Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bende yemiyorum ama diyetisyenim banada her öğünde 2 dilim ekmek veriyordu yani soffty nin yemesi normal ekmeği cok verir diyetisyen
Bide makarna pulav yiyene kadar ekmek yiyin diyir en azından içinde yağ yok faydalı bireyler varmış ama ne varmış bilmirem

Evet canım yoğurt yemek bende isterdim ama ramazan olduğu için kaçak göçek bunu bile hızlı hızlı yedim nereme gitti bende bilmiyorum
Gizli saklı yiyince olur öyle

Bende kızartırken kırmızı toz biber kekik kimyon birde üstüne kaşar birazda sucuk serpiştiriyorum efsane oluyo

Kızlar noluyo orada . Aklımı çelmeyin. Daha yeni oturdu zaten benim beslenme düzenim .

Fırında patates efsane olurdu
Menün güzelmiş, i like it

Kaç gibi yapıyorsun canım sporu, kahvaltı öncesi mi ?

Hoşgeldin canım. Abur, cubur çok sıkıntı azıcık da yesen gitmiyor kilolar. Onları kesin bırakmalısın.

Ekmek fazla olmuş sanki

Bide makarna pulav yiyene kadar ekmek yiyin diyir en azından içinde yağ yok faydalı bireyler varmış ama ne varmış bilmirem
Canım sen uzman gozetimindesin o ne öngörüyorsa onu yapmalısın zaten kilo verdikten sonra ekmek düzenini değiştirecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…