Bide makarna pulav yiyene kadar ekmek yiyin diyir en azından içinde yağ yok faydalı bireyler varmış ama ne varmış bilmiremCanım bende yemiyorum ama diyetisyenim banada her öğünde 2 dilim ekmek veriyordu yanisoffty nin yemesi normal ekmeği cok verir diyetisyen
Gizli saklı yiyince olur öyleEvet canım yoğurt yemek bende isterdim ama ramazan olduğu için kaçak göçek bunu bile hızlı hızlı yedim nereme gitti bende bilmiyorum
Bende kızartırken kırmızı toz biber kekik kimyon birde üstüne kaşar birazda sucuk serpiştiriyorum efsane oluyo
Menün güzelmiş, i like it14 05 menem
sabah
bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
iftar
bir kepçe yoğurtlu tavuk suyu çorbası
bir hurma 10 dakika ara verdim
5 yemek kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
bol salata
iki tam buğday ekmek
su altı bardak
ara
bir çay bardağı süt 1 kase çilek
Öğünlerin saatini de yaz canım bir daha ki sefere. Pide haricinde güzel menü. Su az olmuş.Sabah
avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
peynir
domate salata
şekersiz çay
öğlen
7 8 kaşık bulgur
akşam
1 tabak kuru fasulye
salata
1,5 su
Bende sucuğu çok severim ama çok tüketmemek lazımmış. İşlenmiş et olduğundan kanserojen olarak belirtiliyor.Neyse ki ramazan da sucuk yemiyorum susattırıyor beni çok
Arkadaşlar bu akşam sahura kepekli ekmekten kaşarlı tost yapsam nasıl olur? Uygun mudur
Ben free listedeyken hedefime ulaşcam sanırım şaka gibi
Kaç gibi yapıyorsun canım sporu, kahvaltı öncesi mi ?canım biliyorsun öncede çook spor yapardım... ve öyle deli büyük kaçamaklar yapmazdım... şuan bence dediğin gibi motivasyonum tam bunun sebebide kilo verdiğimi görmek ... önce deli spor yapıp kilo vermeyince ister istemez motivasyon düşüyor ufak kaçamak yapıyordum...
kaptanım spor sabah yapılmalı yağ yakımı ozaman hızlanıyor ben bu diyetimde onu öğrendim....
Olur da bence çok tok tutmaz onun yerine daha sağlıklı bir şey ye. Diyette kaşar yenmemesi gereken peynirlerden.
Hoşgeldin canım. Abur, cubur çok sıkıntı azıcık da yesen gitmiyor kilolar. Onları kesin bırakmalısın.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : zulal83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 163
Kilonuz: 73 ( en son tartı öyle demişti 3 hafta önce )
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : yemeyi çok seviyorum tatlı karbonhidrat çok severim , abur cubur yerim tokken bile yerim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : güzel giyinmek , rahat etmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Önemli olan hedefe ulaşmak zaten
Belki birazcık düşürür miktariSağol canım bakalım bugün liste değişecek çok değişeceğini sanmiyorum belki kisacak miktarlardan
Ekmek fazla olmuş sanki14 05 menem
sabah
bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
iftar
bir kepçe yoğurtlu tavuk suyu çorbası
bir hurma 10 dakika ara verdim
5 yemek kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
bol salata
iki tam buğday ekmek
su altı bardak
ara
bir çay bardağı süt 1 kase çilek
Canım sen uzman gozetimindesin o ne öngörüyorsa onu yapmalısın zaten kilo verdikten sonra ekmek düzenini değiştirecektirBide makarna pulav yiyene kadar ekmek yiyin diyir en azından içinde yağ yok faydalı bireyler varmış ama ne varmış bilmirem
İnşallahKeşke bu cuma 63.9 gelsem ne kadar mutlu olurum
Keşke bu cuma 63.9 gelsem ne kadar mutlu olurum
60.8 falan olabilir ama 60 da olabilir bilemedim sağlıklı beslenmeye devam et de gerisi bünye işiBEN CUMA 61 İ görsem derken şimdi 60 ı görmek istiyorum :) 2 günde 60 olmaz sanırım dimi
Ooo güzel gidiyorsun demekBEN CUMA 61 İ görsem derken şimdi 60 ı görmek istiyorum :) 2 günde 60 olmaz sanırım dimi
Ooo güzel gidiyorsun demek
60.8 falan olabilir ama 60 da olabilir bilemedim sağlıklı beslenmeye devam et de gerisi bünye işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?