bi tane yiyim bari dedim benim midem çöp yaBende oonu çok seviyorum taze olanı değilde bir gün beklemiş olani daha cok hoşuma gidiyor 5 tanede çok değil yavvv
o çöp mide bende de varmışlar haberim yokmuş diyete başladığımdan beri yemiyorum yaptığım tatlı börek cooregi hep küçük borcamlarda yapiyorum onu bile ev halkı zor bitiriyor demekki herşeyi ben yiyormusum bitsin diye düşün 26 cm kalıba pasta yaptım pazardan beri bitiremedilerBu da dünden beri duruyordu baktım çöpe gidecek bi tane yiyim bari dedim benim midem çöp yasonra 1 tanr daha 1 tane daha derken kaç oldu hatırlamıyorum uyumuyorum mutfak toplayıp çamaşır katlıcam bakalım inşallah yakarım
Ben de uyumuyacağım mutfak toplayacağımBu da dünden beri duruyordu baktım çöpe gidecek bi tane yiyim bari dedim benim midem çöp yasonra 1 tanr daha 1 tane daha derken kaç oldu hatırlamıyorum uyumuyorum mutfak toplayıp çamaşır katlıcam bakalım inşallah yakarım
Yaa dimi ben yapmıyorum evde işte dün hazır almışlaro çöp mide bende de varmışlar haberim yokmuş diyete başladığımdan beri yemiyorum yaptığım tatlı börek cooregi hep küçük borcamlarda yapiyorum onu bile ev halkı zor bitiriyor demekki herşeyi ben yiyormusum bitsin diye düşün 26 cm kalıba pasta yaptım pazardan beri bitiremediler
Kolay gelsin sana da canım. Daha başlayamadım ben telefonu bırakıp.Ben de uyumuyacağım mutfak toplayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?